Положителни тестове за бременност и кървене

• 1 154
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте приятели,имам един въпрос ако някой може да ми помогне менструацията ми е много редовна и винаги е била такава, преди три седмици ми закъсняваше и след първата седмица закъснение си направих тест за бременост по точно два пъти правих тест за бременост и бяха полужителни.И така реших и доктор да потвърди но живея в Италия и като ходих ми дадоха час чак за 21 януари до година и сега пък прокървих има и съсиреци вече 5 дена възможно ли е да имам цветна бременост.Някой ако може да ми даде съвет моля ви.ще чакам

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 21:00 от AnMary

# 1
Здравей! Защо след като започна кървенето не потърси лекарска помощ? Все пак има спешни кабинети и т.н. Това, че кървиш и имаш съсиреци ме навежда на мисълта, че най-вероятно се касае за химическа бременност. Съветът ми е да посетиш гинеколог.  Peace

# 2
Незабавно трябва да посетиш гинеколог. Това кървене не е никак добре, така както го описваш не ми се вярва и да е цветна бременност.

# 3
здравейте за щастие кървенето спря вчера по-късно вечерта отначало ги имаше съсиреците после след втория ден спряха,не отидох на доктор защото моята зълва смята че може тестовете да грешат и трябвало да чакам визитацията,моя мъж незнае за случилото се ох ебати ситуацията.благодаря за бързите отговори.

# 4
Да чакаш до 21-и януари??? Аз не бих могла. Поне си направи още един тест за бременност.

# 5
Два положителни теста, и двата да грешат... не ми се вярва.

# 6
Sajalqvam che pi6a Na bg no pi6a ot telefona.am trydno mi e no sam pod chehal i ne me chuvat kato govorq.

# 7
Аз на твое място не бих чакала или разчитала на мнението на някого, а бих потърсила лекар.

# 8
Това кървене със съсиреци хич не ми звучи добре, може да се "изчиства" организма от ембриона, дано не е това, но каквото и да е си е повод за спешно посещение при лекар. И други сме в чужбина, и в чужбина има все пак медицинска помощ. Два теста да грешат си е направо завиране на главата в пясъка... Как смяташ така да изкараш един ден 9 месеца бременност като при спешен случай си стоиш вкъщи без да предприемаш нещо, все пак за живота на детето ти ще става въпрос, трябва по-отговорно.
Аз не бих чакала изобщо за да ида на лекар и щях да си направя пак тест за да видя какво е положението.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 17:24 от Анонимен

# 9
ivanasko78, как си, ходи ли на лекар?

# 10
Zdravei Bybeto,ne znam kak ti e imeto propusnah da kaja o6te che imam sin 3 godini i polvina  i e moqta radost ne sam hodila Na lekar no sled sluchkata stranno i za men vqrno che ponaddadoh malko no koremche nqmah i ne mi preche6e katose navejdah no sega ot dva tri dena ili moje i malko poveche imam malko koremche koero kato se nave da mi prechi i nqkoi bikini Pak veche ne mi stavat a nosq Po 6iroki,znam li moje Pak da e stanalo chudo?a kak ti e imeto az se kazvam Ivayla i sam ot sevlivo.Blagodarq Na vsichki za vnimanieto sled konsultaziqta 6te vi pi6a vednaga Kato stane vreme i tq mine 6te pi6a,,celuvki hubava nova godina

# 11
  • София
При два положителни теста няма много място за съмнения.
Ако ти е спряло кървенето хубаво... ако пак има дори минимално заминавай веднага на лекар.
Кажи му на мъжът ти какво става с теб, как така няма да знае, че имаш положителни тестове, кървене  и т.н.
Фолиева киселина приемаш ли? Което си е задължително...и изобщо след такова кървене аз лично не бих чакала 1 месец за лекар...какво значи под чехъл си... ми направи нещо, ако не заради себе си, заради децата си пък от време на време го мятай тоя чехъл настрана.

# 12
Здравейте приятели за съжаление няма бременост както каза някой от вас явно съм направила спонтанен аборт и сега единственото което е хубаво че съм здрава.Ще пробваме още за второ но този път няма да бързам да се радвам или да вярвам че е станали.Кофти ми е и се чуствам от думите на лекарката негативен.много ми е кофти.но живота продължава синът ми е моята утеха.целувки на всичку.

# 13
Здравейте приятели за съжаление няма бременост както каза някой от вас явно съм направила спонтанен аборт и сега единственото което е хубаво че съм здрава.Ще пробваме още за второ но този път няма да бързам да се радвам или да вярвам че е станали.Кофти ми е и се чуствам от думите на лекарката негативен.много ми е кофти.но живота продължава синът ми е моята утеха.целувки на всичку.
ivanasko78,  spoko  Hug! Горе главата и продължавайте с опитите, чакаме те скоро с хубави новини  EFP!

# 14
Здравей инвиерно,Благодаря за хубавото пожелание при добра новина ще пиша обезателно да  споделя хубавата новинаа,но сега ми е доста кофти от случилото се и просто не мога да си обясня защо на мен трябваше да ми се случи това?!Но какво да се прави  нямам избор освен да свикна с мисълта чеживота е такъв не винаги честен с всички.Благодаря че пооне някой мее слуша тук и ми пише.Целувки

Общи условия

Активация на акаунт