NEXTDIRECT.COM - 6

• 51 494
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мммм пуснали са нови неща в сайта. Малко ме хвана яд, че вчера пуснах още една поръчка и поизхарчих парите  Whistling.

# 331
  • на земята
Да,много са готини,и аз правя поръчка днес,докато не са свършили Grinning

# 332
Аууу ... за момиченцата има големи красоти  Heart Eyes

# 333
  • Варна
Някой има ли от този тип обувки http://bg.nextdirect.com/en/x534772s7#882368 ? Двоумя се кой номер да взема - 9 или 10. Ако някой има такива (или подобни от този тип), ще съм благодарна да ми измери стелка  Praynig

# 334
Момичета моля помагайте, имаме нужда от анцузи за момче на 5г. -  тънки сега за пролетта. Като ги гледам в сайта не мога да ги преценя колко са дебели, моля някой който е поръчвал да сподели.

Хубава вечер!   bouquet

# 335
Момичета аз тези дни ще си пусна първата поръчка,Правилно ли съм рабрала,че за над 20евро е беплатан доставката,И кодове за намаление пускат ли от време на време?

# 336
Момичета аз тези дни ще си пусна първата поръчка,Правилно ли съм рабрала,че за над 20евро е беплатан доставката,И кодове за намаление пускат ли от време на време?
За доставката е така.
Тази година не е имало кодове още.

# 337
  • Варна
Момичета моля помагайте, имаме нужда от анцузи за момче на 5г. -  тънки сега за пролетта. Като ги гледам в сайта не мога да ги преценя колко са дебели, моля някой който е поръчвал да сподели.

Хубава вечер!   bouquet
Не знам от кой град си, но ако имате детска Тера нова, има уникални тънки анцузи. Аз от години купувам само от техните дестки спортни дрехи. Долу-горе на цените на Некст са, правят намаления, според мен са много по-добро качество от тези на Некст.

# 338
Не мога да се съглася ,че Тера Нова и Некст са почти еднакво качество.

# 339
Момичета моля за помощ  Praynig Искам да поръчам едни кецове на сина ми но идея си нямам какъв номер.Тук маратонките му са EUR 26 и UK 8 1/2  newsm78 Да взема 9 от кецовете  newsm78 http://bg.nextdirect.com/en/x532884s2#897290
Здравейте, поръчвала съм от този модел в бяло и размера на стелката UK 9/EU 26,5 е точно 17,3см, измерени от мен от край до край., подметката е 18,5см
Дано съм помогнала
Поздрави

# 340
  • Варна
Не мога да се съглася ,че Тера Нова и Некст са почти еднакво качество.

И аз не мога да се съглася за качеството. На Некст са с далеч по-добро качество.

# 341
  • Варна
Имайте предвид, че аз говоря за детските анцузи, за нищо друго. На Некст купувах миналата година, ватирани, чудесни. До ден днешен ватата се рони на топчета, докато на Тера нова от години купувам, не мърдат, страхотни модели, много меки. Ако не сте купували или не сте ги заглеждали, погледнете ги, няма да загубите. Аз съм фен на Некст, но ...в случая не съм. На второ място поставям екипите на Зара и чак тогава Некст.

# 342
Искам да споделя за бебешките бодита.
Преди няколко страници се коментираха размерите им, някой питаше.
Аз купих един куп бодита от първия размер и са ужасно малки и къси. Имам чувството, че са за 45 см човечета.

# 343
аз питах понеже харесах няколко модела и се колебаех за размера. дундата е на 6 м. 69 см., но я обличам с бодита 74 и 80 р-р /бг марки/.

# 344
Моето мъниче е на 9 дни, но от Бг номерацията 50 см са му огромни, а от Некст 50 см - къси.

Общи условия

Активация на акаунт