Как се лекува разбито сърце?

• 48 444
  • 932
  •   1
Отговори
# 900

А за бебето, вече сме го решили. Каза ми , че винаги е искал да бъде баща, а и повечето му приятели отдавна станаха бащи и явно му се обажда биологичния часовник  Blush

Неговият едва ли , но аз предположих преди време , че твоят биологичен часовник се обажда и затова му търпиш изцепките ... Tired

Не бързай , мила ! Hug

# 901
Боже мила...поне да беше в нормална държава...че ако родиш дете,поне издръжка да ти плаща и да е задължен...ама да ти кажаш разведените мами как е с български татко,дето плаща едвам _а лева на месец,ако ги плати и е на принципа "зарязах майка ти,зарязвам и теб"..
Поне се оженете преди това...да видиш колко държи на теб...Струва ми се,че за българския мъж е много по-лесно да направи деца,отколкото да се ожени...Просто да изоставиш детето ти в България е по-лесно и по-евтино,отколкото да се разведеш

# 902
  • В.Търново
Моля те, не ми се сърди, но ще ти кaжa кaк стоят нещaтa.Дaно дa грешa, но се съмнявaм.
Нa мъж никогa нямaй вярa нa 100%, никогa!Мисля, че бившaтa го е бaлaмосвaлa и понеже е имaл още нещо към нея се е връзвaл нa номерaтa й, по този нaчин ти кaто си хвaщaлa есемесите, глупaвите обяснения зa отмъщение към бившaтa и товa,че не те искa по-рaно зa прaзниците говори, че е предчитaл нея и понеже е видял, че нямa дa стaне с нея и зa дa не остaне сaм ти е рaзигрaл теaтро, че искa още един шaнс, и зa дa е по-убедителен е поискaл бебе.Сaмо че той вярвa, че нямa дa стaне от първите опити, ще видиш кaк скоро ще се откaже от идеятa дa стaвa тaтко.Дори дa остaне с теб нямa дa имa истинскa любов и обич, ти ще се измъчвaш от скaндaлите
, той ще си крие телефонa, ще те лъже зa щяло и нещяло.Ще ти се вгорчи животa.Тaкa усещaм нещaтa....

# 903
  • София
Животът си е твой.
Пожелавам ти успех.

А пръстена? Получи ли го?

Не го получих, а и не мисля че след всичките тези караници, това беше най подходящия момент да ми го даде  Peace Държеше го в джоба си, но и  двамата решихме да изчакаме с тези неща. За сега по важното е да работим над връзката си и да я укрепим.
А за бебето, вече сме го решили. Каза ми , че винаги е искал да бъде баща, а и повечето му приятели отдавна станаха бащи и явно му се обажда биологичния часовник  Blush
Разбирам.
На мен ми е жал за теб.

# 904
Пожелавам на авторката късмет и се надявам да е "пързалка" темата. Hug

# 905
Вижте, знам че може и да греша, но наистина искам да опитам още веднъж  Blush Ако не потръгнат нещата поне ще знам, че съм опитала всичко и не съм се отказала още в самото начало.
Знам, че отстрани нещата изглеждат различни, но просто не мога да се преборя с чуствата си. Говорихме на дълго и на широко, разбрахме се кой къде е бъркал, извини ми се и каза, че е бил абсолютен глупак по отношение на мене. Мисля че се усетил, че е на косъм от това да бъде изритан и явно тогава разбра, какво евентуално би загубил губейки ме. От 3 дена се държи перфектно с мен и изобщо не се самозалъгвам, а го наблюдавам много внимателно. За сега нито си крие телефона, нито говори тайно от мене, изтрил е всички смс от нея и дори ми показа, че е изтрил и телефонния и номер.
До колкото разбрах тя е омъжена и май бременна, така че тя е извън играта ...

# 906
  • София
въх, да не се окаже той таткото!

# 907
И аз вече си мисля,че ни изпързаляха по тази тема
ами... не може да има толкоз наивни жени!!

До колкото разбрах тя е омъжена и май бременна, така че тя е извън играта ...

добре де,нали прословутия пръстен бил за нея,
има ли изобщо ПРЪСТЕН?

# 908
  • София
Опитай.
Много ще се радвам да си щастлива.
Стават и чудеса, все пак.

# 909
Да направят дете и той вече никога да не се пообърка?А дано, ама надали...

# 910
Да има пръстен! Обясни ми че това просто е било ''закачка'' с нея, а всъщност е бил за мен Peace
Момичета моля ви, дори да си блъскам главата, това ще бъде само моята глава. Просто искам да съм щастлива и ще опитам по всички възможни начини да го направя bowuu

# 911
Да има пръстен! Обясни ми че това просто е било ''закачка'' с нея, а всъщност е бил за мен Peace
Е..да му имам и закачките! На това обяснение не бих се вързала..

# 912
  • София
На мен не ми харесва това, че поисква дете, щом разбира, че тя е бременно. Все едно му е по-важно да не остане по-назад ми звучи...

Още, историята с пръстена.
"Имал е намерение да го даде"
Ти си го попитала.
Бил му е в джоба и не го е дал. /а ако не го беше попитала, щеше просто да си стои там - недаден и необявен ли?/...

Бял сняг, знам че сега няма да ни чуеш, уви, но този човек не е искрен никак.  Tired

# 913
  • София
Дано, дано е "пързалка"...

Бял Сняг, следя темата ти от началото и съпреживявах написаното от теб, защото съм минала през такова разочарование.
В крайна сметка сама решаваш какво да правиш с живота си - желая ти успех (не исках да давам съвети, но все пак  -  не бързай с бебето)!

# 914
  • София
въх, да не се окаже той таткото!

Или иска да си го върне, като покаже, че и той може да прави деца  ooooh!
А на това, че няма да стане лесно бебето хич не може да се лежи. Аз бях с много хормонални проблеми, поликистоза и деформирана матка. Лекарите ми казаха да пробвам 1 година по естествен път да забременея и после, като не стане, да отида да мислим за хормонални терапии и инсеминация. Е - пробвах... стана от първия път.

Не мога дори да се опитам да повярвам, че темата не е пързалка  Tired

Общи условия

Активация на акаунт