Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 624
  • 379
  •   1
Отговори
# 255
 newsm44 сетиха се...бравос. Поне темите спокойно ще си чета, без да се кьоравя.
Айде сега оставете им на хората поне началната страница...за толкоз време и пари, поне нещо да им остане от работата.

# 256
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и при мен се оправи Simple Smile

предишният (новият) облик удивително напомняше този на вести.бг, стандарт.бг ...  Thinking да не са минали на ширпотреба нещо?

# 257
Хайде да не бъдем максималисти. На мен ми стига и това.
На мен също Peace

# 258
 Joy

Ама много сме лесни, ей! Значи направиха ни целия форум на боза - началната страница, всички вътрешни и темите. След нададения вой върнаха стария облик на темите и сме доволни. И сега няма да мрънкаме за началната и вътрешните страници. Ей така се прави. Защото ако бяха променили само началната и вътрешните, щяхме да ревнем заради тях и нямаше на къде да се даде заден. А сега - хем вълка сит хем агнето цяло.  Peace Има и боза, има и нормални на вид теми.

П.С. Много, ама много се радвам, че поне темите са ок.

# 259
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Искрено се надявам скоро да не настъпят нови "промени".

Защо, о, защо, собствениците решиха да похарчат (не)малко пари за поредната глупост? newsm78

Искам си и старата входна страница.

newsm44 сетиха се...бравос. Поне темите спокойно ще си чета, без да се кьоравя.
Айде сега оставете им на хората поне началната страница...за толкоз време и пари, поне нещо да им остане от работата.

Хора  ... хайде да не се радваме толкова, защото:

Г-н Николов беше написал, че:
Цитат
Дизайнът, който ще стартира в понеделник, е първата от поредица промени и нововъедения, които смятаме да пуснем през идната 2014 година. Форумът сам по себе си е остаряла технология, която има нужда да се адаптира/ъпгрейдне с оглед да предостави на максимален брой потребители търсената от тях информация.

Ние не искаме BG-Mamma да остане "просто" форум. Ние искаме и работим в посока да я направим платформа за съдържание.

Ей, това е много, много важно!!! Какво като са върнали стария изглед на темите? ... Няма да е задълго ...

Аз сериозно се замислям - да си хабя ли нервите с
Цитат
поредица промени и нововъедения, които смятаме да пуснем през идната 2014 година
...

А и в прав текст ни е казано, че
Цитат
Ние не искаме BG-Mamma да остане "просто" форум" ...

Ей, тук е големия сблъсък - аз си искам ФОРУМА, а не
Цитат
платформа за съдържание

... Та, така ... До кога ще е ... Не се знае ...

# 260
А г-н Николов дали иска непростофорума да има потребители, които да гледат рекламите или не иска?

# 261
Г-н Николов ще разчита на липсата на алтернатива.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 16:23 от Криста

# 262
Безкрайно съм благодарна на създателите на новата визия на форума, защото от както не ме блазни мисълта да видя какво ново във форума, открих, че 24 часа не са толкова малко и ми остава време за разни работи, които отлагах доста време.
Имам време да си почистя шкафовете, благодаря ти, БГ Мамма bowuu

# 263
  • гр. София
А тук няма ли един програмист, който да ни направи форум като старата БГ Мама?  newsm78

# 264
А тук няма ли един програмист, който да ни направи форум като старата БГ Мама?  newsm78
Много ще се радвам ако Мамма се заеме с тази задача  Mr. Green  Laughing

# 265
  • гр. София
Е, а дано.  Praynig

# 266
  • Варна

Наемам се да помагам в модерирането. Peace

# 267
Аз доста се позамислям за това. Само да избера читава платформа и ще спретна форум, ако пак върнат скапаната визия.

# 268
  • София
Във фото форума, така се опитаха да им налагат правила за какво да пишат и как точно да мислят. Хората се отделиха и си имат местенце, където си пишат за каквото им се ще,  за извънземни, ако им се ще, за политика. Сигурно е време и тук така да стане, та тогава кой ли ще генерира печалби от реклами...

# 269
  • гр. София
От редовно пишещите съм - особено в раздел проблемно забременяване и Аватарната тема.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт