Как се лекува разбито сърце?

• 48 456
  • 932
  •   1
Отговори
# 855
 LaughingКолкото повече, толкова повече.

# 856
Ето защо е толкова важно да позволим на някои неща да си отидат, да ги пуснем на свобода, да се избавим от тях. Хората трябва да осъзнаят, че никой не играе с белязани карти, понякога печелим, понякога губим. Не се надявай да ти върнат нещо, не се надявай да признаят усилията ти, да открият гениалността ти, да разберат любовта ти. Не се колебай да приключиш с даден етап, не от гордост, от некадърност или надменност, а защото просто не се вмества в живота ти. Затвори вратата, смени диска, почисти дома си, изтупай праха. Престани да бъдеш този, който си бил и се превърни в този, който си всъщност.
- Паулу Коелю
КОлко пъти?
За мен лично един път и си научих урока.Сега съм щастлива и дори не-озлобена,просто опит Peace

# 857
Ето защо е толкова важно да позволим на някои неща да си отидат, да ги пуснем на свобода, да се избавим от тях.
- Паулу Коелю

Напомня ми философията на АЛФ за любовта:
Цитат
Ако обичаш нещо, пусни го на свобода. Ако го сгази кола, значи не ти трябва.

# 858
  • София
Ето защо е толкова важно да позволим на някои неща да си отидат, да ги пуснем на свобода, да се избавим от тях.
- Паулу Коелю

Цитат

То имаше и друго -
Ако обичаш нещо, пусни го на свобода. Ако се върне, значи никой друг не го иска  Mr. Green Mr. Green

# 859
- Паулу Коелю

Цитат

То имаше и друго -
Ако обичаш нещо, пусни го на свобода. Ако се върне, значи никой друг не го иска  Mr. Green Mr. Green
Последното е най-вярно.  Mr. Green
Аз имам и едно мое - ако се върне, то е за да те изтормози още повече.  Mr. Green

# 860
Даааам, всичките са верни.Чудя се Бял сняг като ни чете, плаче ли или се смее newsm78

# 861
Според мен след като не пише , значи все пак е била с него на НГ , но какво е продължението , не знаем ...

# 862
Може пък да ни изненада и да се окаже, че е чакала той да си вземе багажа и да се преключат нещата и тогава да пише. Пиша, пиша и сама не си вярвам на написаното. Laughing

# 863
Според мен след като не пише , значи все пак е била с него на НГ..
За съжаление и аз мисля така.

# 864
Как се лекува разбито сърце?

Като си пренаредиш приоритетите...

# 865
Още по-хубаво е да си семеен и да имаш всичката свобода на света да правиш каквото и когато поискаш.
Това май само във фантазиите го има или греша?  Simple Smile
Ми не, момичета, не е само във фантазиите. Знам, че пак ще ме обявите за измислена, но не е така. Няма как да ви накарам да повярвате. Хората, които ни познават, знаят... Всички се удивляват, но е факт, който виждат и няма как да оспорят.

# 866
И аз съм в отбора с Бижу!  Crazy

# 867
И аз, и аз. Съвсем сериозно.

# 868
Брей , къде ги намерихте такива мъже , бе ? Grinning
Браво , късметлийки ! Hug

# 869
Брей , къде ги намерихте такива мъже , бе ? Grinning
Браво , късметлийки ! Hug
На село  Joy (не се шегувам. Но историята е дълга...)

Общи условия

Активация на акаунт