Електронни четци - XII

• 61 626
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Защо в БГ има такива разлики в цените?  newsm78 Сони Т3 например тук струва 120 евро, в БГ масово гледам, че се предлага за 350-390лв  Thinking

Според мен тук още не са така разпространени като на запад, явно не могат да разчитат на оборот. Ако станат по-масова стока, ще паднат цените.

# 481
Ходих да гледам Сони-то и имам питане за притежателите на Киндъл - когато сменяте страницата, как изглежда? На Сони-то някакси буквите се размазват, преливат и тогава идва следващото. Ако ме разбрахте  Crazy Нещо ми се видя бавен, муден, като полузаспал изпълняваше функциите, но може нещо от изложения модел да е било, не знам  Thinking

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 18:55 от Блонди

# 482
  • София
Вероятно е от мострения модел - свършва му батерията или нещо подобно, защото при мене Sony сменя страниците мигновено - само присветва и готово  newsm78

# 483
  • Ямбол
Блонди, аз не знам как е Сони в действителност, за да ти кажа Киндъл дали е по-бърз или не е. Има клипчета из нета и можеш да потърсиш да видиш, че и при Киндъл има нещо подобно при смяна на страница. при мен за част от секундата става тъмен, докато смени, но е толкова бързо, че се свиква и вече изобщо не го забелязвам.

# 484
Ето по този начин точно някакси маже, значи явно не е от батерията (беше си пълна).

П.С. Сега видях, че Киндъл прави съвсем същото, явно си е нормално Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 19:16 от Блонди

# 485
  • Ямбол
Да, нормално е, даже е доста бързо при Сонито.
Свиква се и не ти прави впечатление след това.
Със сигурност е по-бързо от едно прелистване на хартиена страница.

# 486
Със сигурност е по-бързо от едно прелистване на хартиена страница.

А, да, разбира се  Simple Smile Просто не знаех, че така прави.

# 487
И аз така правя и изкара месец с една батерия.После пак така и капна за 1седмица батерията.Онзи ден го заредих и като прецених че ден два нямам и минута да чета го изгасих от копчето отзад .Снощи си го пуснах и е пак на скринсейвър като ще чета по-честичко тия дни.Ще засека батерията!

# 488
П.С. Сега видях, че Киндъл прави съвсем същото, явно си е нормално Simple Smile

По нета или на живо?
Аз гледах същия като моя, сниман на клипче и ми прави впечатление, че през камера има едно забавяне. На живо не е така, почти не се усеща  Peace

# 489
Блонди, за мен Сони е по-добър от Киндъл. Имаме в къщи и от двата.  Laughing

# 490
Може ли препоръка от къде купувате Nook? Опитах днес от 2 английски сайта и ми отказаха поръчките, щото не продавали на клиенти извън УК. Пробвах с билинг адрес на превозвача и доставка до тях, но пак не мина....  newsm78
Търся NOOK simple touch glowlight и NOOK HD.

# 491
Аз го взех от Argos.

# 492
  • Ямбол
Доста хора от тук се похвалиха, че си взимат Нук от Продавалник.

# 493
Може ли препоръка от къде купувате Nook? Опитах днес от 2 английски сайта и ми отказаха поръчките, щото не продавали на клиенти извън УК. Пробвах с билинг адрес на превозвача и доставка до тях, но пак не мина....  newsm78

на предишни страници има мнение, че може да се поръча от тук http://www.sainsburys.co.uk/sol/shop/technology/computing/123994 … l?hnav=4294960198

Peace

# 494
В Продавалник има много обяви за нови четци с гаранция.Ако искаш ,ще ти дам ника на продавача,от който си купих Киндъла,продава и Нук.Много е бърз и коректен,а и цените са му добри.

Общи условия

Активация на акаунт