NEXTDIRECT.COM - 6

• 50 824
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
http://www.next.co.uk/x53874s1#856353X53
Някой има ли това яке? Освен памучната подплата, има ли пълнеж, става ли и за лятото /когато е хладно/  newsm78

# 601
Здравейте,
Някой да е поръчвал от тези сандалки UK 10 или UK 11 да ми измери стелката ........... ще съм много благодарна Simple Smile
http://www.next.co.uk/g393530s1#882401g39

# 602
  • Пловдив
За съжаление промяната на цените в сайта не е никак в наша полза!  #Cussing out
Подозирам,че може пръст в тази работа да има и едни БГ онлайн сайт, който от известно време продава Некст и там цените се доближават на новите в Директа!  Crossing Arms
Едва ли нещо ще се промени, но това не пречи да им пишем,за да изкажем недоволството си!

# 603
  • на земята
За съжаление промяната на цените в сайта не е никак в наша полза!  #Cussing out
Подозирам,че може пръст в тази работа да има и едни БГ онлайн сайт, който от известно време продава Некст и там цените се доближават на новите в Директа!  Crossing Arms
Едва ли нещо ще се промени, но това не пречи да им пишем,за да изкажем недоволството си!
Чочко Бочко ли имаш предвид?

# 604
  • Пловдив
*лаленце*, не мога да напиша името, защото може да се счете за реклама, но не е този,който ти си написала.

# 605
Здравейте момичета,

Имам нужда от съдействие относно пазаруване в NEXT. Някой може ли да ми каже когато се попълва номера на картата при плащане дали има някакъв конкретен модел на попълване или просто трябва да полълня цифрите слято?

Благодаря предварително!

# 606
  • Варна
Кой е този магазин  newsm78 Чочко Бочко дори и да имат нещо са много стари модели и да имат едно две неща само... Засичала съм из интернет по някоя блузка на Нехт но нощи кой знае какво. А и едва ли заради един бг сайт да променят така цените в сайта  #2gunfire

anikaspt, аз си изписвам просто номера на картата без разтояние

# 607
  • на земята
*лаленце*, не мога да напиша името, защото може да се счете за реклама, но не е този,който ти си написала.
напиши го в скрит текст или на лични  Laughing

# 608
  • Варна
Добра идея! И аз искам да разбера кой е този сайт Simple Smile

# 609
Според мен променята в цените изобщо не е заради някакъв български сайт. Както вече писах и в румънския вариант на Некст цените вече са в националната им валута- леи.

# 610
Аз ви казвам пак, че това е, за да запазят безплатна доставката. Защото транспорта се вдигна навсякъде - и за БГ и РО е много повече, отколкото за ФР и ИТ например..
Особено както тук покупките са по 1-2 парцала на поръчка ... отникъде не им излиза доставка да поддържат.

# 611
Нека да видим какво ще отговорят на имейлите.  duhi_puhi аз прочетох първия ти коментар, че увеличените цени са, за да запазят доставката безплатна. Затова реших да проверя за съседните ни държави как стоят нещата. В гръцкия сайт цените са същите каквито бяха при нас, преди да закръглят еврото на 2 лева Simple Smile В датския вариант на сайта цените са в крони, в полския- в злоти. Явно са решили да превалутират еврото в националната валута на всяка държава. Обаче остава загадка как определят обменните курсове евро- национална валута...

# 612
  • в Надежда-та
Ееее Вие го ударихте на Световна конспирация Laughing ми така решили, вдигнали ги  Sad
Днес получих една малка поръчка. Момчетата от куриерската казаха, че на 1-ви щели да работят до обяд и после 6 дена почивка. Дано имам късмет и ми доставят пратката от днес преди празниците Praynig

# 613
Явно закръглянето не е спрямо курса на еврото за БГ, защото 5 евро не са 11 лв.  Simple Smile
Пък и кой знае колко поръчки пускат на ден за източна Европа, така че определено има от къде да си избият разходите.

# 614
Нека да видим какво ще отговорят на имейлите.  duhi_puhi аз прочетох първия ти коментар, че увеличените цени са, за да запазят доставката безплатна. Затова реших да проверя за съседните ни държави как стоят нещата. В гръцкия сайт цените са същите каквито бяха при нас, преди да закръглят еврото на 2 лева Simple Smile В датския вариант на сайта цените са в крони, в полския- в злоти. Явно са решили да превалутират еврото в националната валута на всяка държава. Обаче остава загадка как определят обменните курсове евро- национална валута...
Ами на гърците официалната единица им е Евро - в каква валута да го направят?

Общи условия

Активация на акаунт