Как се лекува разбито сърце?

• 48 602
  • 932
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Любовта не е навик, уговорка или дълг. Не е онова, на което ни учат романтичните песни. Любовта е без определения. Обичай и не питай нищо.

Просто обичай!

Хорхе Букай
То така и става. Ама после...?

Абе не било навик - то за някои и в спорт се превръща  Mr. Green Mr. Green

А зелените човечета са си страхотни, иначе всичко е в жълто  ooooh!

# 601
Пак ще ви препоръчам темата на tonimar.   А иначе за мен любовта има много измерения. Любовта не е само към любим мъж. Любов към живота, към себе си, към детето. А мъжете, ах мъжете. Не искам да ги коментирам въобще. Joy Joy Joy

# 602
  • София
Пак ще ви препоръчам темата на tonimar.   А иначе за мен любовта има много измерения. Любовта не е само към любим мъж. Любов към живота, към себе си, към детето. А мъжете, ах мъжете. Не искам да ги коментирам въобще. Joy Joy Joy

Ами дай линк  newsm78 newsm78

# 603
А иначе за мен любовта има много измерения. Любовта не е само към любим мъж. Любов към живота, към себе си, към детето.
Любовта от един вид обаче не замества любовта от друг вид и не я прави излишна. Както искаме да обичаме децата си, така имаме нужда и от обичта на родителите ни, на приятелите ни, така имаме нужда и от партньор в живота.  Peace

# 604
# 605
А зелените човечета са си страхотни, иначе всичко е в жълто  ooooh!

Права си.  smile3560

# 606
Аз вярвам в любовта,която идва и те тресва като товарен влак от по-дългите  Mr. Green

# 607
  • София
Аз вярвам в любовта,която идва и те тресва като товарен влак от по-дългите  Mr. Green

И ние вярваме, ама се застраховаме, кой с каска, кой с каквото може  Mr. Green Mr. Green

# 608
Като е товарен влак е добре, лошото е като те удари експреса, мине и замине, а чуденката "какво стана" остава. Laughing

Съвсем се разспамихме, пожелавам на Бял сняг успех и сила. Hug

# 609
Вече имам чувството, че Хорхе Букай участва в темата.

# 610
Бял сняг,не съм имала такава любов като твоята,
аз такъв не само,че не бих го траяла и ден,но и люто щях да го намразя.

Не си губи времето с човек,който те прави нещастна и те кара "пак да го спечелиш"
това е унижение...

# 611

Joy

# 612
Joy Joy Joy Участва ами.....

# 613
Бял сняг,не съм имала такава любов като твоята,
аз такъв не само,че не бих го траяла и ден,но и люто щях да го намразя.

Не си губи времето с човек,който те прави нещастна и те кара "пак да го спечелиш"
това е унижение...
Права си, но кажи как да го намрази? Лесно се набива шута на човек, който вече ти е "изстинал". НО не е така лесно, когато се събуждаш и лягаш с мисълта за него. С мисълта как си се излъгала. Как може да е имало толкова хубави моменти и сега да има само лоши. И други подобни.

За Хорхе Букай - ами едва ли някой казва нещо ново в такива теми. Просто някои имат по-богат речник и се изразяват по-хубаво.

# 614
А още по кофти е когато всички отстрани виждат , че този човек те разиграва, но ти си сляп. И аз си мисля, че лесно дадохме съвети, които сами трудно бихме изпълнили. Sad

Общи условия

Активация на акаунт