Отговори
# 600
ох,чекайтИ да вИ почерпя с тез бонбонки  де си ги купиФ  и ooooh! по погрешка си взех с уиски  Mr. Green  вместо с ядки

Скрит текст:
късметлийка Whistling Joy Joy Hugмерси

# 601
балконя осеян само с нарциси Mr. Green
4акай да разметам по некоя китка newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 602
и ИднЪ толта шот аз не съм на диета  Party
 eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat
Скрит текст:

# 603
балконя осеян само с нарциси Mr. Green
4акай да разметам по некоя китка newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Thinking хм,и аз отдавна не съм чечвала всичкутУ Нарцис ...сИга е време да раздам от убавите китки  Joy

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 604
  • В света на мечтите... ❤
Диди  Hug  Heart Eyes ,взимам си бАнбонки и толта  eat

Лека и сладки сънища на лягащите  Hug  smile3524 smile3524 smile3524  Hug

Един Чачко от ПЕ  Heart Eyes

# 605
Ренка spoko

Скрит текст:
Прекрасно те разбирам, мила. Откакто си отиде мама (преди 2 г. и 7 м.) ми е адски тъпо по време на празници - нищо, че влязох рипайки в темата. Нищо не е същото. Отиваме си за Бъдни вечер, за Великден, но нищо не е същото, много ми е пусто и тъпо. Няма ми го пристана и това е. А всичко стана изведнъж и без време. Да ми е жив и здрав баща ми, но майката си е майка - особено по време на празници. И като го пиша това
От друга страна, не можем да ги върнем, винаги ще ни липсват, но имаме близките си, децата си и трябва да се настроим и заради тях. Не можем да прескочим празниците, въпреки, че в сърцето е празно, те са си факт.

Ренка,   bouquet за коментарите в онази тема.

Профи, за да не ти надзъртат в профила трябва просто да си създадете различни потребители и всеки да си влиза в компа с неговия си user.

Лелееееееее, Зизуна какви сънища е сънувала само  ooooh!
Скрит текст:
"куфара с труповете"  Joy Joy Joy Кой си изтрепала, бе ханъм?

Наде,
направи си втори потребител на компа и влез през него  Peace

Не съм дочела още тази тема, но ще отскоча да прочета какво сте писали в онази  Laughing

# 606
Манче  Hug гледам че си премиерка в отпуска  Joy а честито ,както и на всички отпускари  Hug Hug Hug Hug
 Rolling Eyes па аз утре ще си честитя напускането на работа  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  голям кеф

Дианче, защо ще напускаш, мила? Много ли те ядосват  newsm78

# 607
# 608
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей констатирам све... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Манке, куфара ЗА трупове е онзи голям куфар дет пътуват дечурлигата с него...изнасят целия гардероб и накрая налазват моите парцали. hahaha hahaha hahaha

След малко ще пусна йени крилотууу....че не знам ко ше издивеете по нощите....пък и Жани мой да рече да дремне докат подпира стените... Joy Joy Joy Joy

# 609
  • някъде из Врачанско
лека нощ и от мен, до утре  Hug

# 610
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Йени крилотууу

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756066.new#new

Екип:

Романтика - Жани

Комикси - АЗ

Чей да се чичечнем...яле па мене си, че съм Зиза Светкавицата... Mr. Green newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ся мойте да влезете да зафалите и да се върнете тукя...Жани крепи подпортИ...нема се срути крилотУ

Ама реко да си обереме китките преди сън...я ле па я...та да не сънувЯм чаршафи, че и без туй не го намерих... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 611
Чей констатирам све... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Манке, куфара ЗА трупове е онзи голям куфар дет пътуват дечурлигата с него...изнасят целия гардероб и накрая налазват моите парцали. hahaha hahaha hahaha

След малко ще пусна йени крилотууу....че не знам ко ше издивеете по нощите....пък и Жани мой да рече да дремне докат подпира стените... Joy Joy Joy Joy

сус бе моЯла съм да дремна Peace н'ал и пазванти требе да има по кордо'рти Crazy

вЪх и йени крилото изязло на бял свят Peace Peace Peace
Йени крилотууу

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756066.new#new

Екип:

Романтика - Жани

Комикси - АЗ

Чей да се чичечнем...яле па мене си, че съм Зиза Светкавицата... Mr. Green newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ся мойте да влезете да зафалите и да се върнете тукя...Жани крепи подпортИ...нема се срути крилотУ

Ама реко да си обереме китките преди сън...я ле па я...та да не сънувЯм чаршафи, че и без туй не го намерих... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ади приготвям вазити  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 612
Габке Hug стигЪ сЪ веси на балконя,ами слез да ми обелиш две-три думи,чи немо'йм те набарам нещУ последно време Peace иначе шопчетата при татю си ги гледкам newsm10 newsm10 newsm10

# 613
Павлин4е Hugлека нощ Heart Eyes
аз също казвам лека нощ на вси4ки сладурки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 614
  • В света на мечтите... ❤
Хванах Диди,в мазата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт