Августовски мами много се вълнуват, за коледен подарък сърчица ще чуят

• 28 475
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Честита Коледа и от мен, момичета! santa2 Вълнуващи празници и една по-успешна година за всички  Hug

Искам да ви попитам дали при някоя от вас гърдите сякаш се "спъхват", имам чувството, че са по-малко болезнени и сякаш не толкова надути, както преди седмица. При вас така ли е? Нормално ли е?

И мен ме болят осезаемо по-малко отколкото преди - не мисля, че е показател за каквото и да било, не се притеснявай.

# 121
честита коледа на.  всички  Close-mas:

# 122
Здравейте мили момичета!

Честита Коледа! Пожелавам на вас и семействата ви само здраве, щастие и успех! Разбира се и едни прекрасни здрави бебчета през август!

Чета Ви редовно, но нямам компютър на разположение, за да пиша, а от телефона е мъчение.

На 17 бях на първия преглед. Тогава бях в 6 седмица 6 дни. Видя се ранна бременност и може би пулсация. Док каза да отида пак на 7, за да се види вече по-ясно всичко. 

Иначе на Коледа наистина стават чудеса. Нали се чудех как да отбивам от както разбрах, че съм бременна. Исках да не го отрежа отведнъж, да не плаче и т.н. Много ми беше важно. Успях да премахна лесно сутрешното кърмене, но вечерното се опъваше. Вчера бяхме на гости на едни приятели с малко дете и нашия много се раздаде в игрите целия следобед. Като се прибрахме татко  му го приготви за сън с целия му ритуал и реши да го сложи направо в креватчето без кърменето. Направо ми се сви сърцето, обаче изненадващо нито плака, нито нищо. Кротко си заспа, както обикновено. И тази вечер пак мина номера. Миля, че успях.  Praynig
Сега източвам по малко да не стане гаф и след няколко дни, ако все тъй добре вървят нещата ще се консултирам с лекаря си как да процедираме за спиране на кърмата.

И така. Това е от мен.

Весело посрещане на Новата година! Simple Smile

# 123
Честита Коледа!
Докладвам Simple Smile : при разговор с доки,ми обясни, че се събира кръв в празното пространство,около плодния сак,заради това съм получила зацапването. Е,то ми спря,от самосебе си,както и беше написано в гугъл . нарича се физиологично кървене и се появява около дните на цикъла, поне при мен е това.
От известно време имам и гадене,но пък апетит не ми липсва,хем се чувствам подута,хем гладна  Grinning
Някой може ли да препоръча свясна доки,в Младост, че ще сменям моята.Много лошо ме навика,като звъннах да я попитам за зацапването.

Лека вечер от мен.

Съжалявам,че не пиша много,но постоянно се чувствам изморена и след работа гледа направо да си легна

# 124
Честита Коледа, момичета! Да сме здавички и да не падаме духом, пък гаденето и дургите гадорийки искат, не искат ще отминат! Весели празници! Simple Smile

# 125
Честита Коледа на всички!   bouquet
Аз на 21.12 бях на преглед видяхме само точица Simple Smile сега съм чак на 18.01 ще се побъркам до тогава...лошото е , че съм доста болна от 6 дни темп 37.4 настинка вече и кашлица днес ходих при личния той не знае какво да ми изпише ще се обаждам на гинеколога по късно защото той е в друг град да видим акво ще каже и той......дано се оправят всички болни мамаи по бързо стискам палци на всички  Simple Smile

# 126
И аз бях болна.Когато отидох на доктор тъкмо бях разбрала,че съм бременна изписа ми Клиндамицин,но каза да се посъветвам с докторката която ми прави инвитрото дали мога да го пия.При мен нямаше проблем каза,че мога и сега съм по-добре.Подсмърчам отвреме на време и кашлям леко,но иначе се чувствам добре..

# 127
направо вече не издържам аз съм малко проблемна с боледуванията защото съм с хроничен бронхит и астма.....за съжаление при мен чайчетата не са особено ефективни Sad трябват си лекарства .......какъв е тоя мои късмет не знам....зарази ме мъжот  #2gunfire но какво да го правя беше ми жал да го пратя да спи в другата стая Sad и сега си патя той се оправи а аз се чудя какво да правя

# 128
Говори с гинеколога си.Той/тя ще ти каже какво да правиш.Оздравявай бързо и се пази  Hug

# 129
Да това и ще направя благодаря за пожеланието.....на всички мамаи пазете се , че настинките са супер гадни тая зима  Simple Smile

# 130
Честита Коледа момичета и от мен с малко закъснение! Желая ви много здраве и лека и безпроблемна бременност!

Аз изкарах празниците в болница, понеже получих леко кафеникаво зацапване и болки, та решиха да ме оставят. На прегледа всичко беше ок, така и не разбрах от какво е станало. Важното е, че го няма вече. Чухме сърчицето на бебчо и съм на седмото небе! Няма такова усещане. Подхвана ме пак гаденето и повръщането и незнам къде се намирам, дано отмине бързо.

Hug

# 131
Здравейте мамчета!
Как сте, преядохте ли много по празниците (аз да !)..Днес след обяд ще ходя на лекар за сърчице..
Много се вълнувам,едвам го дочаках този ден.
Иначе, за гаденето- аз нямам такова.Много рядко привечер ще ме хване някаква гадня,но за бързо..
И ям като разпрана...Иии ,ако някой посегне да си вземе от чинията ми,съм способна да му скоча.
Пиша от тъпия телефон, и незная как се слагат иконки,иначе бих сложила засрамени такива..
После ще пиша пак,като се докопам до комп.
Хубав ден засега Wink

# 132
Момичетаа, от понеделник влача една гадна хрема и болящо гърло. Sad Не знам какво да правя вече. Ходих на лекар във вторник, каза че бил вирус и щял да мине, ма не минава, все още ми е запушен носа и ми е отпаднало и си ме боли гърлото. Какви ли не бабини рецепти правя всеки ден и вече не знам. Някакъв съвет за запушен нос? Пробвах със солена вода, ама тя пък ми пресушава гърлото и става по-зле. Някой има ли идея дали може да се ползва сребърен разтвор? Sad

# 133
Здравейте момичета, влизам набързо да ви се оплача. Вчера докато простирах дрехите \бях се качила на едно малко столче - простора ни е висок\ нещо ми стана и като се изтрясках долу направо незнам как не се изпотроших. Паднах по очи\по корем\ и направо изтръпнах, не можах да стана поне 15 минути, всичко ме болеше зверски. По едно време малкия идва да види защо ме няма и като видя, че съм паднала и лежа и като писна, изплаши се и голям рев рева и това ми покачи адреналина и успях да се надигна да стана. Резултат - множество охлузвания от столчето и от другите боклуци по терасата и огромни синини по краката и отстрани на ребрата под дясната ръка.
Слава Богу бебчо си е добре, въпреки, че много се изплаших. Сега лежа, всичко ме боли, едвам дишам и се движа, добре че малкия е послушен и си играе покрай мен да не ходя и по него.
Е стана много дълго съжалявам, но ви го споделих, за да почерпите от моя опит и да внимавате.

# 134
vesi0120 сребърната вода изсушава лигавицата. Вземи си клеева тинктура и си прави всеки ден разтвор от 20 мл физиологичеен разтвор с 10-15 капки тинктура. Капеш 3 пъти на ден по 2-3 капки. Много боли и гори но моментално помага. Независимо дали е останал разтвор го исипваш и правиш нов за деня. Аз с това си излекувах синузита и всеки път като усетя, че ме стяха слагам. За в бъдеще може да си направиш домашна тинктура, която е 100 пъти по ефикасна. Ако някой се интересува ще пиша рецептата.
За гърлото, както казах по напред може да смучеш прополки. Може да си забъркаш домашен лек от мед, масло и ракия и да кусаш по някоя лъжичка, когато се сетиш.
ЕТО тази рецепта е страхотна при настинка. Мен ме спаси няколко пъти вече.
Пазете се, че в момента върлува ларингит и доста познати възрастни и деца го изкараха.
Diadora - Dora настръхнах, като прочетох. Добре, че бебчо не е пострадал. Повече да не си се качила да простираш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт