Как се лекува разбито сърце?

• 48 743
  • 932
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нищо чудно.

# 181
Ми драга,ако ти самата не се уважаваш,как очакваш другите да го правят?М?

Подложила си се като изтривалка,па после се сърдиш,че си бършат краката в теб..

Шут у гъзо на милото,пращай го при възлубената му,и не ги мисли..
Ама тъпото е,че ти ще го нариташ,той ще се довлече обратно,ти па ще си го прибереш(щот чувства,нали..И те така..Това е сигурният начин на се качиш на въртележка,от която после да се чудиш как се слиза..

# 182
  • София
Може и да е пързалка, но е много близо до реалността, включително с обаждането. Като по учебник - нормално поведение на влюбена, но изоставена жена, която все още не може напълно да осъзнае или отрича случващото се, все още е приивързана към мъжа емоционално. Много често се случва това - в момента,в който се обади, и две секунди след това е съжалила.

# 183
Като по учебник не знам дали е, но е като по ученически дневник.  Laughing Някои елементи обаче сериозно пресолиха манджата. Например отговорът с картите по телефона и особено това:

п.с. получих паричен коледен бонус от шефовете и си самоподарих нещо, което много исках и все не успявах да отделя пари. Много добре се почувствах!  Sunglasses
Ходя на кафета, на гости при роднини... по цял ден слушам хората да се хвалят и оплакват и поне за известно време през деня забравям моите тъпотии.

Кога беше празникът, пък кога обиколи роднини, кафета и прочие ...  Tired

# 184
Благодаря на включилите се!

Да, аз уж бях такава жена - чудех се и буквално се присмивах на жени, търпящи подобни ситуации. Дори сега, препрочитайки поста си, не вярвам, че това съм аз. Не знам как се оплетох така...
Затова и не съм споделила на никой роднина или приятел. Срамувам се от това, което съм допуснала. Срамувам се от това, което изпитвам. Срамувам се от себе си.
Споделих го тук, защото исках да чуя(прочета) как изглеждат нещата отстрани през чуждите очи.
Мисля, че знам как трябва да постъпя правилно, но съм се превърнала в някакво страхливо мекотело...  Sad 
И търся формулата, правилната формула...
Всяко мнение - от потупване по рамото до откровено наругаване ще ми помогне да се осъзная!
Нали знаете, че отстрани се вижда по-трезво...  Embarassed
Ееее,аре ся..
От кво се срамуваш?Че си сгрешила?Че нали за тва сме хора?Да грешим.
лошо е,обаче,когато грешките ни се превръщат в навици.И тогава сме си хора,ама в категорията на глупците.

Няма място за срам.
Направи си ревизия на собствената самооценка и чувства.
После направи "рибена кост',претегли всички + и -,и си направи хубаво сметката

# 185
Дори да е пързалка, си е супер често срещано като ситуация.Аз съм свръх-чувствителна на тази тема, защото майка ми цял живот е била "Бял сняг", и продължава да бъде.Самозаблуждението и мазохизма са се превърнали до такава степен в неин начин на живот, че по някакъв странен начин тя е изтрила спомените за всичко лошо в живота си с него досега.И на всяко негово ново/напълно като старите изпълнение се чуди как е възможно да се държи с нея така #Crazy и как не се променял.Сякаш има някакъв шанс да се промени на 63 години!Но тя живее цял живот с тази надежда.
Да, Бял сняг, винаги има шанс да останеш с такъв човек завинаги, ако си достатъчно упорита да търпиш унижения ежедневно, и ако имаш "шанса" никоя от забежките му да не го поиска за мъж.Ако искаш това, стой, и се надявай неговата да НЕ приеме пръстена му.После ще се бориш за него и със следващите му любови.Ако това за теб е щастието, дерзай!Накрая можеш да го притежаваш, без секс и любов /както майка ми/.

# 186
На мен най-много ми се иска темата да е пързалка!  Peace

Кога беше празникът, пък кога обиколи роднини, кафета и прочие ...  Tired

Веднага ти давам отчет за вчерашния ден.

От 9 до към 11ч на гости при братовчеди в едно село. От 11 и нещо до към 14 при баба ми в съседното село. Към 15ч съм се прибрала и ходих на кафе с приятелка, а вечерта бях със родителите, брат ми, леля ми и т.н вкъщи... Предишните дни същите упражнения, но с друга част от родата....  нищо сложно... Simple Smile

Нямам нищо против да смятате, че темата е измислица и пързалка, но аз най-искрено благодаря на тези, които се включиха с полезни съвети. Може да звучи тъпо, но да, виртуално и отдалеч ми помогнахте...дори и мъничко. Чувствам се много по-добре и по-уверена в себе си, отколкото преди 5 дни. Радвам се, че видях как изглеждам отстрани.
Толкова невероятно, че чак не е за вярване...

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 12:23 от Бял сняг

# 187
  • София
Ама не е ли пързалка преди Коледа  Shocked Shocked

# 188
  • София
Какви села, нали беше гражданка, а той- селянин?

# 189
  • София
Какви села, нали беше гражданка, а той- селянин?

То селенията не е само да си роден на село  Flutter Flutter И ние сме селяни, ама от кАлтурните  Mr. Green

# 190
  • София

А ако ти кажа, че е точно обратното, аз от големия град, а той от селото, ще изглеждам ли още по-тъпа? А ако ти кажа и че аз съм тази с повечето опит и връзки и дълги и къси връзки ще "падна" ли съвсем?  Sad

# 191
Оф,много тъпо.
Тоя те върти на осмица,а ти се връзваш като влюбена тинейджърка.Защо?Какъв е тоя?Перфектния,непрежалимия,супер дупер мега страхотния мъж и проекто баща???
Събирай си акъла и шута в г*за,както са ти написали по-горе!!!!!!!

# 192
  • София

А ако ти кажа, че е точно обратното, аз от големия град, а той от селото, ще изглеждам ли още по-тъпа? А ако ти кажа и че аз съм тази с повечето опит и връзки и дълги и къси връзки ще "падна" ли съвсем?  Sad

Е това със селенията е вътрешно убеждение. Познавам много родени в градо, но все тая

# 193
  • Varna
И аз ще изоффкам:ooooh:
Абе момиче вече ме е яд само на теб #Cussing out не на оня картоиграч Казанова-та. 30 годишна си бе, не си някоя 16 годишна дИвойка. ooooh!
Момичетата до една са ти дали хубави съвети. Не ми се пише повече, че ти набрах съвсем. Чупи си главата тогава и си удължавай мъката  Stop

Бях ти писала да бъдеш курназ и да късаш и хвърляш. Бях ти писала да имаш поне малко самоуважение, да си припомниш какво ти е причинявал и да събереш достатъчно яд за да си помогнеш за да го разкараш. Други ти писаха да се обичаш повече......Ами като не искаш, подхранвай му егото на оня убавец. То си е за твоя сметка. И да не забравиш да му честитиш
и Новата година...................

# 194
  • София
Наде, въпросът не е в града и селото, а в различната версия.
Ако си влязъл да си пльоснеш интимните терзания се предполага, че няма да се терзаеш на тема гражданка ли си селянка ли си.
И един ден да казваш, че си гражданка, на следващия ден като алиби за пързалка да разясняваш как обикаляш от село на село да си посещаваш родата.
Тя/ той просто е забравил/а за версията за гражданка-селянин от оня ден.

Така или иначе за щастие си бърборим в тези теми за нещата от живота, без значение автора кънкьор ли е или скиор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт