Хасково - 19

• 143 430
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, има ли хомеопат в Хасково? И ако да, може ли някакви координати? И естествено ако някой има отзиви да сподели Simple Smile Благодаря предварително   bouquet

# 166
Хомеопат има една д-р Боева мисля ,че се казваше.Но е  по- скоро патка,от колкото хомеопатка  ooooh!.Бях водила дъщеря си при нея преди около 5 години.Знаеше наполовина от това което аз знаех и давах тогава на детето си.Проблема ни беше чести гнойни ангини
Не знам дали има други в Хасково.Ние се лекуваме по съветите на д-р Михайлов ,когато имам въпроси е винаги насреща и винаги е в час,контактувам с него по интернет,просто ми е писнало от такива които са и личен лекар,и вътрешни болести и детски и са завършили и хомеопатия.Не е нормално да те бива във всичко  ,а в Хасково и Димитровград май са така Laughing

# 167
  • Mostly in my mind
д-р Грозева в 3-та поликлиника също е хомеопат. не сме ходили, но чувам доволни са хората. За Марио Янакиев също съм чувала добри отзиви. неговият кабинет ев 1-ва поликлиника с/у 21 век. има си и сайт човекът Simple Smile  http://www.d-rmario.com/

# 168
Зависи какъв хомеопат се търси  Peace
Има класически, има ит.н. "боаронски" - Янакиев не е класически хомеопат, а и аз не съм чувала в Х-во да има класически  Thinking
Ние сме при д-р Янакиев, в общи линии съм доволна, доста често се случва точно хомеопатичните му предписания да подействат.

# 169
Честит 8-ми март!

# 170
Честит 8ми мaрт!   bouquet Hug

# 171
Четвъртък, 13 март, от 11ч. - Бебешко кафе с ЛЛЛ. За повече информация, можете да погледнете тукGrinning

# 172
Да с час е.

# 173
Дайте координати на гинеколог работещ с деца в Хасково.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 23:47 от две принцеси

# 174
  • BG
Дайте координати на гинеколог работещ с деца в Хасково.

А вълшебната думичка?  Naughty

# 175
Момичета, къде в Хасково продават филц и копчета? За филц май продават в "Магазин на твореца", но ме интересува дали и някъде другаде има?  Simple Smile

# 176
Момичета, къде в Хасково продават филц и копчета? За филц май продават в "Магазин на твореца", но ме интересува дали и някъде другаде има?  Simple Smile

Проверете в магазина срещу пекарната, намираща се в центъра до пощенска банка.

# 177
В "Матреничката" дали няма да има филц? Сещам се и за едно малко магазинче, точно срещу "Авибио" - уличката в ляво от ОББ - има доста симпатични ръчно изработени красоти, както и материали. Peace

# 178
  • Mostly in my mind
в МАртеничката до книжарница "Спектър" има от скоро филц, да. има няколко дебелини и много голямо разнообразие на цветове.  Peace

# 179
има ли мами от Симеоновград.Пуснала съм и отделна тема

Общи условия

Активация на акаунт