Как се лекува разбито сърце?

• 48 529
  • 932
  •   1
Отговори
# 735
Желая на всички приятна и весела вечер!
Догодина пак да се срещнем тук  Hug

# 736
Да пуснем нова тема ? В очакване на Бял сняг !

# 737
Страхотна идея! Heart Eyes

# 738
Ох ние се забавляваме тука, ама на момичето не му е лесно... Бял Сняг, не обръщай внимание на оф-топиците, стоим в темата защото очакваме новости, и се надяваме да се подредят нещата по най-добрия за теб начин  Hug

# 739
Ох ние се забавляваме тука, ама на момичето не му е лесно... Бял Сняг, не обръщай внимание на оф-топиците, стоим в темата защото очакваме новости, и се надяваме да се подредят нещата по най-добрия за теб начин  Hug

Hug Hug Hug

# 740

Съгласна съм с мнението ти. Не се чувствам лично засегната. Само рускините ни бият в това отношение.
На всички обидени, погледнете жените по улиците в Б-я, повечето. И се вгледайте в жените, като ходите в чужбината.  Crazy

Радвам, се, че има дори само един човек, който ме е разбрал правилно Simple Smile
Другите повечето си направиха някакви техни умозаключения и преиначиха нещата. Не съм имала предвид да се сравняват българки с англичанки, изобщо даже. Те не са особено по стока англичаните, за да се дават за пример. Но и те в ежедневието си се обличат и изглеждат много по-нормално. Друг е въпроса, че едно облекло не прави всичко, та не им знам поведението и обичайно как се държат, нямам поглед върху англичанки точно. Както казах, и те не са удачен пример за сравнение и даване за пример, че са много по. Все пак света не се изчерпва с Европа и Америка, има и други страни, с които можем да сравняваме. Както и да е, не ми се обяснява повече по въпроса, защото пак ще има много засегнати явно Laughing Всъщност май се засягат тези, които се разпознават в описанието...
Казвате лондонско гето - забелязвате ли разликата - гетата навсякъде по света са такива, защото са гета, а в бг местата, изглеждащи като гето са безброй много. Цели квартали и не един и два и то във всеки един град.
Била е хубава природата, морето - е, сега вече и това е унищожено от човека - българин. Където пипне и трева не никне! Грозна архитектура масово, липса на вкус не само в облеклото, ами и в обзавеждане и подредба в дома и във всичко. Безвкусица навсякъде. Точно една бивша соц държава, с тежък преход, объркани хора с излъгани илюзии и сбъркано мислене. И точно последните 30-тина години мисля, че стана всичко това. Не може да се каже на черното бяло, такава е действителността.

# 741
AQUА , напълно споделям мнението ти . Peace

# 742

Както и да е, не ми се обяснява повече по въпроса, защото пак ще има много засегнати явно Laughing Всъщност май се засягат тези, които се разпознават в описанието...

....Казвате лондонско гето - забелязвате ли разликата - гетата навсякъде по света са такива, защото са гета, а в бг местата, изглеждащи като гето са безброй много. Цели квартали и не един и два и то във всеки един   

Крадеца вика дръжте крадеца май ама карай .... Joy

Та на кое казваш лондонско гето ? ако може имена плс Wink

# 743

Съгласна съм с мнението ти. Не се чувствам лично засегната. Само рускините ни бият в това отношение.
На всички обидени, погледнете жените по улиците в Б-я, повечето. И се вгледайте в жените, като ходите в чужбината.  Crazy

Радвам, се, че има дори само един човек, който ме е разбрал правилно Simple Smile

Ъ-ъ-ъ, не е само един, но вероятно не си изчела всичко. Simple Smile

# 744
Аз останах с впечатление, че приключихте по тази плоскост  newsm78

(за безвкусицата в архитектурата, градовете и домовете не мога да не съглася, направо ме боли сърцето колко много хора се радват искрено на Витошка....  Tired)

# 745

Та на кое казваш лондонско гето ? ако може имена плс Wink

Този въпрос го задай на потребителката, която говореше за някакво лондонско гето. Нямам представа кое точно е, а и няма голямо значение. В случая друго имах предвид, обяснила съм вече, няма да се повтарям, че и без това силно се отклонихме от темата, а и в навечерието на Нова година има по-приятни теми за размисъл все пак. Тогава се намесих, защото точно на там беше завила темата.

Радвам се, че не е само един, има надежда, значи Laughing

# 746
Аз останах с впечатление, че приключихте по тази плоскост  newsm78

(за безвкусицата в архитектурата, градовете и домовете не мога да не съглася, направо ме боли сърцето колко много хора се радват искрено на Витошка....  Tired)
Не знам колко трябва да ми е скучен животът, че да седна да се тръшкам за Витошка или за Слънчев бряг.  newsm78 Да, Сл. бряг беше невероятен курорт за времето си. И сега е невероятен, млад курорт.

# 747
Без дъжд няма да има дъга. Авторката сигурно вече се чувства по- добре.

# 748
Оф, пак клишета. Защо тогава при някои е само дъжд, а при други само дъга? Не идва и не идва тая дъга, нит мъжа с главното М, нито зад ъгъла голЕмата любов. Нищо от клишетата не идва.  newsm78

# 749
Оф, пак клишета. Защо тогава при някои е само дъжд, а при други само дъга? Не идва и не идва тая дъга, нит мъжа с главното М, нито зад ъгъла голЕмата любов. Нищо от клишетата не идва.  newsm78
По-добре да зарежеш тия глупости и да си живееш живота. Wink

Общи условия

Активация на акаунт