Как се лекува разбито сърце?

• 48 457
  • 932
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Животът си е твой.
Пожелавам ти успех.

А пръстена? Получи ли го?

# 886
  • София
Попитах го за пръстена и каза, че е бил за мен, а не за нея и е имал намерение да ми го даде на Нова Година  Hug
newsm78
Тя НГ мина. Имал е намерение или ти го даде?
С Azzy  сме писали едновременно.

# 887
Хайде поне за малко задръж проекта с бебето....
Сериозно ти го казвам - ако всичко, което ти е казал, е истина и той се промени, няма да има значение, че сте изчакали година за бебето. Ако обаче нещата се сговнясат наново - тази година може да е фатална.
Имала съм преди подобна връзка - драматично скарване, раздяла, после драми али-бали... след 3 месеца се събрахме, невероятно щастливи не знам к'во си.... 6 месеца. За малко да се оженим. Само месец след предложението за брак - пак се разделихме. Добре, че не се оженихме.
Не казвам, че нещата ще пропаднат. Казвам, че ако наистина всичко върви щастливо, няма да е голяма загуба да изчакате с бебето. Моля ти се, мисли с главата си, това е сериозно!

# 888
Винаги има втори шанс, Бял сняг, вярвай ми, от опит го казвам! Дано си заслужава, че даваш този втори шанс. Понякога наистина си заслужава!  Peace
Наистина те мислехме Hug желая ти късмет.  bouquet

# 889
Много се радвам за теб, Бял сняг,че си щастлива!
Дано това,което си помислих е глупост: че бившата го е отрязала и той,за да не падне от 2 стола на земята
е решил да остане с теб.

Тя нали си има мъж ? newsm78
ъ,мъж,нали за нея беше пръстена...   Grinning  латино сериал стана на толкоз страници

# 890
Животът си е твой.
Пожелавам ти успех.

А пръстена? Получи ли го?

Не го получих, а и не мисля че след всичките тези караници, това беше най подходящия момент да ми го даде  Peace Държеше го в джоба си, но и  двамата решихме да изчакаме с тези неща. За сега по важното е да работим над връзката си и да я укрепим.
А за бебето, вече сме го решили. Каза ми , че винаги е искал да бъде баща, а и повечето му приятели отдавна станаха бащи и явно му се обажда биологичния часовник  Blush

# 891
Хайде поне за малко задръж проекта с бебето....
Моля ти се, мисли с главата си, това е сериозно!
Абсолютно! Не си прецаквай живота! Изчакай да мине еуфорията и да почне ежедневието. Тогава ще се види кой на какво държи.

# 892
За пръстен не е подходящо времето значи, а за създаване на нов живот е идеална ситуация. Laughing

# 893
  • София
Определено с бебето си на грешен път! Нека първо се докаже, че се е променил. А ако нещо отвътре ти нашепва, че бебето ти връзва гащите с мъжа, може да останеш жестоко заблудена. Когато много, ама много са сгазили лука или мътят нещо, мъжете много охотно говорят за бебета.

# 894
Олеее, и за детето познах...
Их, че голяма любов се е развихрила.Бравос, този мъж успешно е прикривал силните си чувства досега.Добре, че най-сетне са се отприщили. Wink

# 895
Животът си е неин, не я спирайте, ако е решила да си строши главата или да се спаси - едно и също е.
Дали щяхте да приемете тези съвети, ако сте на нейно място? Знаете, че не. Wink

# 896
Имам поликистозни яйчници и нередовен цикъл, така че нямам никаква гаранция че ще стане от раз, или че изобщо ще стане... Така че това ми е по важно от един пръстен Hug Надявам се разбирате опасенията ми  Sad

# 897
  • София
Много насериозно взех темата от самото начало, но сега вече си мисля, че е пързалка  Tired

# 898
  • София
Ние да си кажем, пък кой знае, може и да й светне! в момента тя се връзва на класически мъжки номер.

# 899
Ако искаш да имаш бебе на всяка цена, дори да го отгледаш без баща...ОК, рискувай.
Но! Имай предвид, че и без цикъл, и с поликистозни яйчници бебетата понякога се появяват неочаквано бързо.
Адри, кофтито е, че може да не е пързалка  Confused

Общи условия

Активация на акаунт