Как се лекува разбито сърце?

• 48 657
  • 932
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Това е като с болестта - когато на човек му съобщях диагнозата, веднага в главата му изниква въпросът "защо". Търсим логика, това е!

# 256
А той защо не е с другата ?
Тя ли не го ще ?
Нещо ми се изгуби тази подробност . Blush

# 257
  • София
Aу, как интересно сте задълбали в селянията и гражданеенето. Ок, тогава го четете така: Обикалях от квартал на квартал при роднини. И без това въпросните села вече са се слели с големия град!  Rolling Eyes

Осъзнавам си грешката с позвъняването за Коледа. Просто не се сдържах...

Искам да ви питам някога отказвали ли сте цигари? А казвали ли сте си "Една послед и спирам! Последна!" Ами...ето така се предадох.   33uu

И сега също искам да му звънна, да му крещя и да поискам отговор на въпроса "Защо?". Старая се да не го направя, но признавам, че ми се иска...

п.с. Не се обиждам на сравненията с гъска, патица и така нататък. Точно затова съм потърсила мнение тук! Защото не ме познавате и няма да ми говорите лигавщини от рода на "Ау, миличката", ами ще си кажете реалното мнение...дори и остро!  Simple Smile
Тогава щом не реагираш на гъска, се предполага, че не би трябвало да реагираш и на селянка.
Макар, че забележката намаше общо с гражданка или селянка, а по-скоро с достоверност на историята, колкото и някои да им се привиждат граждани и селяни навсякъде.

# 258
И сега също искам да му звънна, да му крещя и да поискам отговор на въпроса "Защо?". Старая се да не го направя, но признавам, че ми се иска...
А на НГ заедно ли ще сте ? Rolling Eyes

Не. Реших да не отида при него и да не му казвам предварително.
Ако трябва да съм докрай честна иска ми се да му се обадя и да му кажа, че ще пътувам на 31.12,  да му кажа и къде да ме чака... на 40 км от мястото на което би трябвало да празнуваме....   Rolling Eyes

Не знам дали ще направя второто, но ми се иска да излобея и да го накарам да се разходи в студа!

Хепи мама, не е с другата, защото тя си живее с друг мъж... а на "моя" само му пише "обичам те, липсваш ми"  Rolling Eyes  и така.... той като куче ходи след нея....  Rolling Eyes

# 259
  • София
Тя ли не го ще ?

Май си е намерил майстора.

# 260
Тя ли не го ще ?

Щото го е зарязала заради друг, но вероятно си държи вратичката отворена за всеки случай, както той постъпва с авторката.

Ако трябва да съм докрай честна иска ми се да му се обадя и да му кажа, че ще пътувам на 31.12,  да му кажа и къде да ме чака... на 40 км от мястото на което би трябвало да празнуваме....   Rolling Eyes

Не знам дали ще направя второто, но ми се иска да излобея и да го накарам да се разходи в студа!
Това с каква цел?Ще си губиш времето в театри?Ще се почувстваш ли удовлетворена и щастлива?

# 261
  • София
Изпрати му сладки с разхлабително за прощален подарък.

И за да съм сериозна, знаеш ли кое е най-голямото отмъщение?
Да те види след време цъфтяща, успяла и щастлива.
Да вържеш тенекия е тъпо. И сладките с разхлабително също.
изобщо всяка секунда, мисъл и действие в посока тези отношения са загуба на ценно време от великолепния ти живот, великолепната ти младост, свобода и красота.

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 16:35 от Azzy

# 262
Изпрати му сладки с разхлабително за прощален подарък.

Досега само воайорствах, обаче тази гениална идея не мога да я подмина без да ѝ се възхитя публично!   Joy  bouquet

# 263

Peace Никой не я поздрави, че се опитва без него да празнува, че си е направила подарък - за себе си. Вместо това ви се развинти фантазията, че сте в очакване да направи на него подарък! Ей, някой беше писал за бг мама, че е гнездо на оси!  Mr. Green

На цитата нищо му няма! Важното е да обичаш, да изживееш любовта, не е важно дали ще е с конкретен човек. Нещо против? И си е точно по темата, но явно името на автора на думите е в състояние да заличи думите...

Бял сняг,  "защо" ти дава отговор на неговото поведение. Първо - няма да ти отговори честно. Второ, задай на себе си въпроса "защо" не успяваш да го оставиш да си живее без теб. По-скоро му се обади и му пожелай щастие с някоя друга - тогава може би ще се почувстваш по-добре!

Azzy ме подсети за един цитат: "Не си губи времето да отмъщаваш, вместо това стани щастлив - това ще е най-голямото отмъщение!"

# 264
  • София
Точно де, по-скоро става въпрос за изживяване на някаква егоцентрична любов към самия себе си. Не към друг, или този, другият е някакъв имагинерен образ, т.е. не е личност. Никой нормален човек не изживява "любовта", а изживява любов към конкретен човек, с конкретно лице, име.

# 265
"Защо" - защото не те обича. Не е и длъжен.

"Той не ме обича, а аз съм ебати пича". Grinning

# 266
п.с. Не се обиждам на сравненията с гъска, патица и така нататък. Точно затова съм потърсила мнение тук!

Форумът е известен като кокошарник, 

Така де, сред свои си, а не сред чужди.  Wink

# 267
  • София
А на НГ заедно ли ще сте ? Rolling Eyes

Хепи мама, не е с другата, защото тя си живее с друг мъж... а на "моя" само му пише "обичам те, липсваш ми"  Rolling Eyes  и така.... той като куче ходи след нея....  Rolling Eyes

а ти защо не му кажеш на другия и циркът ще е пълен  Mr. Green Mr. Green

# 268
п.с. Не се обиждам на сравненията с гъска, патица и така нататък. Точно затова съм потърсила мнение тук!

Форумът е известен като кокошарник, 

Така де, сред свои си, а не сред чужди.  Wink

ГАЛИ__, приветствам чувството ти за хумор.  Laughing
Към авторката - на въпросът "защо" можеш да си отговориш и сама. Просто това не е твоя човек. А идеята да те чака в студа - повярвай ми, няма да ти донесе удовлетворението, което сега си мислиш, че ще изпиташ.

# 269
Точно де, по-скоро става въпрос за изживяване на някаква егоцентрична любов към самия себе си. Не към друг, или този, другият е някакъв имагинерен образ, т.е. не е личност. Никой нормален човек не изживява "любовта", а изживява любов към конкретен човек, с конкретно лице, име.

Всеки е личнст, с лице и име - да  Peace Но ако, любовта ми с Петър примерно не върви, означава ли, че не мога да я изживея с Иван? В противен случай Петър се оказва по-важен от изживяването на любовта, не мислиш ли? Важното е да я изживея, а не конкретно с еди-кой си.
Точно това става с Бял сняг. Тя не изживява любовта с този човек, но до момента не успява да го игнорира, да го забрави, да се освободи от него, за да изживее с друг любовта. Не че този е имагинерен образ, а просто не може и не иска да я обича.

Общи условия

Активация на акаунт