Как се лекува разбито сърце?

• 48 648
  • 932
  •   1
Отговори
# 465
Твърде горда съм и ценя себе си.В един подобен случай като на авторката,такова държание би ме накарало много по-рано от разрива да си замина.
Вече съм го правила - в един момент така се усеща краят.Такива съобщения,лъжи,лошо държание...погубват чувствата у мен и е много по-лесно за мен да си тръгна,отколкото да чакам той да приключи...или още по-зле - да продъжи да ме използва по низък начин.

Аз лично преживявам раздяла с пълен игнор.Изтривам от всичко и гледам да съм постоянно заета и заобиколена от хора,които държат на мен.
И друго - винаги си мисля примерно ако на мое място е бъдещата ми дъщеря,как бих се чувствала ако тя е с някакъв такъв идиот.Много добре действа като отрезвяване - бих ли искала това за детето си,тогава защо го търпя за себе си.

# 466
Сапьорка никъде не казва че си е тръгнала тя. Не уточни причината. Ясно е че момичето се надява да са заедно. Честно казано от цялата тема и писаниците по нея, на мен нейната история ми беше най- полезна. Иначе си дъвчем едно и също. Негативна и още едно момиче/ tonimar/, дето препоръча книги от спиралата  са най- обективни. Всички други само разтягаме локум. Peace

# 467
  • София
.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 19:24 от Andariel

# 468
Да не я ровим, тя не искаше. Тръгнала си е от връзката, това не значи че инициативата е нейна. Понякога човек е принуден да си тръгне. Peace

# 469
Да не я ровим, тя не искаше. Тръгнала си е от връзката, това не значи че инициативата е нейна. Понякога човек е принуден да си тръгне. Peace
А тя защо си е тръгнала?

Поста на сапьорка е изтрит, а прочелите го го коментирате още. Събудихте ми любопитството.

# 470
Предполагам, че не е било окончателно решение и се е надявала той да омекне за нещо.Но той мълчи 2-3 месеца.И за да бъдат заедно, тя трябва да се унижи и да звънне.А това ще обезсмисли опита да го стресне.Аз така го разбрах.Може и да не съм разбрала правилно.

# 471
Върнах се и прочетох отново каакво е писала Сапьорка. Не е описано  много ясно - хем тя му е казала да си тръгне, хем не му се е молила. Загадка. Останах с впечатление, че раздялата е била по нейна инициатива.

''Тръгването'', може да е било продиктувано от подобни причини, като тези на авторката на тази тема...
Тръгваш си но дефакто,  контрата остава в тебе  Peace

# 472

И друго - винаги си мисля примерно ако на мое място е бъдещата ми дъщеря,как бих се чувствала ако тя е с някакъв такъв идиот.Много добре действа като отрезвяване - бих ли искала това за детето си,тогава защо го търпя за себе си.
Именно, именно, именно!

Сапьорка писа, че раздялата е била по нейно желание, не посочи причина, сигурна съм.

# 473
  • София
ще истрия и моите постове, щом нейните вече са изтрити. Няма смисъл да стоят, щом липсва контекстът.

# 474
Не е коректно да я дъвчем повече. Споделила е , да само загатна, без да дава подробности, но е силна жена. И аз ще изтрия своите. Peace

# 475
  • София
А ето нещо страхотно - наистина страхотен филм
Ce.que.le.jour.doit.a.la.nuit.2012

Hug Hug

# 476
Попрочетох - да вметна - ни най-малко няма да се подвуомя да изхвърля нечий багаж през прозореца, ако заслужава. Ни най-малко. Жалко,че преди години бях млада, тъпа, добра и влюбена и не направих с някои хора това, което си заслужаваха - безцеремонно изхвърчане от живота ми.

Но по-добре да научиш някои неща късно, отколкото никога.

Кога един мъж се сеща и търси една жена, само когато е пиян?

# 477
Ха сега, де - цензура, аз преди колкото не вдявах тая тема, сега - хич. Мистерия.

# 478
  • София
"Тя тихо го хвана за ръка...
"Обича ме" - помисли си той.....
"Шибана поледица"- помисли си тя...."

Ха сега, де - цензура, аз преди колкото не вдявах тая тема, сега - хич. Мистерия.

ами накратко - две сюжетни линии, но и в двете той си тръгва.  Mr. Green открийте разликите  Crazy

# 479
На мен ми е интересно - какво решение взе авторката, той обажда ли й се изобщо или не са се чували, откакто тя му прозвъня да му честити Коледа? Къде ще празнува?

Общи условия

Активация на акаунт