Отговори
# 450
В заключение ще кажа, че според мен такова нещо като: пълно доверие към лекаря не трябва да има. Ако имах пълно доверие на лекаря и си бях направила хидротубация, първия ми опит заминаваше, без никакъв шанс. Масово момичетата правят хидро и после отиват за ЦС - като изключим финансовата тежест, болките не са за пренебрегване. Това хидро освен, че подвежда, не дава отговорите, които дава една ЦС и дори не се признава от фонда! Тоест ако имате запушени тръби и това го установи хидрото, после трябва да направите ЦС, за да вземете заповед от фонда. Защо в такъв случай се използва хидротубация, аз не мога да кажа.  Peace

# 451
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Не разбирам какво има да им припомняш? Имаш досие, в което всичко до момента е записано.
И преди да влезнеш в кабинета досието е там и лекаря го е видял.

Успокой топката, нЕма нужда. Peace Виждам ти постовете отпреди и при теб не всичко в Щерев е било цветя и рози - не са ти предоставили запис, след хидротубацията си правила ЦС в друга клиника (ще се радвам ти да споделиш мнение, защо още се прави тази тъпа хидротубация, дето е по-скъпа и от ЦС?) Ама си родила и си забравила всичко, нормално да е така  Hug Това, което правим всички е да споделяме за пътя си, през който си минала очевидно и ти. Не всичко е цветя и рози и форума е за това.  Peace
Не знам за какъв запис споменаваш.
Не е вярно, че хидротубацията е по-скъпа от ЦС.
Правила съм хидро в клиниката и ЦС на Шейново. Когато правих ЦС в клиниката не се предлагаше като манипулация. Двете манипулации дават различно инфо, т.е. хидрото се гледа в момента, а ЦС се прави на рентген и има снимка след това. При хидрото  направих лек спазъм и след това решихме преди следващ опит да направя и ЦС.
Четеш май между редовете. Иначе щеше да разбереш, че не съм родила, а сме осиновили 2 дечица.
За повече инфо относно мен- на лични мога да ти дам, ако желаеш.

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 12:02 от betray

# 452
Запис на хистероскопия, прочетох няколко страници, не всичко.  Peace

# 453
Запис на хистероскопия, прочетох няколко страници, не всичко.  Peace

Ами аз пак казвам, че информация за всичко ,което се прави има в досието. И когато искАш би могла да погледнеш. Запис от извършена хистероскопия аз лично не знам да има. Освен като заключение в епикриза, която ти дават и на теб преди да си тръгнеш...
Пак казвам- не чети между редовете.

# 454
Епикризи за извършените оперативни интервенции нямам. Laughing Пак ще ходя да се правя на Шерлок Холмс, налага ми се поне 3 пъти на месец, та съм свикнала.  Laughing Няма нужда да спорим повече.  Peace Явно едни ги помнят, не плащат нищо, лекарите им се интересуват от тях, пък такива като мен хем не ги помнят, хем и парите им вземат . Будала съм, знам си го.  Peace

# 455
Епикризи за извършените оперативни интервенции нямам. Laughing Пак ще ходя да се правя на Шерлок Холмс, налага ми се поне 3 пъти на месец, та съм свикнала.  Laughing Няма нужда да спорим повече.  Peace Явно едни ги помнят, не плащат нищо, лекарите им се интересуват от тях, пък такива като мен хем не ги помнят, хем и парите им вземат . Будала съм, знам си го.  Peace
Ако имаш оперативни интервенции епикризите от тях със сигурност фигурират в досието ти.
Ами, явно си "будала". То като си решила, че те ограбват в тази клиника няма начин да те убеди някой, че не е така.
Най-добре бягай далече от тук. Пълна е клиниката с мошеници и изнудвачи с къса памет- не си помнят пациентите, които по 3 пъти в месеца са в клиниката- не ги е срам!. Не вярвам да си мазохист- спасявай се!
Успех ти желая каквото и да решиш   bouquet

# 456
Евала, мадам. Все си го извърташ както ти е угодно. И аз мога така, ама оспамихме темата Laughing Благодаря за пожеланията! Hug

# 457
...след хидротубацията си правила ЦС в друга клиника (ще се радвам ти да споделиш мнение, защо още се прави тази тъпа хидротубация, дето е по-скъпа и от ЦС?)

Не е тъпа и се предпочита първоначално като по-неинвазивна процедура, тъй като при цветната снимка има рентгеново облъчване на малкия таз.

# 458
  • София
Епикризи за извършените оперативни интервенции нямам. Laughing Пак ще ходя да се правя на Шерлок Холмс, налага ми се поне 3 пъти на месец, та съм свикнала.  Laughing

А какви оперативни интервенции са ти правени в Клиника Щерев, че нямаш епикриза?

# 459
Здравейте момичета, има ли начин да се свържем с лекуващия си лекар по телефона? Пробвах, казаха ми, че ще подготвят досието ми и лекарят ми ще ми се обади, но вече 5 ден няма обаждане.  bouquet

# 460
  • гр. София
Понякога трябва да си доста настоятелна и много да звъниш, защото лекарите като преглеждат, често нямат време да се обаждат. Пък след това може и да забравят, и те са хора. А може и от регистратурата да са се замотали и да са забравили да ти подготвят досието. Звънкай пак  Peace

# 461
Здравейте момичета, има ли начин да се свържем с лекуващия си лекар по телефона? Пробвах, казаха ми, че ще подготвят досието ми и лекарят ми ще ми се обади, но вече 5 ден няма обаждане.  bouquet

Звънни пак и напомни за себи...попринцип не се случва да забравят обаждане, явно е имало някаква причина да те забравят  Wink

# 462
  • София
Много са пет дни.. Обади се пак и кажи за какво точно се обаждаш. Рецепционистката пише на едно малко листче отгоре върху досието и го придвижва към лекуващият..

# 463
Dea Sunshine, пожелавам ти скорошно забременяване независимо в коя клиника.
Само за информация ще споделя, че има момичета, които се преместиха от Щерев в Надежда или други клиники някои успяха, други все още на са бременни(което ме навежда на мисълта, че и в другите клиники не са им открили проблема)...Лекаря, че е фактор-фактор е, но не е Бог, за съжаление не всичко зависи от него...Има и такива жен,и които дойдоха в Щерев, някои вече родиха, други са в очакване, трети още се борят...Не си мисли, че името на определена клиника ти е гаранция за успешна процедура.
Където и да решиш да се лекуваш е важно да имаш доверие както на лекаря си, така и целия персонал от клиниката, ако подлагаш всичко на съмнение най-много на себе си да навредиш.
На мен лично в Щерев са ми спестявани доста средства, като започнем от прегледи, минем през някоя друга инжекция за стимулация и стигнем до други по-скъпи манипулации .Да доста пари съм оставила в клиниката, но и доста неща, не съм плащала, ако гладаха на мен като на  касичка всичко това щеше да е калкулирано и платено от мен...Отделно искам да спомена и многобройните позвънявания от лекарката само за да ме пита как съм след пункция, имам ли някакви симптоми (преди тест за бременност), след всеки аборт, или биохимична бременност също ми е звъняла, без да съм напомняла за себе си...За справка в темата за Надежда не съм попадала на подобна практика...

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 19:24 от vanessssa

# 464

Звънни пак и напомни за себи...попринцип не се случва да забравят обаждане, явно е имало някаква причина да те забравят  Wink
Трябваше да започвам стимулация, но вече ми свърши, така че оставам за другия цикъл и ще ходя на място. Tired

Общи условия

Активация на акаунт