НИСКО РАЗПОЛОЖЕН ПЛОД И ПОЛОВ ЖИВОТ

• 1 360
  • 8
  •   1
Отговори
ЗДРАВЕЙТЕ ,
В 17 СЕДМИЦА И 2 ДНИ СЪМ. ВчЕРА ДОКТОРА МИ КАЗА , чЕ ВСИчКО С БЕБЕТО Е НАРЕД,НО ТРЯБВА ДА СПРА ДА РАБОТЯ И ДА СИ ЛЕЖА ПОВЕчЕ В НАС.ПОНЕЖЕ ИМАшЕ МНОГО ХОРА В КАБИНЕТА,МЕ БЕшЕ СРАМ ДА Я ПИТАМ ДАЛИ МОГА ДА ВОДЯ ПОЛОВ  ЖИВОТ. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ПОВЕчÈ ПО ВЪПРОСА?

# 1
Според мен е по-добре да не рискуваш.   Peace

# 2
То и аз така си мислех... другия преглед е средата на януари и тогава доктора ше каже дали бебчето се е преместило:)

# 3
Абсолютно не те съветвам да пробваш. Моята втора бременност беше така и въпреки всички забрани родих в 7-я месец. Много почивка, малко вълнение и сексуално въздържание ти препоръчвам.

# 4
Сексът предизвиква контракции. С този ниско разположен плод, не си струва да рискуваш.
Детето ти е по-важно от другото.

# 5
Не рискувай. Ние прекратихме тази дейност още в 7г.с. Забраната беше от тогава до края. Моят проблем беше друг, но и твоя не е за подценяване  Peace

# 6
Благодаря много:)

# 7
  • София
Не виждам нищо срамно в това да попиташ лекаря. Все пак това е естествено и нормално. Да не говорим, че ако се окаже, че няма проблем да правите секс, ще си лишила себе си и любимия от нещо толкова приятно заради един срам....

# 8
Да, така е ... в този случай майка ми беше с мен и ми стана неудобно. Но на 8.01 непременно  е питам:)

Общи условия

Активация на акаунт