ДЕКЕМВРИйки 2013

• 30 471
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Станислава когато се почувстваш комфортно и ти се прави секс може да правиш. От медицинска гледна точка няма твърде ограничения след като шевовете ти са резорбиращи значи няма какво да се притесняваш за тях.
Аз лично само чакам да ми свършат лохиите, че последните месеци от бременността твърде секс не сме правили пък то и един секс все нещо неможех да си намеря удобна поза.
Полина само за детските надбавки трябва бележка за ваксините от педиатъра, но не е нужно да е след като е навършило месец бебето. Дори и да не е поставил педиатъра ваксина пак може да ти издаде бележка ако в болницата са му сложени на бебето полагащите се ваксини.

# 646
Полина, искат бележка от докторката за поставени имунизации заради детските надбавки. Обаче не знам да трябва да станат на месец децата. Аз обаче така или иначе тогава ще я взема тази бележка, когато сме на консултация и ще имаме имунизация, за да не се разкарвам по 100 пъти.

# 647
ние освен пъпки имаме и запек..а педиатарката не ще да идва вкъщи,на мен не ми се ходи до болницата с малката че сумати болни..... #Cussing out

# 648
Добър ден Simple Smile Как сте мами и вашите бебоци?Аз май нямам угодия,скоро се оплаквах,че моето бебче не спи през ноща,този проблем изчезнам.Сега си спи будим се един път за хранене и после чак към 6.Но денем стана кошмар Sad ядем на 2 часа,повръщаме няколкоко пъти след ядене и почти през цялото време плачем.Заспива няколко пъти за около 15 чинути макс.Мисля,че ни мъчат колики,но не съм дигурна.Опъва кра

# 649
Опъва крачетана лапо си ръчичките ужас е.Давам и но не постоянно саб симплекс обаче май ще почна преди всясо ядене

# 650
  • Пловдив
Ралито, и ние от два дни сме с много болезнени колики. И нищо не помага особено. Днес пробвах с топли компреси и имаше малко ефект. Най-добре работи като утеха гърдата ми, но пък зърната стават...нямам думи. От капките давах Еспупизан, сега Саб комплекс, но май не действат. И аз вече не знам, дано бързо мине рожи период.

# 651
ние три дни бяхме с много болезнени колики, от тогава взех да давам чай от анасон и аз пия чай от анасон копър и джинджифил и не знам съвпадение ли е или е от чая но вече сме си много добре. Пак си ръмжи и пръцка но не реве така силно. Давам още и био гайа.

# 652
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ние освен пъпки имаме и запек..а педиатарката не ще да идва вкъщи,на мен не ми се ходи до болницата с малката че сумати болни..... #Cussing out

Навремето баткото се беше запекъл от капките за колики. Пробвай с Био Гая, тя регулира, би трябвало да помогне. Термометъра е за крайни случаи, защото дупетата им стават мързеливи, но от веднъж нищо няма да му стане  Peace
За пъпките - ако някоя мама от Бургас знае Димитрова какво изписваше... ние имахме с баткото правиха ни едно лекарство в аптеката - правено, не готово и после с клечка за уши само връхчетата мажех, но какво имаше в това лекарство вече нямам спомен  Confused  Помня, че Джинджирата нищо не свърши - дори Судото се справяше по-добре  Peace

Assos, благодаря, видях ги  Laughing  

За наддаването - според мен е идеална  Party  Иначе всеки педиатър имам чувството си има своя теория - моята ако я питаш 700-800гр. детето е гладно държано  ooooh!, трябва поне кило и половина  Crazy Затова и вече не им обръщам особено внимание  Peace

# 653
и на нас ни излязоха пъпчици по лицето. Мажа със спирт и снощи намазах със судокрем,но нищо не помага. Sad

# 654
Мами благодаря ви, за отговорите. Преди малко подадох документите.
Имате ли болки в долните стави? Не знам дали е от това, че по принцип не ям млечни продукти, по време на бременността много ме боляха, защото лежах ту на едната ту на другата страна, то и сега е така Laughing защото кърмя легнала заради гадните шевове Sad по корем ме е страх да легна заради напрежението в гърдите...

# 655
  • UK
ох, и ние имаме колики иде ми и аз да ревна заедно с тях,   а като дойде време за ноща  Rolling Eyes иде ми да скоча от 4 етаж Crazy

# 656
ох, и ние имаме колики иде ми и аз да ревна заедно с тях,   а като дойде време за ноща  Rolling Eyes иде ми да скоча от 4 етаж Crazy

Как те разбирам Simple Smile

# 657
Сияна от няколко дена не е спала в кошарата си. Кърмех я седнала, когато ме бяха поотпуснали шевовете, внимателно я слагах в кошарата и тя след минута беше отворила очи и започваше да плаче. Когато ме заболяха много шевовете я взех на спалнята и като се наяде заспива не смея да я мръдна Laughing Laughing ММ снощи е спал на дивана, през деня и аз спя там. Все си казвам като заспи на спалнята ще я преместя в кошарата, но не смея като заспи си отдъхвам, знам, че ще си почина или ще свърша нещо различно от кърмене и смяна на памперси. Тя спи много леко, стряска се в съня си, усмихва се, гука, свива се, мята ръце....
Някой има ли такъв проблем? Изкажете мнението си. Вече имам чувството, че сме купили напразно кошара Laughing

# 658
 Здравейте! Има ли майки, които хранят бебето си с кърма , но от шише, освен мен? Знаете ли колко дълго може да се поддържа лактацията така?
 Може ли бебе, което е изцяло на кърма да има млечница? Задължително ли е след хранене да му давам водичка да си изплаква устата? Аз съвсем скоро започнах чай да му давам.
Polina2806, ние сме по -зле. Моето момче спи на ръце. Sad Като го сложа в легълцето му се събужда, скимти и най - накрая се разплаква. Аз често пъти втората половина на ноща спя на един фотьойл полулегнала и го държа в ръцете си.

# 659
Мале преди около час започнах да усещам неразположение, премерих си преди малко температурата 37,2 . Притеснена съм, защото съм все гола до кръста, то у нас е топло..., но все пак, само да не настивам Praynig. Тази температура да не се дължи и тя на хормоните и следродилния период?

Общи условия

Активация на акаунт