Как се лекува разбито сърце?

• 48 449
  • 932
  •   1
Отговори
# 870
  • София
По-логично е да е продължила по старому. Все още е много влюбена, много обвързана и недостатъчно обидена.

# 871
По-логично е да е продължила по старому. Все още е много влюбена, много обвързана и недостатъчно обидена.
Най-вероятния сценарий.

# 872
Брей , къде ги намерихте такива мъже , бе ? Grinning
Браво , късметлийки ! Hug
В работата(още работим заедно). Той ме видя и каза - ето такава жена ми трябва, на ръце да ме носи. Отговорих му, че още не се е родил мъжа, който ще нося на ръце, по-скоро мен ще ме носят и така стана. На първата ни среща каза, че иска три деца, аз си помислих, че е луд. Пет месеца след това чакахме бебе и бяхме сгодени. Е, имаме три деца. И така.

# 873
  • София
Малко извън темата, ама... какво ще рече да имаш всичката свобода да правиш каквото поискаш?
Че не е проблем да излезеш с мъжа ти някъде и ако случайно се загледаш по някой пич, може съвсем спокойно да му кажеш: "Айде, лека вечер! Отивам да забърша онова гадже. Ще се видим утре вкъщи... а ти пусни пералнята като се прибереш."?

И в никакъв случай не искам някой да си помисли, че се заяждам, просто ми е любопитно и най-чистосърдечно си казвам, че като чуя/прочета "Омъжена съм, но имам всичката свобода на света" веднага си представям някакъв тип отворен брак  Thinking Защото това да не се командорите взаимно и да се съобразявате с желанията на другия за мен влиза в графата "Нормални човешки взаимоотношения", а не "Всичката свобода на света".

# 874
Здравейте момичета, първо да се извиня че не писах и ви оставих да ме мислите, но имах проблемеляи с форума и не можех да си влеза с моя ник. Искам да благодаря на всички за милите думи и моля ви не ме съдете жестоко ... да, отидох при него и отпразнувахме Нова година заедно, за което изобщо не съжалявам. Ден преди Нова Година, приятелят ми се обади по телефона и ме помоли да отида при него. На другия ден отидох с уговорката, че ще поговорим сериозно и ще решим дали ще продължим заедно или пътищата ни се разделят завинаги.
На 31 декември бях при него и след дълъг и изтощителен разговор, след много сълзи и болка, решихме да си дадем още един шанс и да започнем на ново. Прекарахме една незабравима Нова година и подновихме близостта си  Hug Момичета, обичам го и искам да му дам още един шанс. Знам че и аз не съм перфектна, така че не очаквам и от него да е такъв.
Благодаря на всички за подкрепата и добрите думи, а тези които се шегуваха за моя сметка, не им се сърдя  Grinning Важното е, че сте се забавлявали Peace

# 875
Очаквах го,дано се получи,искрено ти го пожелавам.Аз не вярвам много във втория шанс,особено в слаучай,като този,който ти разказа.
Няма да те съдя,мъчно ми е за теб.

# 876
защо пък да те съдим? всеки сам си 'кове'' съдбата.
ти се сееш семената, ти си береш плодовете  Peace

# 877
Познах какво ще напишеш Wink.

# 878
Tака е и аз смятам да взема моята в ръцете си  Peace Поговорихме си и се разбрахме кой какво иска. Оказа се, че бившата не го интересува изобщо, просто е бил заблуден или поне така ми каза. Попитах го за пръстена и каза, че е бил за мен, а не за нея и е имал намерение да ми го даде на Нова Година  Hug
Момичета много съм щастлива от развоя на събитията и се надявам да остана щастлива с него дълго време. Както казах, подновихме близостта си и сега секса е толкова вълнуващ Blush Това е мъжът, който ме кара да се чуствам като на седмото небе и да копнея за него до полуда  Hug

# 879
Познах какво ще напишеш Wink.

И аз познах какво е станало . Wink

Бял_Сняг, наистина ли му вярваш , че пръстена е бил за теб ? Rolling Eyes

# 880
Е, понякога пък нещата не са толкова ужасни, колкото ни се е струвало. Дано наистина да е вярно всичко, което ти е казал. Аз не вярвам твърде много във втория шанс, но това не значи, че за теб няма да проработи! Кураж!

# 881
Много се радвам за теб, Бял сняг,че си щастлива!
Дано това,което си помислих е глупост: че бившата го е отрязала и той,за да не падне от 2 стола на земята
е решил да остане с теб.

# 882
Този път му вярвам. Каза ми че ще се промени и ми предложи да си направим дете  Peace
Мисля, че едно дете ще бъде добре дошло и за двама ни и това ще ни сближи още повече. На Нова година в полунощ ми каза, че ме обича и правихме най зашеметяващия секс в живота ми , дори започнахме и с опитите за бебе.
Знам, че сега ще ми кажете че избързвам, но наистина вярвам че постъпвам разумно и вярвам, че и двамата го искаме.
А онази кифла бившата му се мярна в ресторанта, в който празнуваме , но като ни видя заедно си подви опашката, а на моя дори не му трепна окото като я видя! Мисля че от тук нататък едва ли ще се осмели да го върти на пръста си, или дори да му се обади по телефона Peace

# 883
  • София
Дано да сте щастливо изключение!

Сакън, за детето не се хващай! Много мъже говорят така, но на практика не го искат, а само за замазване на положението. Ако изобщо ще правите бебе, първо се оженете! Сега ти е замотана главата и не мислиш трезво. Изчакай, че да не се окажеш накрая самотна майка, а той да си хойка.

# 884
Много се радвам за теб, Бял сняг,че си щастлива!
Дано това,което си помислих е глупост: че бившата го е отрязала и той,за да не падне от 2 стола на земята
е решил да остане с теб.

Тя нали си има мъж ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт