Как се лекува разбито сърце?

• 48 459
  • 932
  •   1
Отговори
# 840
Joy Joy Joy хак ти е, на ти сега свобода hahaha
Нали? Сега свобода нема и драпам със зъби и нокти към нея. Затова следващия партньор ще си го избера по-широко скроен.  Mr. Green

# 841
Охооо, ама ти вече си се насочила към поредната жертва, а? Отписа ли го настоящия?

# 842
Охооо, ама ти вече си се насочила към поредната жертва, а? Отписа ли го настоящия?
Чакай сега, "жертва" е мръсна дума - "свободна душа" повече ми харесва. Никой не съм отписала и никой не съм набелязала - оставям се на обстоятелствата за момента.  Laughing

# 843
 Laughing дано "обстоятелствата" те отведат на прекрасно място Wink

# 844
Laughing дано "обстоятелствата" те отведат на прекрасно място Wink
Прекрасното място си върви с мен, немай грижа.  Wink Но благодаря за пожеланието - да ти се връща.  Wink
А какво стана с авторката на темата?

# 845
Няма я! Няма я! Няма я!

# 846
Няма я! Няма я! Няма я!
Чете и пише през друг ник. Каза че е дългогодишна съфорумка.

# 847
Joy Joy Joy хак ти е, на ти сега свобода hahaha
Нали? Сега свобода нема и драпам със зъби и нокти към нея. Затова следващия партньор ще си го избера по-широко скроен.  Mr. Green
Нали знаеш - всеки иска това,което няма.Затова е важно като си намираме партьор и всичко е още в началото,да си установим границите и как бихме искали да живеем.така и отсейваме тези които не биха ни паснали.
Аз много мразя примерно някой да ме направлява и да ми казва какво да правя.Обаче има толкова много жени,които не искат да са самостоятелни, искат да са зависими и някой да им направлява живота.
Не разбирам,Риъл,тичането след някой идиот,особено след като го знаем какъв е.Особено пък при възрастни жени...Винаги,като се окаже идиот,си казвам:Има и толкова други.

# 848
Още по-хубаво е да си семеен и да имаш всичката свобода на света да правиш каквото и когато поискаш.

# 849
  • София
Още по-хубаво е да си семеен и да имаш всичката свобода на света да правиш каквото и когато поискаш.

Е това искам да го видя как става на практика  Mr. Green Иначе звучи супер

# 850
Това май само във фантазиите го има или греша?  Simple Smile

# 851
Много ми харесват категоричните изказвания на някой дами тук, как никога не биха търпяли подобно поведение, как може да се захласне някой по такива мъже - идиоти.

Never say never бих казала.

Че този хубостник на авторката е за убиване и че не заслужва да го погледне момичето си е така, но когато в твоята душа са преживяванията, когато ти си този, който трябва да преодолее раздялата и е унизен, не е лесно да кажеш край. Момичето страда и това е. Сигурно и още грешки ще прави, както всички нас. Не е лоша, ако се правят грешки, лошо е да се повтарят. Успех Бял сняг.

# 852
Ето защо е толкова важно да позволим на някои неща да си отидат, да ги пуснем на свобода, да се избавим от тях. Хората трябва да осъзнаят, че никой не играе с белязани карти, понякога печелим, понякога губим. Не се надявай да ти върнат нещо, не се надявай да признаят усилията ти, да открият гениалността ти, да разберат любовта ти. Не се колебай да приключиш с даден етап, не от гордост, от некадърност или надменност, а защото просто не се вмества в живота ти. Затвори вратата, смени диска, почисти дома си, изтупай праха. Престани да бъдеш този, който си бил и се превърни в този, който си всъщност.
- Паулу Коелю

# 853
Ето защо е толкова важно да позволим на някои неща да си отидат, да ги пуснем на свобода, да се избавим от тях. Хората трябва да осъзнаят, че никой не играе с белязани карти, понякога печелим, понякога губим. Не се надявай да ти върнат нещо, не се надявай да признаят усилията ти, да открият гениалността ти, да разберат любовта ти. Не се колебай да приключиш с даден етап, не от гордост, от некадърност или надменност, а защото просто не се вмества в живота ти. Затвори вратата, смени диска, почисти дома си, изтупай праха. Престани да бъдеш този, който си бил и се превърни в този, който си всъщност.
- Паулу Коелю
КОлко пъти?

# 854
  • София
- Паулу Коелю
КОлко пъти?

е колкото пъти се наложи и с всеки път ще ставаме по-добри в пускането  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт