Аватарнa Tема 46 - Коледно-Новогодишна

• 22 637
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • КиТ
Вили честито   bouquet

И аз май съм за бижута  Thinking

# 661
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито на победителката и подгласничките Hug
Дъжд от мен, имам идеален Джоузеф за такава игра Mr. Green

# 662
  • В Космоса
Дъжд съм го играла в другата тема. Имах серия с предложения по едно време. Сигурно ще участвам с нещо старо.

# 663
Честито и от мен на Вили, прекрасна беше и сега си прекрасна /както писах и в другата тема/   bouquet
Честито на подгласничките и Зеленоочка.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Вили, беше ми фаворит, прекрасна Heart Eyes Май за пръв път фаворита ми печели. Все не ми се покрива вкуса с общия, всички на кон, а аз на коза
Аз съм за дъжд

И аз рядко улучвам печелившите Crazy     И аз съм за дъжд  Peace

# 664
  • Телиш/Плевен
Честито на Виолетка и на останалите на почетната стълбичка!  bouquet
Аз съвсем пристрастно ще дам глас за "дъжд". Blush Heart Eyes

# 665
B_NADI, благодаря ти много за милите думи Hug

Обявявам новата тема: ДЪЖД

# 666
  • Варна
Ихааа, и аз барабар Петко с мъжете Mr. Green, благодаря за подкрепилите ме Hug
Вили, много се радвам, много красива беше, така, че откровено ти казвам "Честито".  bouquet

Аз щях да  гласувам за Зима, ама като сте казали дъжд, ок, дано много не депресира темата , този дъжд.

Скрит текст:
Ще си потърся дрешки,че обещах да се събличам вече Heart Eyes

Хайде на следобедно кафе:

Днес съм доволна от себе си- поошетах си къщата, наготвих, изпрах и т.н. , остана само някой филм да гледам ама няма да остане време май, трябва да прибирам децата. По отношение на тема Филми, аз си свалям серийните, кратки филмчета и горе, долу ня седмица ми се събират 2-3 серийки, ама за толкова стига времето. Гледам Отмъщението, а сега мисля да гледам Подлите камериерки, свалих си сезона, че го засякох по Фокс лайф и ми допадна.

# 667
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Честото на победителката, класираните и призьорката!  bouquet

...
Този Строеж - култово  заведение беше едно време! Дали го има все още?
...

Има го, има го ..., ама вече е културно заведение  Wink Тип пицария Simple Smile

Какъв тип пицария? Shocked Вярно, че последно ходих миналата година, ама... На милото съквартирантът му е управител, не е споменал такваз работа.
https://www.facebook.com/clubstroeja?fref=ts

Акаша, ами аз само съм минавала през деня от там без да влизам и ми се стори доста променено ... доста ... по-цивилизовано от моите спомени от 1995-98 години Simple Smile

И някъде назад коментитахте колко години брак ... През май правим 16, а сме заедно от 18  Shocked ... Лелееее половината ми живот ...

Вили ... дъжд значи ... Ще мисля Simple Smile

# 668
  • В Космоса
Е, да, от тогава има значителни промени, но си е клуб, нищо общо с пицария. Grinning

# 669
Виолетка, честита победа! Поздравления и за подгласничките!   bouquet

Благодаря на всички, гласували за мен!  Hug

# 670
  • Варна
Дъжд, казвате. Simple Smile Много "пролетно" го раздавате! Laughing
Дръжте се, че в края на месеца идвала зимата с много сняг!

# 671
  • КиТ
Дали,топличко е времето въпреки,че верно се чува за застудяване,ама на мен ми е пролетно пък вече  Crossing Arms Joy

# 672
  • Варна
Като застуди пък ще минем на тема Зима Mr. Green

# 673
Честито на Виолетка, честито и на другите момичета на почетната стълбичка.
green eyes честито и на теб.
Новата тема ми харесва, ама с какво ли ще се преоблека  newsm78, има време ще помисля.

Като си говорите за продължителността на връзките, направо се чувствам бабка сред вас с моите 25 години заедно (декември ги направихме) направо  ooooh!, не ми се мисли, това си е четвърт век

# 674
  • В Космоса
Erin-niki, тъкмо видях във фейса тези картини и мислех да ги надяна и ти си ме изпреварила. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт