Как се лекува разбито сърце?

• 48 722
  • 932
  •   1
Отговори
# 390

И все пак аз мисля, че безразличието и би го трогнало най-много.
Всичко друго би се изтълкувало като проява на някакво отношение.
Поправете ме, ако греша.

Поправям те. Идеите не са свързани с това какво би го трогнало. Идеите са свързани само с изхвърляне на боклук.  Laughing

# 391
  • София
Леле какви ключари сте - за 10 минути сменяте ключалка, а за колко разбивате  Mr. Green

Голям сейр спретнахте за новогодишните празници  Rolling Eyes Rolling Eyes

А какво мисли авторката  newsm78 newsm78

# 392

Поправям те. Идеите не са свързани с това какво би го трогнало. Идеите са свързани само с изхвърляне на боклук.  Laughing
Съгласна Peace

# 393
Леле какви ключари сте - за 10 минути сменяте ключалка, а за колко разбивате  Mr. Green

Аз казах, че сменям за 5 минути, най-много. Колко му е да развиеш няколко винта, да смениш патрона и пак да завиеш винтовете?

# 394
Авторката е Водолей, но не се занимава и не чете зодии и няма идея какво означават!  Simple Smile

Ако преди няколко месеца бях прочела тази тема, щях да напиша "Авторката, ти си тотална глупачка!"   33uu

Преди няколко месеца бях точно от тези жени, които описвате - късащи от раз, ако някой не им играе по свирката, непреживяващи нещата и т.н. Имам приятелки, които са били тормозени психически и дори физически и не съм си обяснявала защо търпят, луди ли са...
Ей ме, нА! Мен, великата непукистка, силната жена, сега хленчеща за някакъв... Сама не знам в кой момент съм се "завъртяла" на 180 градуса и съм заприличала на това, което винаги ме е дразнело!

Багажи не бих хвърляла, изгорила и т.н. Комшиите съвсем не бих занимавала. Вече ми е ясно, че малко познавам въпросния мъж, но поне със сигурност знам, че ще си събере културно багажа и ще си тръгне без циркове. Плюс това съм убедена, че не би се молил да остане или прочие лигавщини...
Знам само, че ще си тръгне, убеден в това, че аз правя най-великата грешка в живота си.  Rolling Eyes  Знам му репертоара дори: "ти така и не ме разбра, не знаеш какво искаш, ще се осъзнаеш някой ден...."  Whistling

Знаете ли кое най-много ми хареса и ме успокои в отговорите ви по темата: всички сте единодушни в основната част. Просто трябва да си отворя очите по-бързо и по-широко.
Препрочитам темата десетки пъти на ден и си повтарям "прави са" и се чувствам много по-добре!  Heart Eyes

Ухаа, докато публикувам това и 7 нови отговора. Ей сегичка ще ги прочета!

# 395
Бял сняг, сjavascript:void(0);сигурна бях, че си водолей Hug Значи ще се справиш. Ние сме инати. Последният ти пост е красноречив че можеш и искаш да промениш нещата.Стискам ти палци!

# 396
Извинявай ако съм нахална ама възлюбения коя зодия е? Скорпи или лъв Heart Eyes

# 397
Бих казала, че си много търпелива и в момента и заслепена....не трябва да позволяваш толкова безцеремонно да те мамят! Изгони го и мъ кажи, че сега е негов ред да те спечели, ако предприеме нещо, следователно те обича, ако не....край!

# 398
Извинявай ако съм нахална ама възлюбения коя зодия е? Скорпи или лъв Heart Eyes

hahaha  Лъв /Камъчка, как ги познаваш тези неща със зодиите? Усмихна ме Simple Smile /

# 399

Знам му репертоара дори: "ти така и не ме разбра, не знаеш какво искаш, ще се осъзнаеш някой ден...."  Whistling

Mмм, това е класика в жанра, обикновено завършва с "Няма да намериш друг като мен!"
Да се надяваме, че ще е прав.

# 400
И аз не вярвам в зодии уж, ама то просто... толкова е типично, че човек и да не иска, ще повярва в един момент. Лъвовете мъже, които познавам са самовлюбени, егоцентрични, егоисти и най-добре се чувстват сами със собственото си величие. Толкова си приличат помежду си, понякога даже и физически, че е чак нереално.

И други са ти писали - само нова любов ще измести болката от сърцето ти. Дори и да не се окаже по-истинската и по-голямата, ще има своето терапевтично значение. Търси си съзнателно нова тръпка, за да се излекуваш, съвсем отговорно го казвам, иначе ще си влачиш страданието дълго време.

Колкото до него, ти знаеш, че не ти е нужен! Най-вероятно и на предишната ѝ е писнало, и го е натирила, ама той сега си въобразява, че тя трепти по него пак, щото те, лъвовете, се имат за неотразими, и са убедени, че всички си падат по тях. Като остане пак натирен и сам, има да се мае що така му се е получило като е толкова готин, или пък хич няма да го разбере даже, и ще си мисли, че ти просто не знаеш какво си загубила в негово лице.
Кофтито на цялата ситуация е , че се случва по празници, затова си толкова афектирана. Звучиш като разумна жена и съм сигурна, че ще се справиш. Пък на водолеите влюбванията им са доста кратки по принцип, не ти остава много време да страдаш по този така или иначе. Wink

# 401
  • София
Искам да те поздравя, че си решила да приключиш връзката без циркове. По-голямо удовлетворение от това, че си намерила сили да постъпиш като разумен човек, няма да намериш. Всеки крясък, всяка сцена, тръшкане на врата, ритане на багажи и други подобни носят моментно удовлетворение и горчиво съжаляние после. Това ти го казвам от опит, де  Embarassed.

# 402
И аз не вярвам в зодии уж, ама то просто... толкова е типично, че човек и да не иска, ще повярва в един момент. Лъвовете мъже, които познавам са самовлюбени, егоцентрични, егоисти и най-добре се чувстват сами със собственото си величие. Толкова си приличат помежду си, понякога даже и физически, че е чак нереално.

Стига де, не слагайте всички лъвове под ножа, моля. Моя татко е лъв и е мил, добър, щедър до безобразие и изобщо - абсолютно прекрасен. И други познавам, най-хубавото им е, че са смели, решителни и им е чужда всякаква дребнавост.  Naughty Пък и опита сочи, че като стане някоя закъсация, най-често на лъвове се звъни... Mr. Green

# 403
Зодията няма нищо общо, човекът просто е зодия лицемер!Кажи му, че отиваш на 31.12, а тръгни както си решила, хвани го в крачка, вдигни му един зверски скандал и му е** майката!!! Какво се тормозиш само, за мен такива боклуци заслужават публично унижение!!!

# 404
  • София
Ще има още да се въртиш като хамстер във въртележката за трогването и т.н. Каквото и да правиш, все пак помисли, че идва и утрешният ден и не си заслужава да правиш неща, от които би се срамувала пред себе си. Ако може да ти дава сили запомнИ - трябва да минат два месеца!  Peace Оставам с усещането, че в темата се получи едно стадно настроение на тема отмъщение - все едно вие сте гладиаторите и всички останали крещят "убий го", за да задоволят собствените си низки страсти. Утре тази тема всички ще я забравят, ще забравят дори думите си.

Общи условия

Активация на акаунт