Пазаруване от Aliexpress.com 17

• 48 418
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • DE
Хубава е чантата, но не е естествена кожа. Поне моята не е  Mr. Green Имам синята.

# 436
  • Варна
тони бонбони възможно е,скоро получих такава пратка ,дойде за близо 1 месец.Имах тракинг номер,но...никъде не излезе нищо за него.
Мисля си,че се получи така понеже беше на стойност 2,55 $ Thinking
Явно такива малки пратки не си играят да ги вкарват в системите им за проследяване.

Всъщност си поръчах чанта за 14.50$ в началото на декември. Досега би трябвало да се показва , ако всичко е наред.

# 437
  • Sofia
Аз чакам тази чанта и това палто. Някой има ли впечатления? За палтото бях питала, но никой не сподели тогава Simple Smile А тази чанта някой поръчвал ли я е?

Споделиха, пропуснала си Laughing Доколкото помня не е лошо, но е тънко.

# 438
  • Варна
За първи път поръчвам от тук. Поръчах това. И сега, когато поръчката ми е факт Simple Smile има ли отзиви?
Октомври или ноември доста се коментираше и бяха добри отзивите, някой беше дал и снимки. Дано да се включат мацките дето си го купиха.
Хм, само мнението на Зузи видях (Благодаря, за което Simple Smile).Сега ще преговоря Simple Smile

# 439
получих тази туника http://www.aliexpress.com/snapshot/308053194.html
много бърза доставка за 12 дни, цветът отговаря, трябва да се поръчва един номер +, има един лош тигел и много висящи конци, прозира но не е грозно добре е.
Зузи, може ли да покажеш реална снимка, че много отдавна й се каня на тази туника Simple Smile
Може, но в следващите дни че сега нямам възможност.

# 440
  • Sofia
Toni, може и само то да е било, може би помня по-стари отзиви. Бях го харесала и аз, затова съм запомнила, че коментираха, че е по-скоро есенно, а не дебело зимно.

# 441
Някой виждал ли го е този часовник?

# 442
тони бонбони възможно е,скоро получих такава пратка ,дойде за близо 1 месец.Имах тракинг номер,но...никъде не излезе нищо за него.
Явно такива малки пратки не си играят да ги вкарват в системите им за проследяване.

Всъщност си поръчах чанта за 14.50$ в началото на декември. Досега би трябвало да се показва , ако всичко е наред.

Възможно е и да си попаднала на измамник. Добри ли са отзивите за продавача? Пиши му и кажи какъв е проблема. Дай линк на чантата

# 443
  • София
  Включвам се и аз в темичката. Досега не съм пазарувала от този сайт и искам да се ориентирам. Основно ме интересува някое таблетче, така че ще прегледам за отзиви и предложения първо  Simple Smile

# 444
Здравейте момичета аз съм нова тук ..
Много искам да пазарувам от този сайт но така и не  мога .. не разбирам нищо от анг  Embarassed Embarassed
Какво да правя
Cry Cry

# 445
  • Варна

Възможно е и да си попаднала на измамник. Добри ли са отзивите за продавача? Пиши му и кажи какъв е проблема. Дай линк на чантата

petya_doncheva88 здравей,
Снощи го видях, че продавача е от ноември месец. Нямам опит с този сайт и не се заглеждам в тези неща. По съвет пуснах диспут за пълно връщане на парите. Сега гледам пише на статуса на диспута "transaction frozen". Какво означава това ?

# 446
  • София
Здравейте момичета аз съм нова тук ..
Много искам да пазарувам от този сайт но така и не  мога .. не разбирам нищо от анг  Embarassed Embarassed
Какво да правя
Cry Cry
Има горе в дясно да се преведе на български.

# 447
  • TX
...

Снощи го видях, че продавача е от ноември месец. Нямам опит с този сайт и не се заглеждам в тези неща. По съвет пуснах диспут за пълно връщане на парите. Сега гледам пише на статуса на диспута "transaction frozen". Какво означава това ?

означава, че Али-то разследва коректността на продавача/сделката и след това ако той не предсави доказателства за коректността си  ще ти възстановят парите

# 448
  • Бургас
До колко време след като се ескалира диспут Aliexpress вземат решение ?
диспута го ескалирах на 29,12,2013г и оттогава ни вопъл,ни стон от тях Close

# 449
  • Варна
...

означава, че Али-то разследва коректността на продавача/сделката и след това ако той не предсави доказателства за коректността си  ще ти възстановят парите

Много благодаря за помощта   bouquet Нямам против да си получа чантата, но не и да ме лъжат. Дано другите ми поръчки пристигнат. Засега са още при тях. Дано скоро тръгнат за БГ.

Общи условия

Активация на акаунт