Малкия мина един ларингит, колкото дан съ успокоявам съвсем в свободното си време.
Поне у ралтата всичко е ОК.
Ще ходите ли на нощта на музеите?
Дано спре тъпия дъжд, че сутрин ми е адски тегаво да влача раница, деца и 3 бр. чадъри.

). Успех и в тези начинания, аз имам нужда, но воля нямам (като в приказката, душата иска кИфтета
).
Аз мисля за планина, ама с тоя интернет... То само около Банско и Велинград май ще ни устройва.
Бебка не се обърна и следващата седмица сме планирани за секцио,само да сме живи и здрави 
Хвърли един линк, може и на лични, с тези бунгала ако е удобно.

Ся му предстои да изчете купчина книги, да научи таблицата за умноение и планетите /вторите две по негово желание/.

К'во правят в баш учебно време, питам аз? С какво ги занимават началните учители, м? Едно време сите отивахме неграмотни в 1ви клас (е, някои от нас по собствено желание се бяхме научили
Та англичанката ни поиска разрешение да вземат буквите в последните няколко часа, та поне малко от малко да им светне на тия деца... Бе думи неам.
Помислих, че пак машината е за ремонт и че отделно от това ми идат силни люкарствата /нали съм с възпален нерв на тиквата/. Грам не се панирах, ся обаче вече ме е шубе заради децата. 

Едно време нашите проявиха някаква амбиция брат ми като почваше училище (че и преди това). След втори клас някъде се измориха и драстично намалиха натиска върху него, но побутването остана докато не завърши, едва ли не. Ааааайде пиши домашни, ааааайде чети книжки, ааааайде пиши съчинения. Надзор, побутване, юркане и така до 12 клас. Включително майка ми пишеше реферати до абитуриентския му бал, следеше оценки, беседваше непрекъснато с учители за напредък (по-скоро липса на такъв).
Самият абитуриентски бал се отбеляза пищно - костюми, почерпки - един вид като облекчение за родата, че се е приключило с тази мъка.
Е, не се виждам в тази незавидна роля. Не казвам, че другата крайност е много добре (защото я изпитах на гърба си) - нашите нямаха никаква, ама никаква представа какво се случва с моето образование, пратиха ме на 500 км да уча в гимназия и не ми виждаха очите по 2-3-4 месеца накуп, нямах учебници (не ми се отпускаха пари за тези, които се купуваха - в гимназията това бяха всички учебници), майка ми ходеше на родителски срещи до 5 клас и то не редовно, а абитуриентския ми бал фактически даже не се отбеляза (е, купих си роклЕ за 50лв., майка ми, сестра ми и баба ми се показаха в двора на училището и това беше), за университета да не говоря.
Но честно казано предпочитам да хвърлям едно око на случващото се и да имам собствен живот, отколкото да преминавам наново през всички класове.
Колко готино! И на мен ми предстои първи клас сега с Калина, но слава Богу, и да искам, няма да имам време да го преповтарям. Противореча си само съвсем леко.