Когато купувате торта, по какви критерии я избирате - желание на детето, цена?

• 14 151
  • 244
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък много пъти съм купувала евтина тоалетна хартия и за вкъщи, но маргарин не съм купувала от поне 10 години сигурно. Едното няма общо с другото.
Със сигурност домашно приготвената храна е по-добър вариант от купешката, освен ако не става въпрос за патологична мърла. Всъщност жената, която ми е еталон за нехигиеничност, дълго време е работила именно като готвачка.
Иначе аз купувам сравнително евтини торти за партито, не умея да правя сама,  не за друго. За торта 100 лева няма как да дам, а и за нея не е сигурно, че продуктите са качествени. Обмислям дали да не почна да поръчвам на приятелки, има такива, които се справят чудесно.

# 76
Аз пък много пъти съм купувала евтина тоалетна хартия и за вкъщи, но маргарин не съм купувала от поне 10 години сигурно. Едното няма общо с другото.
Със сигурност домашно приготвената храна е по-добър вариант от купешката, освен ако не става въпрос за патологична мърла. Всъщност жената, която ми е еталон за нехигиеничност, дълго време е работила именно като готвачка.
Иначе аз купувам сравнително евтини торти за партито, не умея да правя сама,  не за друго. за торта 100 лева няма как да дам, а и за нея не е сигурно, че продуктите са качествени.
+1 съм по всички параграфи.

# 77
  • София
Имам един-единствен критерий при купуването на торта - да бъде вкусна и красива. Измежду евтините варианти такава все още не съм открила. Тортата на детето ми за РД излиза между 80-100 лв. Не са малко пари, но за сметка на това недоядани парчета няма, а и винаги е приятно да получиш комплименти, че тортата е била страхотна на вкус.

# 78
недоядани парчета няма, а и винаги е приятно да получиш комплименти, че тортата е била страхотна на вкус.
Това е важното. И аз знам кои хора купуват вкусни торти, а не поредната прелест от маргарин и растителна сметана. И когато съм на техен повод, се "държа" за тортата. И у нас гостите винаги се държат за тортата.

# 79
  • където мечтите се сбъдват
Виждам,че авторката на темата е от Бургас.В Бургас има много добри сладкарски вериги,особено една.Аз лично не съм виждала по-красиви торти,а съм разглеждала и доста реномирани софийски каталози.За вкуса няма да говоря-невероятен е  Peace Цените са много високи-80-100 лева.Не искам да правя реклама,а и няма смисъл,защото авторката така или иначе казва,че не може да отдели толкова пари.

# 80
За вкъщи тортите ги правя аз.
Вкусни, евтини и красиви стават.
За детската градина купувам торта от една сладкарница, в която правят торта с фотокартинка за 15 - 20 лева.
На клуб не е имала рожден ден до сега.
Торта която струва 50 - 60 и нагоре лева, няма как да купя. Безсмислено скъпа е.

# 81

Торта която струва 50 - 60 и нагоре лева, няма как да купя. Безсмислено скъпа е.
Точно. За тия пари ще направиш божествено вкусна торта в къщи. И ще знаеш какво има вътре.  Peace

# 82

Точно. За тия пари ще направиш божествено вкусна торта в къщи. И ще знаеш какво има вътре.  Peace

Точно това правя вече 5 години и шестата така ще направя.
Всички си облизват пръстите. А и красиви ми се получават, е не като на Буболинката и феите от тортената тема, но пък децата са щастливи.
И почти по подобна причина не правя рождени дни в клубче, макар и дъщеря ми да настоява много вече.

# 83
В тортената тема ми изтекоха очите Crazy Tada . Фондана вкусен ли е в крайна сметка и ли основната му фунция е да декорира , като става и за ядене? newsm78 . Иначе уникални неща правят момичетата , по- красиви от купешките по бг. сладкарниците.

# 84
  • София
Ха, въпрос на гледна точка. Хубава торта от 20 парчета, за по-малко от 80 лв не съм яла.
Торти няма начин да правя. Не се залавям с нещо, в което знам, че не съм добра.
Колкото до това, което слагат в тортата... Ами то си личи. Определено не може и да става сравнение между парче торта за левче и такова за 3-4 лв. Няма как да искате хем да е евтино, хем хубаво и качествено.

Иначе уникални неща правят момичетата , по- красиви от купешките по бг. сладкарниците.
Я питайте тези момичета за колко биха ви продали една торта. Няма да е евтино, убедена съм. И е разбираемо.  Peace

# 85
  • Варна

Ха, въпрос на гледна точка. Хубава торта от 20 парчета, за по-малко от 80 лв не съм яла.

Аз съм яла, даже и за по-малко и от 50 лв.

# 86
  • София
аз съм яла и гадни за по 80-100лв и чудни за по 30-тина...никакви обощения не бих правила.

# 87
 tonkabonka , имаш пари даваш ги , но не всеки разсъждава така. И аз ако имах бол и за мен 80 лв. не са нищо сигурно и аз щях да давам . За моя рожден ден миналата година , взех от Неделя торта и не се изяде , струваше 50 лв. Тази година взех от 20 и се хареса . 80 лв. за 20 парчета , добре ако едно яйце струваше 5 лв. Айде не с тоя тон , че  всички които нямат бол пари за даване и умеят и имат желание да си правят да ги слагаш в графата балъци  Wink  Потретвам се , ако е торта на Бъди от ТЛС , чакай да ти я направи за 80 лв. така , че и предполагам не вземаш кой знае какво . Моите уважения.  bowuu

# 88
80 лева за 20 парчета си е адекватна цена, но не и за Неделя.  Mr. Green Не гледай яйцата, яйцата са най-евтината храна в България. Гледай маслото, гледай шоколада колко струват, гледай ядките.  Peace

# 89
Торти няма начин да правя. Не се залавям с нещо, в което знам, че не съм добра.
Колкото до това, което слагат в тортата... Ами то си личи. Определено не може и да става сравнение между парче торта за левче и такова за 3-4 лв. Няма как да искате хем да е евтино, хем хубаво и качествено.

Иначе уникални неща правят момичетата , по- красиви от купешките по бг. сладкарниците.
Я питайте тези момичета за колко биха ви продали една торта. Няма да е евтино, убедена съм. И е разбираемо.  Peace

Тони, аз не те карам да правиш. Не оспорвам твоето мнение, че можеш и даваш по 80 - 100 лева за торта, а споделям моето, че няма да ги дам аз, защото са ми такива вижданията и разбиранията.
Момичетата  от тортената правят изкуство. Нормално е то да струва много повече, от колкото в сладкарниците.
Аз за детската градина поръчвам от тук. Чудесно стига една такава торта за 25 деца, че и остава, щото половината не си я изяждат.

Общи условия

Активация на акаунт