Пазаруване от miniprix.bg - 23

• 38 795
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • ...на безопасно
Благодаря.
То и аз съм 39- 40.
Сега кво да правя, няма 39  newsm78
тцтцтц ....пак терзания  ooooh!

От вчера до днес, анулирах три поръчки вече  Flutter

# 241
Хе-хе, дано до сутринта си оправят кашите, то не, че има кво да закачи човек точно в подкатегория "обувки"...
Лекинка от мен Simple Smile

Ей, добре, че си поръчах Сторковете от предното намаление, че сега... ядец! Няма и 30% за тях!
Лекинка на всички!
Мимозинка  Hug
Те се водят "боти"  newsm62

# 242
# 243
  • София
http://www.meaee.com/2013/12/car-shoe-womens-chunky-chelsea-boot/ подметката прилича доста на тази, но май не е съвсем същата.

# 244
  • StZ
 Party появиха се ваучери за върнати неща

# 245
  • София
Благодаря.
То и аз съм 39- 40.
Сега кво да правя, няма 39  newsm78
тцтцтц ....пак терзания  ooooh!

От вчера до днес, анулирах три поръчки вече  Flutter
То и аз така само че предишните дни и сега хитреците са ми ги обединили, да не взема да анулирам пак защото са от различни намаления newsm78. Имам поръчка от 24.12 която още не е приета, аз и не бързам, надявам се на доставка другата седмица Peace.

# 246
Не помня някой беше ли коментирал това http://www.miniprix.bg/produkt/1064677 Ама че микс от материи. Миленски, помагай  Praynig

# 247
Явно скоро няма да има голямо намаление на чанти, защото моята чанта още си стои неприета от оператор, пък и нещо имам опасения, че може да не ми изпълнят поръчката, тъй като намерих чантата в румънския, в българския сайт доста добре я бяха скрили.

# 248
  • София
Не помня някой беше ли коментирал това http://www.miniprix.bg/produkt/1064677 Ама че микс от материи. Миленски, помагай  Praynig
Вълната е доста като количество, синтетичните са сравнително малко 26 %, мисля че е добре, само дано да има хастар отдолу, че с толкова вълна не знам как ще я изтраеш.
Явно скоро няма да има голямо намаление на чанти, защото моята чанта още си стои неприета от оператор, пък и нещо имам опасения, че може да не ми изпълнят поръчката, тъй като намерих чантата в румънския, в българския сайт доста добре я бяха скрили.
Няма проблем за това че е от румънският, дано да дойде читава Wink.

# 249
Мерси, Миленка, потвърди подозренията ми. И аз това си мислех, че сигурно боде. Остава за размисъл.

# 250
от 18-ти ми е поръчката
още само приета от оператор
не ми ли се полага ваЛчер за обезщетение  Grinning ?

# 251
  • София
от 18-ти ми е поръчката

Според мен, ако нямаш определена дата за доставка, ти се полагат даже два ваЛчера Heart Eyes

# 252
Е, моята от 14-ти с определена дата на доставка 20-ти, ми я пратиха на 27-ми. Междувременно получих другата си поръчка от 14-ти и една от 17-ти. Да им имам логиката. И всичко това, за да не ми обединят двете поръчки от 14-ти, защото за едната ползвах ваучера за 20 % намаление.

# 253
от 18-ти ми е поръчката

Според мен, ако нямаш определена дата за доставка, ти се полагат даже два ваЛчера Heart Eyes

ми имам
но тя мина  Laughing
я да им пиша аз и да си искам  Naughty
писна ми

# 254
  • Варна
Имам нужда от помощ . Искам да върна продукт. Попълвам полетата с име , банка и номер на сметка.
Има следващо падащо меню " Изберете  вида за връщане на продуктите "
Избирам " Безплатен транспорт  "  и ми дава един червен правоъгълник ,като задължителните,  в който не мога нищо да попълня .
Избирам артикул.
Накрая като дам направи заявка ми изписва " Трябва да изберете о ОК "

Някой да се изкаже какво търси ?

Общи условия

Активация на акаунт