Как се лекува разбито сърце?

• 48 721
  • 932
  •   1
Отговори
# 435
  • София
"Истината е, че винаги можем да живеем без другия, винаги. И има двама души, които трябва да са наясно с това: аз и този, който е до мен. Ужасно е някой да вярва, че не мога да живея без него или нея и че ако ме напусне, ще умра от мъка... Ужасяващо е да съжителствам с човек, който е убеден, че съм незаменим в живота му."

Хорхе Букай

# 436
.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 09:37 от сапьорка

# 437
Наде Hug  Риъл   bouquet Невинаги, но доста често се случва това. Човек оценява нещо/ някой, именно когато го загуби. И обикновено си го иска обратно. Но е твърде късно. Peace
Сапьорка, с риск да стана досадна- коя зодия е Grinning / скорпион/

# 438
Наде Hug  Риъл   bouquet Невинаги, но доста често се случва това. Човек оценява нещо/ някой, именно когато го загуби. И обикновено си го иска обратно. Но е твърде късно. Peace
Сапьорка, с риск да стана досадна- коя зодия е Grinning / скорпион/

Бял сняг  Hug дано не ми се разсърдиш, че нахлух така в темата ти, но е с много обич към теб и искрено желание да се оправят нещата при теб и да видиш, че има не само присмехулници. Simple Smile
Освен това, твоята тема съдържа и хубави съвети, и позитивни постове, много хубави неща си записах.
Аз също съм благодарна на много от жените, писали по темата. И на мен помагате Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 18:36 от сапьорка

# 439
 Cry Cry Cry Все пак изчакай. Hug Желая ти да се върне./ мъчно ми стана за вас/  bouquet

# 440
Сапьорка, напълно те разбирам. Simple Smile

# 441
  • София
Cry Cry Cry Все пак изчакай. Hug Желая ти да се върне./ мъчно ми стана за вас/  bouquet

Кой да се върне - нали го изхвърлихме вече  Thinking Thinking

# 442
Не този на Бял сняг. Наде, не четеш. Сапьорка сподели нейна история.

# 443
.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 18:36 от сапьорка

# 444
  • София
Не този на Бял сняг. Наде, не четеш. Сапьорка сподели нейна история.

Аха, втора сюжетна линия  newsm78 newsm78 Да този дългият пост. Е толкова дълги се четат трудно  ooooh! ooooh! А тя иска ли  Flutter

# 445
Момичета, опитвам се да съм сериозна, тъй като и Бял сняг и сапьорка изживяват тежки моменти, но като прочетох поста на Naddya и ... избухнах в див смях. Embarassed
сапьорка , все пак в твоя случай има надежда и за щастлив край, дано твоят човек да се осъзнае и да преглътне гордостта и ината си!

# 446
Не съм искала да те разплача. Извинявай.   bouquet Темата и на мен ми е много полезна. Моята раздяла беше преди една година точно, навръх Нова година. Е , ето ме. Жива съм.

# 447
.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 09:39 от сапьорка

# 448
Според стара българска поговорка "Вълкът козината си мени, но нрава не". Според това, което си написала, човекът "до" теб въобще не те обича и може би даже и уважение не му е останало. Трябва да го изриташ и да спреш да се занимаваш с него. Трудно е, но трябва да бъдеш силна, по-добре с разбито сърце, отколкото с потъпкано достойнство! Всеки трябва да цени себе си и да се стреи към най-доброто! Средно положение няма: или се обичате или не! Един път скъса ли се нишката....няма смисъл!

# 449
  • София
Според стара българска поговорка "Вълкът козината си мени, но нрава не". Според това, което си написала, човекът "до" теб въобще не те обича и може би даже и уважение не му е останало. Трябва да го изриташ и да спреш да се занимаваш с него. Трудно е, но трябва да бъдеш силна, по-добре с разбито сърце, отколкото с потъпкано достойнство! Всеки трябва да цени себе си и да се стреи към най-доброто! Средно положение няма: или се обичате или не! Един път скъса ли се нишката....няма смисъл!

E затова едно време нашите баби и майки са знаели да плетат.  Mr. Green Mr. Green А сега веднага - скъса ли се и ние не знаем да плетем и хвърляме целия пуловер  Rolling Eyes Rolling Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт