Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 581
  • 379
  •   1
Отговори
# 330
Революция! Отказвам да пиша! Призовавам да направите същото!

341uu newsm36 afwitch  stopuu bishop

# 331
И аз не желая да пиша и чета при такава подредба.
Какво, нали го бяха отменили? Или само за малко, да ни замажат очите и да млъкнем! Close Crossing Arms

# 332
Ей, м@@а му и прасе!
Пак клоунският вид.
И защо, ЗАЩО?

# 333
  • София !
Пфуу , нямам думи !! Точно оня ден си мислех , дали няма пак да пуснат тая грозна визия и то взе , че стана  ooooh! .......... С всичко се примирах ( то пък като , че имах избор ) , ама това с темите е повече от отвратително  Sick Sick !!

# 334
  • София
 Правят го за араби, там всеки втори е кривоглед!Или програмистите са с астигматизъм??? newsm78

# 335
Пробвайте с мобилмата версия, поне се чете по-лесно.
И аз ще ползвам нея за по-краткотрайния си бъдещ престой. Изминалият месец беше оползотворен да и посвикна. Горе-долу...по-приемливо ми се вижда. Но имай предвид, че някои подфоруми липсват.

# 336
  • София
Какъв е смисъла бутоните отговор да са вътре в поста, даже над подписа на предния потребител?

# 337
  • София
Мобилната е още по зле.

# 338
  • Някъде на път....
Ей, м@@а му и прасе!
Пак клоунският вид.
И защо, ЗАЩО?
Да- Защоооооооооооооо???????????????

# 339
Какъв е смисъла бутоните отговор да са вътре в поста, даже над подписа на предния потребител?
И аз това не мога да разбера. #Cussing out Всичко е безумно просто в тази нова версия.

# 340
  • Има много детски смях.

Призивът ти ме спечели.
Игнор!

# 341
  • София
  Всичко от горе свалено долу, всичко отстрани качено горе - голяма новост - да сгъчкаш, разместиш и сгрозниш всичко .И за това пари са взели.

# 342

Аз проблеми с писането нямам.  Mr. Green Но докато изчета написаното от другите и намеря бутоните, очите ме заболяват.

# 343
Начинът, по който изглежда четенето на теми не ми харесва!
Трудно се чете, трудно се следи кой точно е написал коментара, много е стеснено, а информацията отстрани не я считам за нужна!

И след като са ви взели пари, за да направят по-грозен и неудобен сайта, поне дайте още малко, тези на които не им харесва новата визия, да имат право на избор и да си я връщат в стария вариант  Praynig  Peace

# 344
  • Sofia
сутринта беше ОК,какво стана пак с визията  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт