Протест

• 3 964
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
 Peace

# 16
И аз съм ЗА!

# 17
И аз тук Peace

# 18
  • София
И аз.

# 19
Абсолютно съгласна! Вече аватара ми е най-малкия проблем!

# 20
Обаче замитат де Peace В Звездните компромати бях писала и са ми махнали коментара Tired Никой не се появява да каже нещо,да се обоснови,да обясни,обаче тихичко си метат. Е,как кажете ми не са мишки?Мишки са и то големи Naughty Както казах в изтрия си пост - едните не се появяват,защото ги е страх да не си загубят паричките,дето им плащат,ако кажат нещо,а другите- просто защото така им е удобно. Въобще не им пука Tired

Започвам да стачкувам точно в този момент!!!! Stop

# 21
И аз съм протестираща! Peace
ИСКАМ СИ СТАРИЯ ОБЛИК НА фОРУМА!

# 22
Обаче замитат де Peace В Звездните компромати бях писала и са ми махнали коментара Tired

аз го махнах - разбирам, че твърде много хора са възмутени от промяната и искат да се оплачат, но е не е нужно всички теми да са пълни с едно и също - има достатъчно теми за оплакване от новата визия, протести, петиция, местене и т. н.
и не, нищо не мога да кажа, защото не знам

# 23
Не, не съм съгласна.
Избирам си битките и гледам да са за смислени неща, които биха повлияли на живота ми.
Подобни виртуални вълнения - ай, мерси  Peace
И аз. Айде чак пък в това да влагам енергия  Whistling

# 24
Абсолютно съгласна! Вече аватара ми е най-малкия проблем!
И аз с вас  Peace

# 25
  • София
Едва я намерих тая тема! Тотално съм дезориентирана, но няма да ми е проблем да не го отварям форума дори повече време, ако нещата не се оправят...  Mr. Green

# 26
  • София
Съгласна съм, разбира се.
Тъкмо да си починат очите ми малко, че от вчера съм като разногледа.

# 27
И аз съм ЗА протеста!

# 28
Аз съм ЗА!
Искам си старият форум, искам го по дяволите!

# 29
Присъединявам се не за 24 часа, а докато се оправи или някак си свикна с, хм, "визията", което не виждам как ще стане.

аз го махнах - разбирам, че твърде много хора са възмутени от промяната и искат да се оплачат, но е не е нужно всички теми да са пълни с едно и също - има достатъчно теми за оплакване от новата визия, протести, петиция, местене и т. н.
и не, нищо не мога да кажа, защото не знам

Знаеш, че в много теми хората си общуват ежедневно. И когато една сутрин мястото, в което се "събирате", изглежда като опустошено от тайфун, нормално е хората да го коментират.
Много, много се надявам една от темите, в които пиша тук, да не се изнесе изцяло в друг популярен сайт, но се опасявам че е въпрос на следващите 48 часа това да се случи. Жалко за форума, беше хубаво място.

Общи условия

Активация на акаунт