Математически турнири - 26

• 86 621
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Sumen, Shumen, Bulgaria

Искрено завиждам на децата от тези градове, на които им се  даде  възможност да се явят на този турнир!!!!! Поздравления за добрите резултати!!!!

# 136

Искрено завиждам на децата от тези градове, на които им се  даде  възможност да се явят на този турнир!!!!! Поздравления за добрите резултати!!!!

Благодаря ти, ще предам поздравленията на дъщеря ми Мирена - 2 кл., заслужава си ги:)

# 137
  • София
Възможно ли е нито едно дете от 5 клас от ПЧМГ да не се е явило на състезанието? newsm78
В пети клас има 2 деца с еднакъв бр. точки /31/, но с различно място /3-то и 4-то/!

# 138

Възможно ли е нито едно дете от 5 клас от ПЧМГ да не се е явило на състезанието?
Виждам две, на които са разменени градът и училището.  Mr. Green

# 139
  • София

Възможно ли е нито едно дете от 5 клас от ПЧМГ да не се е явило на състезанието?
Виждам две, на които са разменени градът и училището.  Mr. Green

Вярно! Не съм обърнала внимание. Embarassed
Жалко, че за 5-7 клас не са сложили точките по задачи за да се ориентираме кои задачи са затруднили най-много децата.

# 140
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Резултати от състезанието " Математика без граници"-   http://mathematicalpost.com/documents/58/WINNERS_2014_winter_06.02.2014.xls

Честито на всички медалисти и носители на сертификати. Никак лошо не стоят нашите българчета в тази класация !!!!!

# 141
  • най-шареното място
Честито на отличените деца и от мен!

Прави ми впечатление лекото падане на резултати за нашият град.
Интересно ми е сложността на задачите качва ли се с всеки кръг. Не съм ги сравнявала и търся мнение на запознати със състезанието.

# 142
  • София
Браво на децата!

Още не са известни условията на задачите от зимния кръг. Сигурно скоро ще ги качат, тогава ще ги сравним.

# 143
  • най-шареното място
Да, видях, че няма качени задачи за тази година още.
Затова питам принципно как е - от една страна със задачите и състезанието, от друга с движението на резултатите по градове спрямо есента.

# 144
  • София
Резултати от състезанието " Математика без граници"-   http://mathematicalpost.com/documents/58/WINNERS_2014_winter_06.02.2014.xls

Честито на всички медалисти и носители на сертификати. Никак лошо не стоят нашите българчета в тази класация !!!!!
Може ли някой да качи файла с резултатите- не мога да го намеря?!

# 145
  • София
Това е екселски файл, като цъкнеш линка и се отваря.

# 146
  • Варна
Поради грипно-дървената ваканция, при нас (Варна или поне нашата госпожа не ни е потърсила) все още не се е провело състезанието Математика без граници, както и това на началните учители  Tired

Това е екселски файл, като цъкнеш линка и се отваря.
При мен дава грешка, ще го търся на сайта им.

"Резултатите от зимния кръг на  турнира Математика без граници - 2014 г. ще публикуваме на 12.02.2014 г.
Моля за търпение и изчакване и на резултатите от училищата, където имаше  грипна ваканция."
Явно в понеделник ще сме на състезание  Mr. Green

# 147
  • най-шареното място
Свален е.

# 148
  • София
Аз го копирах на моя компютър. Не знам дали е коректно да го качвам някъде. Rolling Eyes

# 149
Издирвам задачи от СЪСТЕЗАНИЕ ПО МАТЕМАТИКА  на ПМГ „Акад.Н.ОБРЕШКОВ“ – гр. БУРГАС за 2 и 3 клас за 2010 2012 и 2013 г.  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт