Kaufland/ Кауфланд- тема 4

• 66 616
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Зехтина който беше на промоция хубав ли е?

# 661
  • Sofia
Зехтина който беше на промоция хубав ли е?
От ЕС е, което за мен означава, че не е.

# 662
На самите ваучери на гърба или лицето пише какво е позволено да се купува с тях, не разбирам защо всеки си мисли, че е над закона независимо колко дребно провинение е.Ако касиерката е пропуснала да ви направи забележка и да ви каже, че част от продуктите трябва да ги заплатите с пари кеш, значи просто е пропуснала, не се е усетила. Това е! Някои от тези, които правят "проблеми" вероятно се стараят да изпълняват задълженията си съвестно, както и трябва да е. Наистина е време да си дадем сметка, че трябва всеки да изпълнява съвестно поетите ангажименти.

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 22:44 от евриала

# 663
На самите ваучери на гърба или лицето пише какво е позволено да се купува с тях, не разбирам защо всеки си мисли, че е над закона независимо колко дребно провинение е.Ако касиерката е пропуснала да ви направи забележка и да ви каже, че част от продуктите трябва да ги заплатите с пари кеш, значи просто е пропуснала, не се е усетила. Това е!

Не е въпросът до усещане. Тях просто не ги бърка, защото оборотът им по хранителните стоки в лева е много по-голям от същия с ваучери. Мислиш ли, че ако им беше проблем щяха да разрешават да се пазарува с ваучери каквото и да е? Мога подробно да ти обясня идеологията на ваучерите, но не е тук мястото.
На мен веднъж ми направиха проблем, че съм купила 1 кг. ябълки в повече и ми ги взеха всички, защото имаше ограничение за количеството, а какво да говорим, когато става въпрос за плащане  Stop

Запомних я тази касиерка и повече не се нареждам на каса при нея  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 23:55 от Red_Hot

# 664
Естествено, че ще ти ги вземат, все пак си прехвърлила ограничението  Grinning. Не може всеки да си прави каквото иска и да мисли, че е специален и него правила и закони не го хващат. Всеки е важен и специален, но само за семейството си и за тези, които го обичат, но когато излезе навън той е просто човек от талпата. А за ваучерите не виждам какво трябва да ми обясняваш, дават се, за да ти се подпомогне домакинството. Някои от тях за само за храна, а с други можеш да купуваш всичко, това е!  Grinning

# 665
Естествено, че ще ти ги вземат, все пак си прехвърлила ограничението  Grinning. Не може всеки да си прави каквото иска и да мисли, че е специален и него правила и закони не го хващат. Всеки е важен и специален, но само за семейството си и за тези, които го обичат, но когато излезе навън той е просто човек от талпата. А за ваучерите не виждам какво трябва да ми обясняваш, дават се, за да ти се подпомогне домакинството. Някои от тях за само за храна, а с други можеш да купуваш всичко, това е!  Grinning

Ами, на този, на когото ги дават на практика е така, но за фирмата, която ги дава изобщо не е това идеята. За това има и ограничения.
А за ябълките, просто влизаш пак и си купуваш, дори може и съпругът ти да се нареди отделно  Mr. Green Да не говорим, че магазинът е под носа ми, мога всеки ден да ходя да си купувам по няколко пъти. Не мисля, че е престъпление, че правя оборот на магазин, на който съм редовен клиент.

# 666
  • пак там
А защо трябваше да ги върнеш, не можеш ли да ги платиш кеш? (сори, ако звуча глупаво, но никога не съм пазарувала с ваучери)

# 667
А защо трябваше да ги върнеш, не можеш ли да ги платиш кеш? (сори, ако звуча глупаво, но никога не съм пазарувала с ваучери)

Може разбира се, стига да имаш в момента кеш  Mr. Green

# 668
Това с ограниченията ми е много любимо в нашия К........Въобще, ама въобще не се спазва....Пазарува се толкова видно не на килограми, а на тонове....Със стекове се изнасят артикули от един - единствен човек.....Абсурд да е за домакинство. И въобще не са единични случаите......

И какво се получи един път....Да вземем олио, повече бройки....Не ни разрешиха, било извън капацитета на 4-членно семейство.....Попитах - А ако 4 са само децата, без възрастните??? Касиерката ме погледна, нищо не каза, само промърмори - Тези ви ги регистрирам сега, а за тези се наредете отново и ги платете на друга касова бележка......

# 669
Да, точно че се вижда кои са търговци, когато пазаруват в промишлени количества, а когато някой редовен клиент купил 1-2 отгоре, проблем  Crossing Arms
Миналата седмица така беше с Коколиното. Мъж на видимо зряла възраст беше награбил.....не можах да преброя колко опаковки и никой нищо не му каза на касата.
А понякога са много смешни с ограниченията си. Последно някакви гъби бяха пуснали на три лева и кусур, при това не първо качество, с ограничено купуване в количествата. В една от градските вериги все още си продават гъби супер качество на 2,80лв  Laughing

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 00:12 от Red_Hot

# 670
  • София
A колко е лесно да се постъпи като в други вериги. Ако имаш право на 3 броя, трите са на промоционална цена, четвъртото, петото и т.н. са на редовна. И касиерките не се занимават да броят, да правят забележка и т.н. Въпрос на софтуер.  Wink

# 671

...и реално желание да се използва този софтуер от К......

Новата брошура вярно не грабва.....Ще се пестят пари newsm78....може би......
Цветоулавящи кърпички може би ще взема....Дано съм по-добре до края на седмицата, че да ме закарат на пазар....Иначе сега не ми е интересно - само казвам какво да се купи и никаква фантазия от страна на Милото - да купи нещо излишно, нещо извън списъка напр........

# 672
  • Sunshine state
Тази седмица изобщо не ме влече към К.,но е съвсем разбираемо след силната предна такава.. Бая пари оставихме и сега ще се поспрем. Изхарчихме и ваучерите. Като дават,ще купувам и промишлени стоки с тях,защо не? Пише,не пише,те сами не спазват,та аз ще следя.  Crazy

# 673
Аз писах на Рися на ЛС да не разводнявам темата, но понеже голяма дискусия стана с тези суфлета, да споделя и тук рецептата, ей по тази ги правя и нямат грешка:
http://fkusno.com/?p=813
Най-трудното от правенето им е печенето, но след няколко опита им хванах цаката, иначе първите ми станаха като кекс, въобще без течно, вторите ги изгребахме с лъжици от формите и от третите нататък ми стават перфектни  Laughing

Здравейте svetla81,
Най-вероятно не са се получили от първия път заради градусите на фурната. Признавам, че тези суфлета са капризни и е необходимо температурата да е точна и времето да не се удължава. Радвам се, че не сте се отказала и от третия път сте намерили правилните настройки.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт