Любовната седмица - обичайте и бъдете обичани - 13.02-19.02.2006 г. !

• 5 793
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
Ех, натъжиха ме толкова лоши новини. Нещо любовната седмица бързо ни затрупа с ежедневните неволи.
Дано всичко отмине бързо. Колкото е възможно. Heart Eyes

# 91
  • София
На фона на цялата сива картинка, ви пускам да видите новите сними на моят малък болен мъж Бобо.
Както забелязвате, вече ухажва и мацките, така че внимавайте мами на момиченца...Бобо идва..

('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=22716');

# 92
Габи, гледаме, гледаме............
Голям сладур е. По скоро ми се видя, че мацките го ухажват.

Много хубаво, че ще има среща на 11.03., но защо за нея да четем в Клюкарника. Няма ли да е само наша среща, като тази която пропуснахме?
Този път ще направя всичко възможно и аз да дойда.

# 93
  • София / Пловдив
Много хубаво, че ще има среща на 11.03., но защо за нея да четем в Клюкарника. Няма ли да е само наша среща, като тази която пропуснахме?

Аз съм виновна за заблудата  Embarassed редактирах си горния пост, че да не объркам и други мами. Просто не съм разбрала, че ще има среща на 11 март и реших, че е обща на форума... Но така ми харесва повечееееееее  Laughing Ей, от сега започвам да си точа зъбките за купона  Mr. Green

# 94
Ние нямаме още дата за операцията. Искат да е навършил поне 9 или 10 месеца и от сега не може да се планира. Към края на март ще започна по-сериозно с организацията.
А каква е тази среща на 11-ти? Ако е сигурно, че ще е тогава, може да се опитам и аз да дойда. Този път не можах, защото така ми се падаше пътуването, но ако знам от по рано мога да наредя нещата Simple Smile

# 95
  • София
Аз много си падам по срещите..Та казвате значи на 11 март...Наша си срещичка...
Пак ли на Китайски или..?

Stun, дано всичко е наред с операцията..
bebiradi, айде най-сетне да те видим и теб...Да разкрасиш ситуацията...
Бим бам, и ти да дойдеш, ей..

# 96
  • София
Здравейте!
Бях написала много дълъг отговор, но докато го пусна и ми се скапа нета Sad
Затова накратко.
Много ви благодаря за подкрепата и милите и топли думи от всяка една от вас. Ще се опитам да се държа, колкото и да ми е трудно... много искам да имам силната вяра в доброто и в добрият край на нещата на Мама Иги.
Бим-Бам благодаря за стойностните редове, които публикува заради мен
 Praynig се да не се налага повече БОг да ме носи на ръце, нека смо винаги е с мен и детенцето ми.
От скоро съм тук момичета, но искам да ви кажа колко много ви обичам, колко близки ви чувствам и как успокояващо ми действате.... каквито и крайни решения да съм взела, да съм се побъркала от мъка и яд, като прочета вашите постинги и се мотивирам да продължавам да се боря, да търся и аз добрият край и малките победи
Пак стана дълго... дано не се проваля отново... преди бях написала за всяка по едно изречение, но ще трябва да практикувам вече по малко, но редовно писане тук
 Hug

# 97
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Срещата е общофорумска и е на 11. Не знам обаче дали вече има резервирани места- вероятно ще сме пак а същото място. Ресторант Славяни. Но там масите са доста големи и може би ще успеем да се съберем от нашия форум на отделна маса.

# 98
Добре де, ама аз другите мами не ги познавам и ще ми е все едно дали съм в София в един ресторант пълен с непознати жени или съм във Варна.
Аз много искам да се запозная с Вас, мили мами, дето от първото ми стъпване във форума, от преди една година, сте ме подкрепяли и сте се радвали заедно с мен за нашите успехи.

# 99
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ради споко бе- когато кажеш, че идваш корпуса за бързо реагиране ще организира среща- а и тази няма да е интересна- аз най- вероятно няма да бъда там. Grinning

# 100
  • София, "Младост 3"
моля ви за съвет
болна съм и то много - гърлото ме боли, линфните ми възли са като корабни възли, боли ме даже врата като го местя. бях на доктор и той каза - парацетамол ака ако умиргам.
ама мен ме е страх това боледуване да не увреди бебето... та не знам кое  е по-добре - да почна лекарства преди съвсем да съм рухнала или да почакам. за сега нямам висока температура.
другия проблем е - какво даправя ако почна парацетамол - аз съм с язва, а от две дни съм на едно единствено ядене /другото отива в любимата ми тоалетна/. как да си успокоя стомаха.

Прощавайте че пак ви затрупвам с въпроси, но искам да събера повече мнения - кога да се почне лекарство - до кога да се чака.
Обичам ви! Толкова се радвам, че ви има - да изслушате и дадетет съвет

# 101
  • София / Пловдив
Наде, ти си решаваш, но аз бих почнала Парацетамол-а. С чайчетата как си? Тях изкарваш ли ги? Аз в началото си успокоявах стомаха само с чай и сухари.

# 102
здравейте на всички - да се появя и аз накрая на любовната седмица. ние благодаря на Бога сме добре, Теди ходи на градина, аз бях на преглед - кръвно и тонове в норма. Да се похваля - тате е отпуска от вчера и аз съм много щастлива. имаме още някои неща да преместим и доподредим преди малкия човек да се появи.
Нанди мила много се моля за вас с Мими и тате да имате силите и търпението да преодолеете тези нелеки изпитания.
Наде моля те пий парацетамол или ако имаш Фервекс си разтвори, защото не е хубаво да си като парцал - опитай да го изпиеш като чай с малко препечена филия и сирене, надявам се да не иде пак в любимата ти..... помоли тате да те разстрие с ракия или мас ако имате - това е супер за бременни и след това заспиваш като къпана  Laughing
аз най-вероятно ще пропусна срещата на 11 март по уважителни причини newsm30
пожелавам ви спокойни почивни дни, здрави дечица и мнооооого силни и усмихнати мами
 Hug  Hug Hug Hug Hug Hugза всички вас мили мои смели момичета

# 103
Наде, като цяло високата температура е най опасна за детето. Така че по добре гледай да не стигаш до там. Аз пих парацетамол докато бях бременна - някъде 4-ия месец бях май и се бях разболяла. Гледай да пресечеш нещата от рано. Само не прекалявай - мисля че 3 пъти беше максимума на ден. За успокояването на стомаха нищо не мога да кажа... Аз никога не съм имала проблеми.
Опитай се все пак да ядеш нещо, въпреки повръщането. То няма как да не си като парцал май с неядене и неспане и да не си бременна...

# 104
  • София
И на мен ми бяха казали като бременна, че е по-добре да се лекувам отколкото да ходя болна. По-лошо е инфекцията в организма. Гинеколожката ми препоръча Фервекс, аз от страх го пих два пъти само.
Хайде бързо оздравяване, catnadeen.  Hug
Чайчетата също са добра идея.

Общи условия

Активация на акаунт