NEXTDIRECT.COM - 6

• 50 749
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Сега пуснах поръчка, но се изненадвам, че вече няма кодове.На рекламните брошурки, които ми пращат, няма кодове. Извинявам се ако вече е коментирано.

# 661
Сега пуснах поръчка, но се изненадвам, че вече няма кодове.На рекламните брошурки, които ми пращат, няма кодове. Извинявам се ако вече е коментирано.

От началото на годината е така Simple Smile

Между другото тази година всички сайтове са мега скръндзави откъм кодове  Crossing Arms

# 662
 Heart Eyes Поръчката ми от next.co.uk е доставена днес на адреса на UKtoBG (имам имейл и от тях и от некст). Платих с Виза Класик на Райфайзен. (Виза електрон не я хареса)

# 663
Поръчах ей това за дребоса: http://bg.nextdirect.com/en/g392524s1 Някой с отзиви?

Относно кодовете, явно са решили, че ще поръчваме и без отстъпки  Rolling Eyes
А защо смениха цените в лева, не оскъпиха ли дрехите?

# 664
  • вече в собствен дом
Heart Eyes Поръчката ми от next.co.uk е доставена днес на адреса на UKtoBG (имам имейл и от тях и от некст). Платих с Виза Класик на Райфайзен. (Виза електрон не я хареса)
И какъв адрес написа за Билинг адреса?

# 665
Някой да е поръчвал от тези сандалки  http://bg.nextdirect.com/en/x532772s2#887978
Ако може да ми измери стелката на UK 10 ? Струват ли си парите според вас? Аз за тези пари миналото лято купих от естествена кожа от Амазона, но си иска дебнене Simple Smile  Как са като качество, че откъм сандали имам наблюдение само за корковите.....
Благодаря Ви!

# 666
И какъв адрес написа за Билинг адреса?

"Billing Address

ACCESS SELF STORAGE (IDXYZ)
15 TOTTENHAM LANE
LONDON
LONDON
N89DJ

The following items(s) will be delivered to  Access Self Storage IdXYZ 15 Tottenham Lane, London, N8 9DJ.  "
 Peace

# 667
При потъчка от next.co.uk Next създават кредитен акаунт на човека. Мен лично ме притеснява това.
Моля те напиши дали всичко е наред с твоята поръчка, когато пристигне в България и дали са си изтеглили парите от картата ти на Райфайзенбанк.

# 668
  • Пловдив
shrekie , адреса на кой превозвач е това?!  newsm78

# 669
Само за инфо - блокирали са ми акаунта и IP-то Simple Smile Не мога да направя нов Simple Smile

Така че рано или късно се усещат, че не се поръчва от UK  Peace .. та било и с английска карта Simple Smile

В момента поръчвам от Австрийски сървър, че такъв имам под ръка  Crazy

# 670
shrekie , адреса на кой превозвач е това?!  newsm78
gabieli

# 671
здравейте някой да има да ми измери стелка с номер 20.5 и с номер 21,5.Благодаря.

# 672
  • bg

Прокси ли?

# 673
Да, адреса е на Габиели (UKtoBG). Аз за никакъв кредитен акаунт не съм се съгласявала, така че ще ме прощават.
Иначе си дръпнаха парите от Райфайзен в петък, когато и доставиха пратката на адреса. Днес е тръгнала за БГ.

А иначе не са първите, нито последните, които се усещат, и ние пак надхитряваме и така до безкрай.

# 674

Прокси ли?
Не е прокси. Това ми е работния (в Австрийска фирма работя и програмата ни е изнесена) ...

Общи условия

Активация на акаунт