Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
-
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
-
Какво трябва да взема за болницата, когато тръгна да раждам?
-
Какви са преживяванията на други майки с подобни симптоми и какви са препоръките за тях?

Накрая ви казвам щях да си тръгна,ММ и той се изприщи от чакане.Тоновете са наред,но си имам контракции,и дата за раждане си имам
Само дано я удържим,че доки нееднократно повтори,ако случайно ми изтекът водите,дори и нова година да е да и звънна,викам айде нема нужда,дано се видим направо в 2014г .Иначе какъв преглед,какви 5 лева,тя беше след операция и преди следваща,съответно незнам дали имам разкритие,само ми погледна записа и се уговорихме за разни неща.

Даже се притесних, а аз не съм от най-притеснителните. Понеделник съм на тонове и ще питам за списък какво точно да си нося, че съм забравила от предния път и ще си оправя багажа. Важното е, че имам нощница и превръзки.

Имате ли бебче?
Това отне към половин час сигурно.