Днес сгащих нашата докторка и тя ме увери, че момчето си било готово за летящ старт и въобще и да не си помослям да сравнявам с другите. Всяко си се развива индивидуално и нашият Нико изпреварва бая народ. Ами... реших да ѝ повярвам. И повече няма да ви занимавам. Ако всичко е наред, в понеделник е голямото събитие. 
Далче, и аз забравих да кажа, че Бо е бележит философ, не знам на кого се е метнал, ама ще има да ти вади душата с памучец.
Хаха, събрали са се начи четиримцата! Ние днес и утре ще ги пращаме в Младост, че баща им прави отчаяни опити да им заформи децка стая (на дърти години ще имат най-сетне).
На първо време започваме с двуетажно легло от ИКЕА. И понеже лъв ми се опита да се пошегува, че ще го връщаме, Люси не се поколеба да му каже:
- Не е вярноооо! Мноу си тъп!
На този етап всички се засмяхме, но ако епитетът се употреби след 10 г., ще последва бая як шамар.

За подсичането Судокрем е доста добър, но ако не помогне Еритеал на Клоран е безотказан. Гадост голяма. И Люся е с много деликатна кожа отдолу.
Ех, никога не съм мислила, че ще съм мъжка майка, а то.. Каква ли свекърва ще излезе от мене, леле-мале? Хич не съм достатъчно люта.

И ний често сме определяни като тъпи. 
Всичко ще е наред, а след 25-30 години ще си прекрасна свекърва 

. Той баща ми няма да ги остави, де, ма пък те толкоз го и слушат вече, та не знам... Иначе за кг., Люся е 20 кг. (!!!!), а кака ѝ - 25 (пък е 1 глава над нея). Не бих рекла, че е дундава малката, ама е приятно пуфкафка, още не могада спра да я пощипвам, макар че вече не е бебе.