NEXTDIRECT.COM - 6

• 50 840
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Според вас ако поръчам    http://bg.nextdirect.com/en/x534836s3#898402    какъв цвят ще получа - сини или кафяви  ? newsm78
Сини са http://www.next.co.uk/g392582s5#898402g39

# 571
  • Λάρισα
llama   UK-10  стелката от край до край е 17,5см

Благодаря!   bouquet

Пристигнаха и й заспаха Simple Smile Благодаря още веднъж!

Получих и тази рокля, чудна е.

# 572
  • на земята
llama ,гледам,че малките са на почти една и съща възраст,роклята какъв размер я взе?точна ли е?Колко сте високи и колко кг.сте хахах разпитах те набързо   bouquet

# 573
Здравейте момичета, от около 3 години поръчвам дрехи за малката от nextdirect.
Пиша ви, за да се оплача,  #2gunfire ЧЕ СЪМ ВЪЗМУТЕНА от новата политика "цени в лева", която nextdirect са въвели от вчера. Всички цени в лева са много по-високи от обявените в евро!!! Например рокличка, която беше 9 евро (и все още за останалите страни, напр. Италия, е), вече от България може да бъде закупена срещу 20 лв. Всички стоки излизат с по 1-2 евро и повече по-скъпи. Вече им изпратих мейл с възражение!  #Cussing out

# 574
Пиша ви, за да се оплача,  #2gunfire ЧЕ СЪМ ВЪЗМУТЕНА от новата политика "цени в лева", която nextdirect са въвели от вчера. Всички цени в лева са много по-високи от обявените в евро!!! Например рокличка, която беше 9 евро (и все още за останалите страни, напр. Италия, е), вече от България може да бъде закупена срещу 20 лв. Всички стоки излизат с по 1-2 евро и повече по-скъпи. Вече им изпратих мейл с възражение!  #Cussing out
FiFolinaA на кой имейл им писа? Смятам да последвам примера ти и да им  напиша едно писмо, защото изобщо не е честно. Чувствам се отново дискриминирана, че живея в България...

# 575
Това е за да си поддържат доставката безплатна.. Ама си е кофти номер де Simple Smile Simple Smile

Но никъде не пише, че цените са еднакви нали? Защото и преди бяха по-високи в сравнение с английския некст..

# 576
Да, но тoва не e начина да запазиш клиентите си. Не дават вече кодове за отстъпка, направиха доставката безплатна само за поръчки над 20 евро, сега пък си закръглят курса на еврото на 2 лв, явно по-лесно се смята така Simple Smile Същия номер са направили и с румънците- цени в Леи Grinning В гръцкия Некст цените са си същите, каквито бяха в нашия преди да въведат лева, но са вкарали опция за плащане с Пейпал.

# 577
  • Λάρισα
*лаленце*, Mr. Green
За голямата е роклята, размер 3-4, така че едва ли ще съм ти от полза Simple Smile Ако все пак някой се интересува, 104-105 см, 16 кг е.

# 578
  • на земята
Наистина много тъпо това с левовете  #Cussing out
llama ,мерси,помислих друго,сори  Laughing Laughing Laughing

# 579
От тъпо по- тъпо. Не само закръгляне, но и увеличение на цените. На който не му понася, да се изнася. Явно ще е така.  Naughty  #Cussing out
Нека не поръчва никой от БГ /което изобщо няма да стане/ и да видим дали няма да си променят решението.

# 580

Нека не поръчва никой от БГ /което изобщо няма да стане/ и да видим дали няма да си променят решението.
Чак никой- едва ли, но ще има сериозен отлив.
Още повече, че напоследък има бум на колективни поръчки от други английски сайтове, малко по- ниско качество, но на много по- ниски цени.

# 581
  • Под Сините камъни
Аз поне приключих с  поръчките от Некст Директ ,тъкмо се бях зарадвала ,че намалиха цените ...В последствие се оказа доставката и сега с еврото ,определено не ми е изгодно  Rolling Eyes за в момента .
Ще търся нещо изгодно занапред ,не е задължително само в Некста,обувки и сандали ще купувам от друг набелязан сайт .

# 582
За момчешки дънки Некста са най- доброто, което съм срещала, на моя син му стоят чудесно, затова тях специално ще продължа да поръчам само от там. Но разните тениски ще ги огранича, ще се взима само това, което много ми харесва, такива по- прости ще поръчам от по- евтините сайтове.

# 583
FiFolinaA на кой имейл им писа? Смятам да последвам примера ти и да им  напиша едно писмо, защото изобщо не е честно. Чувствам се отново дискриминирана, че живея в България...

orang3,
първоначално писах на International_Complaints@next.ihelpu.nl, след това кореспонденцията продължи на info@next.ihelpu.nl.
Аз също им писах, че съм разочарована, както и че това е дискриминация. Отговориха ми много неподготвени - явно не знаеха, че курсът на еврото е фиксиран в България. След последното ми писмо се извиниха и казаха, че препращат случая за разследване от управителния им орган.

# 584
Щях да правя поръчка и изненада гуменки вместо за 22лв. сега ги продават за 31лв.
Изключително голямо увеличение и не е ясно на какъв курс!!

Общи условия

Активация на акаунт