Как се лекува разбито сърце?

• 48 743
  • 932
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И тогава защо намираш за толкова непочтено, гнусно и прочие да се опита да си спести срещи, тежки разговори и обяснения, които повярвай, той ще и поиска, а успее ли да я въвлече в разговор, отиде коня в реката, както се казва.

И защо за мъжете се приема за нормално да скъсат връзката без обяснения, а за жените да се смята, че не е почтено да му събере партакешите за да не му се обяснява?
Защо? Не му дължи нито обяснения, нито почтеност, нито внимание за края на отношенията им.
А и аз не вярвам той да я разбере. не мисля, че и го заслужава.

# 331
Момичета, ако авторката на темата иска да приключи с тази жалка история - ще го направи. Лошото е, че по света има хиляди жени, които живеят и по-мизерно от нея, включително търпят побоища, тормоз и още какво ли не, а не правят това, което всеки уважаващ себе си човек би направил. Защото за това има причина. И защото имат нужда от специализирана помощ. Ние с вас, каквото и да направим и каквото и да изпишем, ако авторката е една от тях - можем само да ѝ стискаме палци по бързо да попадне при подходящия за нея психолог. За съжаление.

А иначе - да, аз също смятам, че гаднярите трябва да си получават заслуженото. В противен случай продължават да живеят с идеята, че са безнаказани.

В този смисъл - курабийки с разхлабително все още ми се струват брилянтна идея.  Grinning

# 332
Стига вече. Прекалено сте груби и то без никакъв повод.
Много ми се ще да ви видя как взимате решение и прекратявате една връзка от раз, в рамките на 3-4 дни. Няма как да се случи, колкото и да иронизирате, да се шляпате по морни чела, да овайквате съдбата на авторката и да я наричате с идиотски имена.
НЯМА как да стане това, дето го вещаете. Човек не може току-така да се откаже от вреден навик от раз, само защото е осъзнал, че е вреден. Де да можеше.
Авторката е на прав път, извървява пътя си на осъзнаването и малките крачки към откъсването от емоционалния изнудвач. Тези хора са много хитри манипулатори, откачането от тях не е като да се откачиш от циганката пред Шератон.
Айде стига патос и драма, на всички ни е ясно, че която и да е от вас да беше в такава ситуация, нямаше да може да отреже от корен (да бе, знам, знам, че вие в такава ситуация никога няма да изпаднете, ясно ми е това, а пък ако всееее пак ви се случи, о-хооо, по корем ще го накарате да се влачи тоя мръсник. И един мармот и той там).
Moже, може и още как - само решение трябва!  Wink Била съм в подобни ситуации (не една), описала съм по-напред - всичките ги приключих от "раз", след като взех това решение.  Mr. Green

(Всъщност като се замислих, чак в подобна ситуация не съм била, моите бяха доста по-леки.)

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 21:14 от HAPPY_QUEEN

# 333
И аз съм на мнение, че има много по-нагли мъже от възлюбения на авторката. Иначе вие сте й го казали много добре всички, но аз не мисля, че тя ще ви послуша. Незнам защо.За добро или лошо, ще си счупи още главата , за да стигне сама до вашите заключения.

# 334
Бял сняг, коя зодия си?

# 335
Много ти е весело, гледам! Как може човек дасе чувства горд от това, че се държи гнусно!  ooooh!
Да не съдим жената без да знаем през какво е минала.  Wink "Гнусното" държане  в някои случаи е съвсем основателно.

# 336
Аз мога да заложа , че е моята- водолей. Наивни сме до глупост.За съжаление.

# 337
Аз предполагам, че е Козирог, Дева или Рак с Луна или Венера в Скорпион, или другият вариант е сериозна скорпионова доминанта на хороскопа.

# 338
Е, аз не знам какво би ме докарало да хвърлям багаж от терасата,най-малкото, защото ще ме е срам от останалите имащи тераси...но това съм си аз и историята няма общо с мен. Иначе съм съгласна с Трой, че отказа от секс при мъж е особено говорещ и това е бил ако не първия, то поне много важния сигнал за невървежността на тази връзка . Съгласна съм също, че е добре да не се виждат повече и  там битовите неща откъм багажи, ако може  да се оставят на друг и по този начин да се избегне среща, би било добре. Обаче - първо - бял сняг май никъде не писа, че е готова на това на този етап, второ -  комплексираните мъже никак не  си събират кротко нещата във филм, който се повтаря. Ще бъде отново отхвърления и току виж е решил да си върне "самочувствието", там където го е загубил по подобен начин. А авторката е уязвима и много вероятно е да се върне в изходна позиция...затова да не гадая нелепо, Бял сняг сама ще си реши какво е доброто за нея. Достатъчно момичета се включиха и се надявам да сме я подкрепили достатъчно в това, което тя намира за нужно и правилно.
 Оф, докато се изпиша и вие сте минали на зодии Laughing

# 339
Бял сняг, ти какво мислиш да правииш?

# 340
  • София
...
 Оф, докато се изпиша и вие сте минали на зодии Laughing
Можеше и да сме на косми. Simple Smile

Аз предполагам, че е Козирог, Дева или Рак с Луна или Венера в Скорпион, или другият вариант е сериозна скорпионова доминанта на хороскопа.
Танче, сега ще те разчекнем да разчиташ натални карти Simple Smile

# 341
тя темата е ясна, ами поне по един новогодишен хороскоп да намажем  Heart Eyes

# 342
Танче, а защо смяташ че е земна зодия? Хич не ми се връзва.Дайте да заложим поне зодията коя е, то е ясно че другото се видя.  bouquet

# 343
  • София
Аз залагам на Риби или Дева.

# 344
Риби може - те са шарани, ама може и моята, още по-голям шаран.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт