Как бързо времето отмина - петдесета ФЕВРУАРСКА тема вече е в архива! (51)

• 62 988
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Кърлежи!  Joy Joy Joy
Ш умръ, право в десятката, Мяу!  Heart Eyes

Пф, мен нещо главата ми запуши днес... от снощи ходя на шоферски курс, не стига тва, ми и днес ме прикрепиха към мениджърката да и се пречкам, ъъъъ да помагам, докато стартира следващия голям проект. И вече изпуших от толкоз инфо.  Mr. Green

# 451
  • София

Ника, ти шофьорски курсове, магистратури, младежки живот водиш, брал!

Мяу, много целувки на страхотните ти кърлежи!

Безобидн@, шсъ оправите вие четиринките (щях да кажа тринките  Crazy ), де ше ходите. Чак пък толкоз неотменим ли е вашият татЮ? Пък и ваш'та най-голяма кака е мечта, макар че не си давала инфо как ѝ се отразяват тези златни пубертетски времена.

Иначе, Мяуче, Ирина и Диана под един покрив се оказва, че е чудесна комбинация. Дано и при Безобидн@та да е така.

Когато Диди е на градина, имам достатъчно време за работа, домакинстване, организационни въпроси, бумащини и т.н., обаче вечер като я взема след градина е звяр направо (е, колко да е звяр, нали я знаете ). След градина е сърдита, обстрелва ме с невероятно количество информация, иска само да говори, не да слуша (разговор не става), предполагам, щото там са само с "тихия глас"  Tired и се опитва да ми пробутва (с изследователска цел) разни лоши думички, които е чула там. Досадна работа.  Crazy

Сега 2 седмици е вкъщи, като не сме имали някакви особени мероприятия, дето да изискват да сме припряни всички - пътувания, почивки. И мога да ви кажа, че това дете стана абсолютно ангелче (пу-пу). Спокойна, добричка, непрекъснато се интересува кой как е, носи на неадекватни подвиквания (от типа: "Остави ме малко на мира, имам мнол ралта" Blush), занимава се сама и то доста трайно (без филмчета, таблети, телефони, без които не може, де) - "чете" книжки, играе с всякакви играчки, всичко прибира до последното елементче (щото те са едни дреболии), по собствено желание рисува, оцветява, пише и преписва разни неща (само ме моли да принтирам неща за оцветяване). Включва се във всичко ("Да ти помагам или да си седя тихичко?"), вчера например доста добре сгъна 11 (словом, единадесет) тениски и ми помогна да прибера цяла пералня, почти си оправи леглото, прибира си пижами, дрехите за пране отдавна сами се оказват по предназначение и т.н. Задава много смислени въпроси, не досажда (много  Crazy) и въобще е чудесна компания и събеседник. Смях, спокойствие и абсолютно никакво напрежение нямам покрай нея.

Не мога да се похваля със същото по отношение на другото дете (дето свекървата ми го е раждала  hahaha ), ама айде, там има стрес от ралтата и няма нищо непоправимо.  Naughty

Може би, но само може би, към края на юли за няколко дни ще ходим на планина.

# 452
  • София
Момичета кокичета,
Благодаря на всички ви, които ми стискаха палци.  Изпитът е взет, та най-после и аз си отдъхвам.

Макар и само виртуално: по едно малко за мое здраве

Към нас нищо кой знае какво, Калинкина изкара някакъв вирус у дома, каката завърши алианса, а аз бачкам. Демек всичко е подконтролно.
Извинете ме за краткия отчет, но нещо още не мога да се съвзема от толкова натрупал ми се стрес...

# 453
  • София
Слънчи, браво на теб! Не че някой се е съмнявал, естествено. Сега почивай заслужено! Или поне отдъхвай.

# 454
Хоп да дам и аз кратък отчет.
Ние сме добре,гледаме се и щуреем.В понеделник водихме Маги на първа консултация и резултата е 4300/55 (+1200 гр/ 7 см) та стигнах до извода,че явно кърмата и стига  hahaha
Ето я и девойката вече напълнила бузаците :

http://snimki.be/view.php?id=77806

# 455
  • София
Здравейте момичета,

Мики, чудесна е Маги, искам да ги нацелувам тия бузаци  Heart Eyes

Към нас се задава поредната доза зор, но гледам да го давам малко по-лежерно. То се е видяло, че зор ще има, ами поне да се контролират някак си вложените усилия.
Каката не иска да чете задължителните книги, а от Дг на Калинкина са ми пратили мат'рял да четем през ваканцията, ама мноЛ здраве ше имат. Лятото е за почивка, трябва човек да се пооткъсне малко.

Ами хубава вечер ви желая!

# 456
  • Бургас
 Hug Hug

# 457
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Sunny Sky, само с гушки ли ще минеш? Simple Smile Как сте?

Мики, Маги е страхотна  Hug Hug Hug

Слънчи, хайде пак стиснати палчета за поредния финален Simple Smile, че е и жега, брей Simple Smile

Да ви споделя вчера с какво се "борих" ... и това не ми се беше случвало до сега в живота ... Бяхме на обяд на разходка в Южния парк; Ирина си игра в тревата - беше по пола, но с гащички и клинче ...; вечерта влизаме да се къпем и на пубиса й - кърлеж   ... беж към военно медицинска, че там ми е най-близкото спешно - те пък нямали право да лекуват лица до 18 год. ..., но все пак, за да не ме разкарват до Пирогов извадиха гадинката ... А аз в шашкането си забравих да я поискам,за да я занеса за изследване и сега ... наблюдавам ... дано да не е била заразена с нещо ... Та, така - и през това минах ...

# 458
Безобидна сега се загледах в подписа ти и тя Диди на 5 м.  Crazy мале как лети времето  Laughing
Благодаря за милите думи за малката пиявица  Hug

Вчера беше погачата и съм доволна!Бяхме на дворно парти и всички по-големи деца се забавлявах,аз видях близките си и ми беше мн. приятно.Само като почнаха на ММ родата да си премятат Маги малко откачих,моите знаят,че не ми понася и не се опитаха.В резултат Маги повърна 2 пъти и аз си я взех  Crossing Arms
Ето малко снимки :

Скрит текст:

# 459
  • София
Мики, разкош е Маги, направо малка принцеса! Да са ти живи и здрави и двамата!  Hug

Ний сме добре,зора и при мен е голям, ма да се надяваме, че е финален, т.е. като мине, дан съ връща. Преместиха ми местоработата, нови колеги, нови проекти... Отделно шофьорлъка, дето и там подлагам инструктора на нечовешки тормоз...  Joy

Максо е добре, ходи на градина, целия е в синки и рани. Все си го наричам аз него "дете на миналия век" - ако беше роден през 70-те или 80-те години, щеше да е неговото си време. Дай му да тича, да зяе, да се бие, да пада, да става, да мята камъни и грам ни за секунда да не поглежда там ли е майкя му...  Crazy Crazy Crazy Преди време бяхме на пикник, а около нас по поляните - поне 3 детски рожденни дни. Ми нашия като си тръгна, като си ги пообиколи всичките, па си поигра, па се почерпи навсякъде...  Joy Накрая като си тръгвахме чак си го прибрах.  Laughing

# 460
  • София

Мики, страхотни са и двамата, да са ти живи и здрави и да те радват!  Hug

Ника, успех зад волана! Ще се справиш, не се и съмнявам!  Peace

Безобидна, туй с кърлежа много страшно ми се струва, добре, че сте оправили положението!  Praynig Peace

Слънчи, айде дано през лятото да е по-лек тоз финален зор.  Crazy Пък на тия от ДГ на Калина мнол им здраве - чак пък домашни за през лятото.  Crazy

СъниHug Hug

# 461
  • София
Ха добра ви вечер.

Как сте, дами прекрасни?

Вече децата са във ваканция, не съм изпечатвала на Калина учебниците и честно казано, нямам особени намерения да го правя. Нещо хич не ми се занимава, но смятам да делегирам таз работА на кака Софи - хем да се изживява като фактор (ох, тоя започващ пубертет), хем поне да има ползи от цялото ѝ зеене.  Mr. Green
За нашия финален, т.е. постоянен зор - ми к'во да ви кажа, почти се примирих. Но съм непреклонна вече - след 18:00 в офиса не стоя и минутка. Лошо се бяха научили. Но не мислете, че задълженията ми намаляват, нищо подобно.  ooooh!  Но това е положението, Минке, както се казва е песента, ще го караме докато можем.  Peace

Мики, чудесни са и Явко и Маги. ПО-честичко качвай по нЕкоя снимка.
Ника, стискам палци да вземеш листовки, градско и де що е изпит от раз! А Максо отдавна сме го признали всички!
Безобидна, това с кърлежа на е много гот, и със Софи имахме подобни емоции след разходка из мол, важното е, че всичо минава и заминава. Дано кърлежа да е бил в цветущо здраве.

Хубава вечер Simple Smile

# 462
  • offshore & overseas
Да поръзмъргам малко темата:

Видях прекрасната Маги, а зърнах и Явката, който много е пораснал и се е променил. Ееееех!

Всички останали гледам са потънали в лятно и почивно настроение. Ми нека, така трябва. То и ние може би ще забегнем нанейде, но ще е трудно, защото лъв ми не иска - не му се давали пари. #Cussing out

При нас иначе нищо ново. Обикновено работната сутрин минава по план - логопед, гимнастика, а в понеделник бяхме и на ортопед (Драганов). Прегледът мина много готино, посмяхме се доста, накрая и аз намазах един мини „скрийнинг” на високите си сводове.

Момчето е здраво, дупето му става за тупа-лупа, тонус, остатъчни рефлекси, емоции, всичко му е таман.

Цитирам Драганов по памет: „Понякога се случват чудеса и недоносените момчета стават за нещо (щото те и доносените по принцип не стават, пък камо ли...).” Явно при нас се е случило чудо (пак негови думи). Онези, които са ходили при Драганов, знаят за какво иде реч и ще влязат в майтапа.

Никола през цялото време му се хили като тиква и се държа на ниво, в което ние, разбира се, не сме се съмнявали.

Препоръката на д-ра беше да сме го оставели на мира да видим „ще излезе ли нещо от него” (тоест, без напъни за рехаб и прочие). И въпреки че с лъв ми не се бяхме съветвали какво да му споделяме и какво не, и двамата спонтанно решихме да премълчи за гимнастиката. Сега ми става ясно защо от болницата за рехабилитация не го долюбват - ами той им спъва клиентелата, муахахах.

Иначе каките растат, стават все по-Уошави (пубертета устремно наближава), а аз закономерно все по-зла. Ама тоя път наистина. И най-явното свидетелство за това е, че нямам хич никаква, дори остатъчна, жалост и милост към вредителите. hahaha

От 11 август продължаваме профилактично рехабилитацията, а дотогава кратка пауза. Каките излизат във ваканция от 1-ви, а моето сърчице се свива от ужас.

Със снимки няма да досаждам, защото ги видяхте вече във фацебука. Embarassed

Хубаво лято и до кукане!

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 16:00 от Мяуче

# 463
  • До Балкана
 hahaha Докторът е пич! От тук ми харесва даже! От 1-ви та до кога са в почивка дамите?  Laughing 
Браво на Николчо, мъж за чудо и приказ! Heart Eyes

# 464
  • Бургас
Аз пък моето девойче не я бях пускала от май месец на градина и този понеделник направихме сефтето в сборната група. Ами да ви кажа, лекооо се беше разлигавила през периода, докато си беше вкъщи, ляга късно, не иска да я къпя, иска да стои на лаптопа, отвреме на време изпада в рев, като й откажем нещо и всякакви такива изнервящи неща. Емии, от понеделник е друг човек, ляга рано, повтаря колко ни обича, рисува, не се сеща за лаптоп, заспива за 2мин - само да легне и така... угризенията ми че я пуснахме преминаха.  Mr. Green Mr. Green Естествено тя реве всеки ден като я водим, но и зимата си беше така. Дано да се адаптира, иначе казват, че като я оставим спира да реве и кротува. Боже, кога порастнаха тези деца.  Party

Пуснах малко размисли, нужни или ненужни....

Добре сме иначе, плаж 3-4 бани, с тез смени рядко се засичаме с ММ, ама до края на лятото има време.

Мяуче, целувки на Нико, разкошен е !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт