Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
-
Какви са някои съвети, дадени по време на дискусията?
-
Какво трябва да взема за болницата, когато тръгна да раждам?
-
Какви са преживяванията на други майки с подобни симптоми и какви са препоръките за тях?

Тамън се зарадвах и го свързах с ефекта от Биогая, но от тогава не е акала, само малко пръцнато на памперса, ако ме разбираш. Нощта беше трудна, пак много охкане, пъшкане, свиване на крачета. Щом я сложим върху гърдите си, тя се свива като жабче, успокоява се и заспива. ОСтавим ли я в креватчето, пак започва да показва признаци на дискомфорт. За чая от копър - пия го вече от около седмица и го взех точно защото Лизи вече беше започнала с охкането и пъшкането - основно нощем. Имахме няколко доста по-спокойни нощи и за това смятам, че има хубав ефект върху нея. Но ето че вчера това не беше така. Храни, които биха могли да й причинят дискомфорт не съм яла, освен едно мляко Активия, но то беше следобед. Чак цяла нощ от него да охка се съмнявам... Та може ли да става дума за ранни колики??

Да ви е жив и здрав, много игрив и щастлив! На теб бързо възстановяване.
Да ти е жив и здрав ,да осмисля живота ти всяка минута прекарана с него!!!Позздравления!

,наспах се,въпреки че бях с киселини снощи за малко.