Как се лекува разбито сърце?

• 48 802
  • 932
  •   1
Отговори
# 300
Не е по темата, но винаги ми е било много странно какви са тия гости рано сутрин в 9 часа Rolling Eyes Човек още не се събудил, още подпухнал от сън, цъфват му някакви досадници да говорят глупости...

# 301
Какво значение има защо някой е постъпил еди си как, или е казал еди си какво ? Причината няма никакво значение, а и в такива моменти обикновено няма никаква логика  Peace Просто се приема, че човека повече не ви обича/иска и това обяснява всичко. Не си мислете, че с тези въпроси ще го накарате да размисли, или пък да се почуства кофти Wink По всяка вероятност ще ви каже нещо, с което да ви замаже очите и по бързо да се отърве от вас ....Лично аз в такива моменти предпочитам да си замина като пичка, без да правя драми и да давам обяснения. Изнасям му багажа навън и му казвам да дойде да си го вземе, без да се обяснявам ама защо, ама как и т.н.

# 302
  • София
............................... Изнасям му багажа навън и му казвам да дойде да си го вземе, без да се обяснявам ама защо, ама как и т.н.

Ама верно, че имаше и багаж  Mr. Green Mr. Green Да дойде да си го вземе на връх нова година, за да може авторката да започне всичко начисто новата година

# 303
  • София
Скрит текст:

# 304
  • София
Авторката да ходи да си празнува някъде с други хора, нищо да не му казва. А на първи или втори януари нашият герой като се появи изморен и махмурлия, мечтаещ си само и единствено за сън, тя да му каже, че му дава един час да си събере багажа и да й върне ключа. В крайна сметка нито са семейство, нито са женени, нито нищо - той е просто никой. Тъкмо за ЧНГ ще си направи подарък мацката!

# 305
  • София
Само да внимава, че като прочетох това  Shocked Shocked Да не дойде тази с любовта и да се саморазправят  Mr. Green Mr. Green

http://www.blitz.bg/news/article/241166    … sp;    

# 306
Ако тя се види с него и му каже да си изнесе багажа, бас държа че няма да стане Simple Smile Трябва да има елемент на изненада, за това е най добре да му събере багажа в черни торби и да го остави навън малко преди той да дойде  Peace В противен случай ще има разправии от сорта, ама недей така, ама дай да се разберем, ама аз тебе те обичам и авторката на темата пак ще клекне и ще го прибере  Wink
Иначе подкрепям с две ръце, да ходи да си празнува някъде и да не го известява изобщо за намеренията си.  Peace

# 307
  • София
Точно така.
И аз мисля, че трябва да стане с чували при съседите и избягване на всички форми на комуникация.
Ако се видят да го уведомява- ще клекне.

# 308
  • София
Стига де, това е гнусно! Защо изобщо ще му пипа тя багажа, той малък ли е да си го събере сам! На всичко отгоре е жив и здрав - тя не е вдовицата му, че да му събира багажа, оплаквайки злочестата си съдба! Неприятното е, че не може да му се вярва, ако тя просто му остави бележка с инструкция да си събере багажа, че той няма да направи някакъв зулум - я да изпочупи нещо, я да открадне - и това всичко от яд, че е преецакан. А ако не е сама, а има и някой близък с нея, още по-лесно ще стане изнасянето на младежа - тя по-лесно ще се сдържи да се откаже от скъсваннето.

# 309
  • София
Става, ако не е там.

# 310
  • София
Е решихте съдбата на авторката. И вече е време за един поздрав за всички влюбени - споделено и не толкова споделено

Скрит текст:

# 311
  • София
Не че сме я решили, но ако тя реши да започне Нова година с нов късмет, очевидно не може повече той да живее при нея. А и как ще стане тази работа - той да си празнува не/знайно къде и с не/знайно кого, и после ще се прибере "вкъщи"! Затова написах, че не са женени, нито му дължи обяснения.

# 312
Стига де, това е гнусно!

О да защото от негова страна е много почтено Simple Smile Пропускаш факта че си имаш работа с манипулатор, който по всяка вероятност ще я накара да му се моли да остане при нея  Mr. Green
По добрия вариант е да накара някоя приятелка да седи с нея докато той си изнася багажа  Peace

# 313
  • София
Ако ти не ме обичаш,
какъв е смисълът да те обичам аз?
Ако ти не ме мечтаеш,
какъв е смисълът да те мечтая аз?
Ако ти не ме жадуваш,
какъв е смисълът да те жадувам аз?
Да страдам? Не, мерси!
Достатъчно съм страдала!
Страданието ми дойде в излишък,
от него - до кокал съм разнищена...
В мига, във който аз го разбера,
ще срина мостОвете към теб.
Ще затръшна твоята врата,
ще я покрия цялата със креп.
Завинаги ще те забравя
и спомена за тебе ще разпръсна
по водата, въздуха и вятъра.
На сърцето ще те забраня,
без милост - от там ще те откъсна...

И нека ме накаже Бог,
ако към теб отново се обърна!

val - Валентина Цвяткова

# 314
Стига де, това е гнусно!

О да защото от негова страна е много почтено Simple Smile Пропускаш факта че си имаш работа с манипулатор, който по всяка вероятност ще я накара да я моли да остане при него  Mr. Green
По добрия вариант е да накара някоя приятелка да седи с нея докато той си изнася багажа  Peace
Ама тя иска да бъде накарана да си го прибере!Иска само лееекинко да го уплаши, и да бъде убедена, че иска да е с нея.До следващия смс...Ако искаше да го разкара, нямаше да му звънка и да се чуди как да го викне на 4- км от мястото на празнуване.И да отлага изгонването за след Нова година.Чудесно натриване на носа щеше да бъде да му каже или напише, че багажа му е пред вратата, да намери кой да му го вземе.Да му поусложни малко празнуването.

Общи условия

Активация на акаунт