NEXTDIRECT.COM - 6

• 50 746
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
Синът ми е много бял и всяка година ползваме такава сънсейв блузка за плажа и за водата. Върши работа определено. Миналата година си личеше до къде са му били ръкавите Simple Smile  Не ми е правило впечатление да се е изпотявал от нея, но ако се притесняваш винаги можеш да облечеш памучна блузка, когато детето е на пясъка.

# 721
  • Пловдив
И моята дъщеря ходи с такова, само, че на имагинариум комплектите от тениска, гащички и шапка, която покрива отзад раменете...не, че има нужда като е с тениската от комплекта, тя е поло, но като сложа друга и не е полу - има нужда. Като я намокри, сменям с обикновена, но имам и такива на марко поло и eat ants, които си имат обикновени памучни дрехи с ув защита.
За мен деца под 6 години задължително трябва да са с тениска, особено тениските от тези комплекти, които са с ув защити, както и намазани със крем за слънче с максимална защита. Бели или не, това е за защита, черните кожи също имат нужда от така. Е, ние сме доста бели, но и черни да бяхме!

п.с на аватара може да бъде видяна с обикновена тениска и шапката от комплекта на имагинариум.

# 722
  • Berlin
И аз съм заплюла нещо такова слънцезащитно. Simple Smile

Бански за момиче дали някой е взимал? Искам да купя за подарък, ок. 100см е момиченцето, нормално сложено. Simple Smile Дали да рискувам с р-р 3-4 (по таблицата гледам, че го дават до 104см) или 2-3, като разчитам, че са уголемени. Обаче пък не знам банските точно как вървят - отговарят, уголемени, умалени?
Разглеждам целите бански - http://bg.nextdirect.com/en/x534776s4 , http://bg.nextdirect.com/en/x533776s2 и т.н., най-вече наличните Simple Smile
А гледам и другите сетове за плажа, много са сладурски...  Heart Eyes

# 723
  • Пловдив
определено 3-4! А пък за бански, да не говорим, винаги са разтегливи, но по начало са едни по-стегнати целите бански. Ние нямахме 100 см като купувах този размер, сега сме около 100 и даже си мисля за следващия. Нормално сложени сме, само издължена където е, иначе на кг не е много.

# 724
  • Berlin
Много ти благодаря!
Честно казано не се замислих, че може да се разтяга материята, на снимка всички ми изглеждат еднакво ... памучни. Grinning

# 725
Много ти благодаря!
Честно казано не се замислих, че може да се разтяга материята, на снимка всички ми изглеждат еднакво ... памучни. Grinning

Целите бански се разтягат доста,но тези от две части са умалени,аз бих "заложила" на размер 3-4г.  Peace

# 726
  • Пловдив
Направила съм новата тема, така че когато изпишете тази може да се пренасяте там!  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782640.new#new

# 727
Здравейте ! Не поръчвам често, но имам няколко поръчки към некст. Последната направих на 19-ти май, но странното този път е, че все още нямам резонният им отговор на мейл-а. Също така не виждам и да са ми дръпнали пари. Ако на някой му се е случвало,може ли да ме посъветва -дали да им пиша или да изчакам, за да не стане двойна поръчка. Благодаря !

# 728
  • при моите любими
Аз успях да пусна поръчка от английския сайт с бг карта на адреса на Габиели. Забравих само да си напиша ИН и дано да ми я разпознаят. Но от страна на сайта нямах никакви проблеми. Случайно, без да искам нещо конкретно да купувам, разгледах намаления сектор и харесах едно зимно яке на много добра цена. И едни маратонки. Дано да пристигнат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт