Как се лекува разбито сърце?

• 48 675
  • 932
  •   1
Отговори
# 240
Обадила му се е, защото и е липсвал. какво странно има в това? Колко е лесно да загърбиш човек, с който до вчера си свързвал бъдещето си? Всички знаем, че трябва, но не всеки го може. Авторката не казва, че е постъпила правилно, като му е звъннала, казва, че не се е сдържала.

# 241
  • София
А във филмите винаги докато страдаш за едната любав те намира истинската  Mr. Green Mr. Green

# 242
  • София
Защо му се е обадила не е голяма загадка.
Тя все още е емоционално зависима от този човек и като всяка в същото положение ще търси всякакви форми, за да си доказва, че значи нещо за него. Трохи внимание.

# 243
  • София
А купила ли му е подарък  Whistling Whistling

# 244
Ех, много сте лоши.

# 245

Стокхолмски синдром

Благодаря! Пак няма да го запомня сигурно!  Mr. Green

А какъв е синдрома на "синдромът на голямата бяла тица"?
Заровена в пясъка глава,и мишена нарисувана върху задника.

Има и други,ма тези са най-често срещаните Grinning

# 246
  • София
Един виц ми казаха снощи:

Умиращ съпруг казва на жена си:
- Скъпа, преди да умра, искам за ти кажа нещо!
- Не, скъпи, не казвай нищо, просто се успокой.
- Трябва да ти призная...
- Няма нужда да се разкайваш. Почивай си...
- Не, аз трябва да умра с чиста съвест! Спах със сестра ти, най-добрата ти приятелка и майка ти!
- Знам, любов моя. Затова те и отрових!

Като казахте подарък, се сетих.

# 247
А купила ли му е подарък  Whistling Whistling

В момента решава каква дестинация да избере и да му купи едно сватбено пътешествие на него и любимата му Simple Smile

# 248
Недейте така, бе хора. тя още  пред себе си не е официално скъсала с него, а той съвсем идея си няма  за евентуалните й намерения. Това, че търси знаци, че нещата могат да са иначе, не я прави бяла птица, поне не и още на този етап - нормално начало на края е, може би малко по-късно от необходимото,  но е нормално. Разочарование е събрала, може би сили още не й стигат,не става  така бързо.Съгласна съм с пълния игнор, най-здравословен е, но не винаги най-здравословното е търпимо, понякога толкова си вътре в гадостта, че предпочиташ агонията с Него отколкото, агонията без Него и си търсиш оправдания за надеждата, че една негова дума ще те накара да дишаш по-леко. Това са етапи като при всяка болест. Бял сняг, не си бяла птица, умно момиче си и ще се оправиш, може би с малки стъпки, които ще са малки победи, от там инерцията повлича и сигурно ще те доведе до нещо голямо.  Между другото - при мен най-дългия период на страдание е бил две седмици, ама сигурно  това се дължи на факта, че съм перде и не мога да се събера за дълго в усещане, в което не се чувствам добре. Simple Smile
Azzy ,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 249
  • София
Още като започнах да го чета този цитат,, и започна да ми намирисва на нещо нездраво. Това, че е на Ошо, само допълни картинката. Започне ли някой да ми говори за любовта по този начин, в главата ми веднага светват предупредителни лампички за егоцентризъм (да не казвам за нещо по-силно).  Peace Ясно ми е защо е толкова популярен.

# 250
Aу, как интересно сте задълбали в селянията и гражданеенето. Ок, тогава го четете така: Обикалях от квартал на квартал при роднини. И без това въпросните села вече са се слели с големия град!  Rolling Eyes

Осъзнавам си грешката с позвъняването за Коледа. Просто не се сдържах...

Искам да ви питам някога отказвали ли сте цигари? А казвали ли сте си "Една послед и спирам! Последна!" Ами...ето така се предадох.   33uu

И сега също искам да му звънна, да му крещя и да поискам отговор на въпроса "Защо?". Старая се да не го направя, но признавам, че ми се иска...

п.с. Не се обиждам на сравненията с гъска, патица и така нататък. Точно затова съм потърсила мнение тук! Защото не ме познавате и няма да ми говорите лигавщини от рода на "Ау, миличката", ами ще си кажете реалното мнение...дори и остро!  Simple Smile

# 251
казвали ли сте си "Една послед и спирам! Последна!" Ами...ето така се предадох.   33uu

И сега също искам да му звънна, да му крещя и да поискам отговор на въпроса "Защо?". Старая се да не го направя, но признавам, че ми се иска...

КОлко добре те разбирам...  Tired

# 252
  • София
Aу, как интересно сте задълбали в селянията и гражданеенето. Ок, тогава го четете така: Обикалях от квартал на квартал при роднини. И без това въпросните села вече са се слели с големия град!  Rolling Eyes

Осъзнавам си грешката с позвъняването за Коледа. Просто не се сдържах...

Искам да ви питам някога отказвали ли сте цигари? А казвали ли сте си "Една послед и спирам! Последна!" Ами...ето така се предадох.   33uu

Ами това въпросът със защо май пак си е чисто ровене в раната. Ако занаеш защо, по-лесно ли ще ти е Sick

# 253
Ти знаеш защо.Защото обича нея...

# 254

А на НГ заедно ли ще сте ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт