ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 517
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
И аз съм "за" - да Спрем да пишем. Peace
Явно изчакаха да мине време и пак се пробват с новата версия.   #Cussing out
И аз няма да пиша .Само кажете кога!!!

# 676
ОООо, нее....пак стария ужас....... smile3511 smile3514

# 677
Преди месец имаше същата драма и тогава потребителите решихме да спрем да пишем във форума за ден,за да се усетят ония отгоре,че нещата не стават така,може би е време и сега това да се случи.
И без да го правя нарочно, то си идва от само себе си. Влизам все по-рядко и за по-кратко. Тук просто не е уютно вече.

# 678
  • Пловдив
Анкета

Въпрос: Харесвате ли новия вид на форума?
да   - 107 (4.9%)
не   - 2042 (93.6%)
не знам   - 33 (1.5%)
Общ брой гласове: 2182

Това май въобще не ви интересува и го подминавате ей така????
Нима не съществувате заради нас???
Няма да пиша и аз, Naughty  казвайте от кога да не влизаме във форума изобщо, Naughty да ги видим?? Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 11:59 от ЗИЧЕ

# 679
Защо ли ми се върти нещо като обещание на Г-н Николов,че старият вид е върнат временно,за да може после да върнат новият облик подобрен  newsm78 Аз не виждам нищо подобрено,може и да има,но да не го виждаме защото ставаме РАЗНОГЛЕДИ от всички шаренийки  Stop

# 680
  • софия
Анкета

Въпрос: Харесвате ли новия вид на форума?
да   - 107 (4.9%)
не   - 2042 (93.6%)
не знам   - 33 (1.5%)
Общ брой гласове: 2182

Това май въобще не ви интересува и го подминавате ей така????
Нима не съществувате заради нас???
Няма да пиша и аз, Naughty  казвайте от кога да не влизаме във форума изобщо да ги видим?? Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

МОЛЯ ЗА АДРЕС НА НОВОТО МЯСТО. ТУК СПИРАМ ДА ПИША!

# 681
Защо ли ми се върти нещо като обещание на Г-н Николов,че старият вид е върнат временно,за да може после да върнат новият облик подобрен  newsm78 Аз не виждам нищо подобрено,може и да има,но да не го виждаме защото ставаме РАЗНОГЛЕДИ от всички шаренийки  Stop
Аз шаренийки нямам и пак е гадно!  Grinning

# 682
Изобщо не ми допада новия облик на форума!!!! #Cussing out

# 683
Г-н Николов знае ли, че 93.6%>4.9%   newsm78 В превод - тези цифри означават, че почти всички потребители, които са учавствали в анкетата, не харесват новата визия.
Или тази анкета, на никой не е нужна и никой не се интересува от нашето мнение  Thinking
В такъв случай нашето място не е тук  Hug Аз няма да ставам  #Crazy  да обявим бойкот на форума и така постепенно ще се откажем от него  Crossing Arms

# 684
АКО ИСКАТЕ ДА ВИ ОСТАНАТ СТАРИ ПОТРЕБИТЕЛИ, ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ГАВРИ С ФОРУМА

Ти сигурно си от най-старите с твоите 0 публикации.

# 685
  • ENGLAND
Аз мислех , че грешката е моя тази сутрин, но не би. Трябва да си най-големия ид..т да не се вслушаш в хилядите потребители. След 10 години тук ще ви кажа довиждане, не може да се чете на половин страница.

Казвайте кога да не пишем, аз съм за.

# 686
Гласувах за връщането на стария вид на форума  Peace

# 687
Присъединявам се!!!!!!!! Дразнеща, изнервяща визия. Не мога да разбера защо пак се опитват да ни я натрапят след всичките отрицателни коментари?!

# 688
НАДЯВАМ СЕ ГЛАСУВАНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ ОТНОВО И КОЙТО НЕ ГО Е НАПРАВИЛ ДА ГЛАСУВА СЕГА !

# 689
Брррррррррррр....ОТВРАТ е новата визия!  newsm11

Общи условия

Активация на акаунт