"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-209.25

• 27 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Medcezir 14.Bölüm 10.Kısım

# 196
  • близо до брега на морето
айде, отиде сега-цяла седмица има да се чудим кой е оня с лъснатите котдури newsm78, ама ще е някой с парички (бая) как се влиза иначе в затвора.Кенанчо да се разбуди, че става чок сериоз работата. Майка им и оня Хасан и тях ги хвана шобето-на турне отишли Naughty

# 197
Пфууу толкова реклами, за да видим накрая едни крака  ooooh! Поне да бяха на Яманко  Whistling

Joy Joy Joy Joy

# 198
айде, отиде сега-цяла седмица има да се чудим кой е оня с лъснатите котдури newsm78, ама ще е някой с парички (бая) как се влиза иначе в затвора.Кенанчо да се разбуди, че става чок сериоз работата. Майка им и оня Хасан и тях ги хвана шобето-на турне отишли Naughty

Недей, че мноог се притесних аз за батко ви Кенан  Rolling Eyes Обаче той е буден  Peace

# 199
23:15 - 23:30 eyting'leri

1) FOX: 12.43
2) STAR: 6.26
3) KANALD: 3.37
4) SMNYL TV: 2.11
5) SHOW: 1.25

# 200
23:15 - 23:30 eyting'leri

1) FOX: 12.43
2) STAR: 6.26
3) KANALD: 3.37
4) SMNYL TV: 2.11
5) SHOW: 1.25

Shocked Shocked Shocked защо такъв срив??? Shocked Shocked Shocked

# 201
Абе как свърши бе хора, показаха ли Мира и Янан, че аз видях само онзи, който отиваше към килията на аби?! newsm78
Ани, Иве, Жани, за Вас за преводите, за частите, за цялата серията и за всички Ви за приятната компания..

# 202
Не показаха Мира в книжарницата  newsm78
Много е хубав Яман в тая серия  Heart Eyes

Че кога не е бил хубав???  newsm78  Joy Joy Joy

Наде, при мен има реклами.

Абе винаги си е хубав, ама тая серия беше особено хубав. И как хубаво си се прегръщат с Мира през цялото време.  Heart Eyes

Peace Peace Crazy Crazy Crazy

като толкоз убав взимайте си го  smile3534 smile3534 smile3534

Вземали сме го,   Crossing Arms да не мислиш, че ще ти го дадем на някоя като теб  Mr. Green Mr. Green

# 203
Хареса ми серията! Имаше от всичко по - малко.
Най - дразнещият момент - Лейля в салона да и правят косата с маша. Че тя къдрава на наръфан и преплетен килим какво и къдрят. ooooh!
Най - смешният момент - сънят на Мерт. Laughing
Най - любимият момент - песента на Чаааа! Heart Eyes Разтопи ме този човек, невероятен е! Heart Eyes

Много въпроси останаха - историята с бащата на Яман и какво ще види Ейлюл.

Еееее признавам си, АШК е по - добър в техните хора от Яман. Joy Яман дори на купона не танцува. Laughing
И все пак си мисля, че сцената дето той стана от фотьойла и Мира леко залитна не беше по сценарий. Laughing
И друго да си кажа - пак твърдя, че любовта на мъжа минава през стомаха.
Музичка, песнички, ама след барбекюто. hahaha

# 204
Боже, Божеее, започнаха сравненията с АФК, как Емир държеше ръката на Фери на сърцето си когато и предложи за първи път брак, и сега с Мира, прекаляват вече, просто нямам думи. ooooh!
Жани, метни и тук снимката.

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Оф ами Яман и Мира да се изправят всеки път един срещу друг и да си рецитират репликите като в училищна пиеса, че то не остана нещо дето да не е показвано в АФК. Обаче това е вторият път в историята на киното, дето мъж слага ръката на любимата на сърцето си.  Mr. Green

# 205
И на мен ми хареса епизода, имаше си от всичко и достатъчно на този етап.
Обаче и аз съм притеснена за Кенан този да не му навреди нещо.
Ани, ти нали до пета част включително качи в Докса, че съвсем им загубих края с тези прекъсванки и търсене на други линкове?! Sick

# 206
Ани, от мен толкова  Mr. Green

Medcezir 14.Bölüm 11.Kısım Son

# 207
Добре е, добре, по - добре той да и я слага, отколкото тя на нейното...за ръката на сърцето говоря. Stop Mr. Green

Утре ако няма 100 колажа със сцената с китарата и Хазал на мястото на Мира те на! Mr. Green

И Мира пак в тази сцена си блееше... smile3507

# 208
Серийката ми беше маааалко мудничка....  Mr. Green Много говориха, почти не действаха.  Whistling Whistling Добре, че Крачолчето отсрами положението, но и него го показаха толкова малкоооо....  Sad Sad Crossing Arms

Всички сцени на Ямира бяха супер,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мерт и неговите вълнения също,  Hug но другите нещоооо  newsm78 newsm78

# 209
А Мерт добре целува, а? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт