Как се лекува разбито сърце?

• 48 760
  • 932
  •   1
Отговори
# 285
Не съм казала резерва (това е гнусна дума), а ПРИЯТЕЛ! Сега трябва да напиша книга за жени как по-лесно да приемат раздялата/предателството и да не страдат и как да имат приятели, които да им помагат в трудни емоционални моменти. Аз давам една лесна и ефективна рецепта. Който е на друга вълна - да прави каквото му е кеф.  Wink

Който не го  е изживял, не може да има представа за какво става въпрос. Няма нищо общо с нищото едното  с другото, но е трудно за обяснение на хора, които не са го изпитали (аз съм била и от двете страни) и съм избрала това, което ме устройва като най-приятно и ефективно средство за преодоляване на психо травми.  Peace
Нищо не може да утеши една жена така, както приятел, с който са делили емоции и идеи заедно.  Simple Smile

# 286
Абе, ти добре ли си да я съветваш такива неща! Какви мъже да търси! Най-вероятно познатите й си имат гаджета. Да имала мъже на разположение! Била се изпуснала! Глупости на търкалета!
Съвсем добре съм. В подобни ситуации (на нейните) аз се забавлявам, зарязвам по-лесно, чувствата ме напускат по-бързо, почти нямам време за страдание, а имам много добри приятели мъже за подобни ситуации.  Wink Ето затова вече не страдам за никой!!! Давам една лесна и бързо действаща рецепта за забравяне на любимия, който не заслужава любовта, която му се дава.  Wink Пък който иска, да звъни на любимия, да му досажда, да плаче и да се вайка - въпрос на избор. Аз предпочитам да се забавлявам вместо да страдам.  Wink И се чувствам много по-добре по този начин, затова давам подобни съвети.

М да, ако си на 15.

# 287
Ох, ревете и се оплаквайте тогава! И звънете на любимия да му дотегнете до смърт!

# 288
  • София
И май вече стигнахме до  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Всяка жена трябва....
ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ИМА:- Eдна стара любов, за която да си мисли, че може да върне...- И една, ...
ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ИМА:

- Eдна стара любов, за която да си мисли, че може да върне...

- И една, която да й напомня колко далече е стигнала...

- Достатъчно собствени пари, които да й позволят да наеме собствено жилище, дори и да не го желае...

- Нещо стилно, което да облече, ако Мъжът на живота й иска да се види с нея веднага...

- Младост, която иска да остави в миналото...

- Едно минало – достатъчно интересно, за да я топли на старини...

- комплект отвертки и бельо от черна дантела...

- Един приятел, който винаги я кара да се смее... и един, който често я разплаква...

- Малка, но стилна мебел, която не е принадлежала преди това на някой друг от семейството...

- Осем чинии, чаши за вино със столче, които си пасват и една невероятна рецепта, която ще накара гостите й да си оближат пръстите...

- Чувството, че контролира съдбата си...

ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ:

- Как да се влюби, без да изгуби себе си...

- Как да напусне работа, да скъса с гаджето и да спори с приятел, без да загуби приятелството...

- Кога да си тръгне...

- Детството й може да не е било перфектно, но е приключило...

- Какво би направила и какво Не би направила за Любовта...

- Как да живее сама, дори и това да не и харесва...

- На кого може да вярва и на кого Не може да вярва и защо Не трябва го взема навътре...

- Къде да отиде (независимо дали ще е кухнята на най-добрата й приятелка или малка хижа в гората), когато душата и иска утеха...

- Какво може и какво Не може... да довърши за ден, месец, година...

Всяка жена трябва....

И това май е от сайта с ябълката и дървото  Flutter Flutter

# 289
Дойде времето на лексиконните мъдрости  Whistling ooooh!

# 290
  • София
Дойде времето на лексиконните мъдрости  Whistling ooooh!

Еми житейските като не помагат  Mr. Green

# 291
Е, всяка жена знае какво трябва, преди да се сблъска с лольото, който ще й размести света на нуждите и трябването...обратния вариант е също валиден...няма лошо - не живеем сами и сблъсъка с чужди трябвания правят живота някак по-цветно хубав, може и по-стабилен да го направи, ако вместо стени градим  дом....това беше първата ми интерпретация на  "Трите прасенца" Mr. Green

# 292
# 293
  • София
По случай лексиконните мъдрости, наскоро ми се падна късметче с горе-долу следния смисъл - щом някой е взел нещо от теб, значи си имал нещо ценно. С лека перифраза - щом някой е разбил сърцето ти, значи си имал сърце.

Сори, ама не мога да се сдържа относто последния линк - колко много глупости са написани, за да бъде извинена лошотията на въпросния Дейвид! Ролята мму била да я разтърси! Дрън-дрън! Колкото ролята на  някой насилник е да извиси жертвата духовно за следващата й реинкарнация!

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 18:59 от Andariel

# 294
  • София
Нещо не разбрах - какво общо имат трите прасенца  Whistling Whistling

# 295
# 296
Ми какво -приказки, статии, все общовалидни неща Thinking

# 297
  • София
Ми какво -приказки, статии, все общовалидни неща Thinking

Еми няма да открием сега топлата вода я  ooooh!

# 298
Топлата вода може да има различни източници, понякога и е неподозирано извън ВЕЦ-а и ТЕЦ-а, всичко, което съм писала е било в удобство на авторката, тя ще си прецени каква ще е приказката й Hug

# 299
Андариел, много  ме разсмя с този Дейвид... Всъщност се разрових  да търся един текст, с който авторката донякъде да може да си отговори на "ЗАЩО" (защо е с нея като не я иска), обаче не мога да го намеря и попаднах на това. Защото на мен ми бяха нужни години да си отговоря на същото ЗАЩО

Общи условия

Активация на акаунт