„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 6

• 94 291
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
наскоро натали ми предложи филма 'Водитель для Веры' с Игор Петренко, обаче не мога да открия линка, а от тези, които аз намерих в нета, нещо не ми харесва качеството ... newsm78

ако не ви затруднява, ще го дадете ли пак   bouquet

# 736
В отговор на призива на Лор да пишем, та да изпишем темата се включвам и аз с едно антипредложение / неудобно ми е заради харесвания от мен Кирил Сафонов/- филмът "Возвращение" (2012). Много кръв, преекспонирана идея за подлост и предателство и очевидно предсказуем сюжет. Stop
Може и да не се гледа.Аз съм си изтеглила "Папа напрокат" от Мастерс-а и смятам да му посветя време и внимание.

Преди 4 теми време си написах впечатлението от Возвращение и разказах сюжета накратко. Та ето го съдържанието на филмчето за тези дето не са го гледали и да позапълним страничка 50 Joy Joy Joy

1.Топ разузнавач (Киката Сафонов) заловен заедно със свръзката (щерка на някакъв генерал) в държава, където работи 12 години.
2.Връщат ги в Русия (размяна що ли не стана много ясно). Дамата я награждават, а Киката не. Ъъъ нали е топ шпион, а тя го провали??? Тате-генерал ще прави щерката, рекламно лице на банка, която строи.
3.Киката разбира че родителите му са загинали в катастрофа, а е получавал писма от тях. Вилата им е разрушена – там ще се строи банка (много прозрачно). Зараждат се подозрения  newsm78!!!
4.Намира дамата, която е писала от тяхно име (т.е. той е бил нейната работата). Лек флирт, txtloves роман    luvbedи самоотвержено желание от нейна страна да  му помогне. Щракат ги с  smile3509 и ги следят, а Киката се неусеща – ъъъ професионал???.
5.Пречат по всякакъв начин на него и на нея да се доберат до информация за банката и смъртта на родителите му. Дамата обаче успява, за което леко я  #2gunfire позастрелват. Киката е съкрушен - пие.
6.Приятел от детинство и колега носи флашката, с информацията събрана от дамата, след което е леко  #2gunfire поубит. Разбира се, че тате-генерал е собственика на банката (няма ъъъъ, много си е реално даже).
7.Киката се развихря. Обажда се на „противниковия”  отбор (ще им даде списъка на агентите), играе го двоен агент (оказва се че отдавна е). Разбира се, още, че е ликвидатор от световен мащаб.
8.И започна Киката една ликвидация,  #Sniper та до края на филма.
9.Киката побеждава! Ура, Ура, Ура!!! newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 23:17 от nataly_gr

# 737
наскоро натали ми предложи филма 'Водитель для Веры' с Игор Петренко, обаче не мога да открия линка, а от тези, които аз намерих в нета, нещо не ми харесва качеството ... newsm78

ако не ви затруднява, ще го дадете ли пак   bouquet

Това е линкът който бях пуснала  http://kinobanda.net/film/1360

Проверих го - на новото компче върви чудесно Naughty

# 738
хихихии....натали, развесели ме много с този преразказ....

това не може да е оригинален руски сценарий, твърде е плосък, като за американска публика... Laughing Laughing

на тях точно такива екшън бози им дай, ако меже и някой каратист да участва - най-добре  hahaha

мерси за линка   bouquet

аз преди малко гледах "Я тебя никогда не забуду" /наваксвам с пропуските/, та се замислих, дали този филм с Петренко не е със сходен сценарий  Wink

# 739
О-о-о, Нат, извинявай, че не съм те "отразила" тогава! Не ще да съм прочела поста ти, то иначе не мога да си обясня, при такъв анонс?! Joy Joy Joy

# 740
Ха сега, да видим кой ще завърши темата?! Да постави, така да се каже поантата! ooooh!

# 741
 мдааа...поизписахме я тази )))

благодарности на всички, които писаха и споделяха тук Simple Smile

хайде, пускам отново линка към новата тема

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт