Как се лекува разбито сърце?

• 48 635
  • 932
  •   1
Отговори
# 480
И   на мен. Grinning  Понеже я взех присърце се надявам да не празнува с онзи нехранимайко. Бял сняг , къде си ?

# 481
И   на мен. Grinning  Понеже я взех присърце се надявам да не празнува с онзи нехранимайко. Бял сняг , къде си ?

но пък точно това би я зарадвало най-много към момента

# 482
Както би се изразила една моя любима съфорумка   bouquet-" да я зарадва, да я зарадва, колко да я зарадва" Grinning

# 483
Бял сняг и Сапьорке, желая ви, независимо къде сте и с кого сте, да изживявате своя живот пълноценно и така както на вас ви харесва. И Господ да ви помага да бъдете щастливи. Приятни празници!  Hug

# 484
Както би се изразила една моя любима съфорумка   bouquet-" да я зарадва, да я зарадва, колко да я зарадва" Grinning
хаха да, нашата Морги Simple Smile

# 485
Аз от Надето го знам.  Joy Joy Joy

# 486
Tук съм. Няма нищо ново, което да споделя и затова не съм писала.
С "моя" не съм се чувала от тогава, когато ви казах, че съм звъняла. Всъщност имах едно пропуснато позвъняване в 4 през нощта, но не съм го чула, пък и едва ли щях да вдигна. Ако има да ми казва нещо да ми звънне по нормално време, а не когато е бил пиян (предполагам, че са запивали някъде).

п.с. Все още съм категорична, че няма да празнувам с него! То и да отида да празнувам...като се видим за какво ще си говорим!? Как е прекарал Коледата ли? Егати тъпото ще е.... от два дни не съм ревала, а ако го видя на НГ... един такъв безразличен и надут и... ще се срина. По-добре да не го виждам... Не и на празник...

# 487
Браво на теб Hug

# 488
  • София
А защо не му звъннеш да му кажеш, че късаш с него?
(всъщност мислиш ли да скъсаш с него, аз малко прибързано го написах това горното)

# 489
Като види, че не пристигам за НГ ще разбере, че сме се разделили... ще се видим на 2ри, когато би трябвало да се приберем, в жилището, в което живеем. Ако той се прибере по-рано(обиден от ужасното ми държание към него) и се изнесе с цел "да ме нарани" - ок. Така да бъде. Да ме наранява!
Но категорично до 31ви няма да му кажа, че няма да сме заедно. Искам и аз веднъж да съм лоша!
То и да му звънна, най-много да получа "Нещо спешно ли е, че точно сега ми звъниш?"  Tired

п.с. и все пак продължава да ми е тежко, но явно трябва да се примиря, че нещата няма да ги бъде....

# 490
Да разбирам ли, че още се колебаеш? Rolling Eyes

# 491
Не, не се колебая. Аз затова и постанх темата с основен въпрос как да се излекувам от всичко това, а не с "как да си го върна". Отдалечаването за 1 седмица + темата ми дойдоха много добре и отрезвително.

Но просто ми е тежко... няма как да съм щастлива, че съм се провалила в нещо, което искрено съм желаела и правила... но както казах трябва да приема провала и да се излекувам...

# 492
Защо ти да си се провалила? Че си прекалено търпелива ли. Хайде стига.Много си мека с този плужек дори #2gunfire

# 493
Ами да, дори и с това, че съм проявила толкова много търпение.
Ако бях действала твърдо още юни месец, ако бях послушала разума, ако не се бях пускала по течението, ако, ако, ако... много "ако" има...
Сега ще ми е обица на ухото...

Ако му дам шанс, резултатът какъв ще е - На Великден нова тема, с някой нов нервен срив и въпроси "Защо не е с мен на празника?"

Аз ли се провалих, той ли, двамата ли се разминахме... като че ли вече е без значение...

# 494
По Велик ден темата може да и "Бременна съм в 6 месец, а приятелят ми ме остави''  ...
Бял сняг, всички сме минали през това по един или друг начин, малко са щастливките които улучват от раз на правилния мъж, така че няма какво да се шашкаш и го приеми като част от процеса на израстването ти  Laughing
А щом мислиш, че би те зарязал след като не си празнувала с него ясно как седят нещата...

Общи условия

Активация на акаунт