Лакове за нокти- 85

• 53 397
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
...

А къде прочете, че има недоволни от OPI?  Rolling Eyes Въпреки, че любимата ми марка е Essie, всички лакове на OPI, които имам към момента, се отличават със страхотно качество - нанасяне, консистенция, оригиналност на нюанса... Пробвай ги, няма да съжаляваш.  Hug

на мен същото ми харесва при Еси, НО още на втория ден имам отчупени връхчета  Shocked
в четвъртък се лакиряах, днес имам  три доста големи липси
отделно всички върхове са се белнали по ръба

а това ми се случва с ОПИ след 6я ден

тази снежна china glaze ужасно ми харесва, но тук я няма никъде
нито пък я намерих в межд. сайтове с доставка до тук  Sad
дано я има в БГ лятото  Laughing

Взех го днес от магазин Мориа Simple Smile

# 511
  • Belgium
Снежната Чайна е много ефектна, но доста грапава и закача за дрехите, да не говорим за чорапи и чорапогащници.

И аз да кажа, че топ лака на Джесика много ми допада - не се отдръпва и съхне много бързо. Само още малко блясък можеше да дава, но няма пълно щастие  Laughing

# 512
  • Отвъд алеята зад шкафа
Снежната Чайна е много ефектна, но доста грапава и закача за дрехите, да не говорим за чорапи и чорапогащници.

И аз да кажа, че топ лака на Джесика много ми допада - не се отдръпва и съхне много бързо. Само още малко блясък можеше да дава, но няма пълно щастие  Laughing

На 2-3 слоя аз не го различавам от Сеш, правих си експеримент да ги пробвам и двата. Определено си е много хубав топ.

# 513
Ивче, Вдович, много хубави маникюри!  bouquet

Аз поразнообразих малко с един червен брокатен гел лак -

http://radi-d.blogspot.com/2014/01/in-red.html

# 514
  • Belgium
gadamer, може да си права, аз съм сложила само 1 слой, след 2-3 дни ще сложа нов слой, за освежаване.

# 515
Аз не успях да се зарибя по снега на място в магазина, в Мория, но сега като го гледам и ме сърбят ръцете  Laughing Crazy

# 516
  • София
От мен опит за Галакси маникюр, снимката е линк:

Връщам се да ви чета  Peace.

Ивче страшен бонбон е този ГР. Много сладко ти стои Heart Eyes

Аз днес сложих China Glaze - It's alive, който със Сеша отгоре става приказен и винаги ми напомня на снимките на Мишчица с него Heart Eyes
На Ивчето наистина и седи много бонбонски  Heart Eyes. А относно It's alive, мноооооооооого го обичам, но ми седи на ноктите непокътнат максимум няколко часа  Crossing Arms.

Никога не харесах зеления лакочистител на Лили  Crossing Arms. Това че ми омазняваше ръцете и плочките направо ме влудяваше  Whistling. Оранжевия ми е най-най любимия на Лили. Добре, че Юлето ми го показа на една лакова среща преди време. От тогава не оставам без него  Naughty.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 16:26 от Мишчица

# 517
...
Взех го днес от магазин Мориа Simple Smile

е, спрете се, за мен нищо няма да остане до юлските жеги  Laughing

ХА, лакови срещи имало даже, хехе
ако ви уцеля, ще дойда да ви се порадвам на сръчността и фантазията

# 518
  • София
Нещо ви загубих!
Да се отчета.
За Коледното парти бях с черен лак с акцент глитър.
На Нова Година с Перфект Пясък 77 http://lh5.ggpht.com/-2khoHvZ2XZg/UgFi4e86kUI/AAAAAAAAMrI/e0p5fw … pg%3Fimgmax%3D800
После мазах "сандвичи с желе".  Mr. Green
Ей, трябваше да ги снимам, че като гледам няма точно такива. Обещавам скоро ще направя пак.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 18:02 от L'Agent

# 519
gadamer, може да си права, аз съм сложила само 1 слой, след 2-3 дни ще сложа нов слой, за освежаване.

Аз също имам този топ лак и го нанасям на два слоя. На следващия ден слагам още един слой, и също съм много доволна.

# 520
  • София
Относно лакочистителя - и аз не харесвам зеленият на Лили- много ми е мазен,
пръстите и нокътната плочка ми остават омазнени след него.   Tired
Оранжевият на Лили за мен е идеален  Heart Eyes от дрогерийните марки ми е абсолютен фаворит,
винаги се запасявам с по 2 големи шишета.  Grinning

# 521
  • София
Относно лакочистителя - и аз не харесвам зеленият на Лили- много ми е мазен,
пръстите и нокътната плочка ми остават омазнени след него.   Tired
Оранжевият на Лили за мен е идеален  Heart Eyes от дрогерийните марки ми е абсолютен фаворит,
винаги се запасявам с по 2 големи шишета.  Grinning
+1

# 522
  • Варна
Здравейте! Показвам ви коледния ми маникюр.

https://plus.google.com/u/0/photos/100604953011227882024/albums/ … 04953011227882024

На Нова година бях с Golden rose Holiday 51. С него за съжаление нямам снимка. Иначе днес си купих Golden rose Jolly jewels 112. Имам и Golden rose Rich color 26 и 28. Страхотни лакове са и имат блясък и без топ отгоре. При мен държат по седмица, че и малко повече! А днес продавачката ми каза за топа им, който бил като гел лак. Има ли отзиви?

# 523
  • UK
Аз си махам лака със зеления на Лили, след това си измивам хубаво ноктите с четка и сапун и са идеални, много си харесвам цвета, че са бели, а не жълтеникави.

# 524
Оказва се, че и оранжевият лакочистител е доста предпочитан. Може би ще взема по едно малко шише и от двата и ще видя кое ми пасва най-добре. те и без това при мен лакочистителите изчезват като за световно, така че няма проблем Simple Smile

Малката Госпожица Мърморана
, ти мислиш, че белия цвят на никтите ти по някакъв начин се дължи на зеления лакочистител ли? Какви са ти наблюденията? На мен зимата редовно ми пожълтяват ноктите, отдавам го на по-тъмните цветове...

Общи условия

Активация на акаунт