Отговори
# 630
  • София
здравейте,моми4ета!след няколко дни ще правим зет и пак съм се вкарала в едни филми..... ooooh!лигавицата ми на 11 ден беше 7мм,доктор Савова каза,4е е добре(явно смятя,4е ще порасне още),но ми увели4и естрофема на 4 по 1.аз сам си самоназна4ила и вит.Е,слагам греика на корема и се Praynigот таси сутрин си слагам и утрогастан 3 по 2(мразя го!).дано вси4ко това даде резултат.колко според вас трябва да я докарам тая лигавица?! newsm78И Още едно вапрос4е:мнения за ползата от ананас за имплантация :hahaha:4удя се дали да пробвам,някои да е опитвал?кога и по колко?

Тиквичке, би ли споделила как мина трансферът?

# 631
още не е минал,утре ще разбера дали в 4етвартак или в петък.нямам тарпение,4е с тази хиперстимулация,много се прото4иха нещата....ве4е направо не ме свърта на едо място!сега се моля да ми е ок лигавицата и се тап4а с ананас  за по-добра имплантация на беб4етата hahahaкато мине вси4ко,ще разкажа подробно.пойелавам и на вас и на себе си успех Praynig

# 632
Момичета ,имам въпрос.
Предният цикъл имах задържан фуликул,заради който не стартирахме процедура.После цикълът ми закъсня 14 дни,нещо което не ми се е случвало никога в живота,максимума ми беше 3-4 дни.Както и да е,дойде ми цикълът.Ясно е,че закъснението и задържаният са свързани,но закъснението как може да се тълкува,като че се е изчистил или като че се е превърнал в киста???
Ще ходя началото на Август на преглед и ще се види,но до тогава ми се въртят само въпросителни в главата ,а нямам грам опит в тая насока със задържаните фукита и кистите.

Благодаря!

# 633
Здравейте, момичета.Имам нужда от помощта ви.С лекарката ми обсъждахме изследване за проходимост на тръбите, но в момента, в който видя, че сме с мъжки фактор каза, че няма нужда от това изследване.Според вас това нормално ли е?

# 634
  • София, Бургас
Здравейте, момичета.Имам нужда от помощта ви.С лекарката ми обсъждахме изследване за проходимост на тръбите, но в момента, в който видя, че сме с мъжки фактор каза, че няма нужда от това изследване.Според вас това нормално ли е?
При мен се получи обратното. Понеже много глидоха мен, не обърнаха внимание на мм. А той от 12, после на 6 и сега е 1%. Заради тази грешка да не го изследват ембриолозите дори правиха инвитро единия път, а ние сме даже за имси. Или смени доктора, или настоявай да изследват и теб. Ако например имаш хидросалпингс, опитите са ви обречени от сега..

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 14:10 от kateto_85

# 635
  • В сърцето на любимия човек
Не! Ако имаш хидросалпингс всеки последващ опит е обречен.
И настоявай за цветна снимка, а не хидротубация, защото на мен на хидротубацията ми казаха - идеални тръби, а няколко месеца по-късно след цветна снимка се оказа, че едната ми тръба е запушена, а точно към нея ми е по-активният яйчник и към него правихме инсеминации. Да не говорим, че имам и правена хистероскопия, в епикризата на която пише "матка с нормална форма", а на снимката ясно се вижда, че матката ми е седловидна  ooooh!

# 636
И настоявай за цветна снимка, а не хидротубация, защото на мен на хидротубацията ми казаха - идеални тръби, а няколко месеца по-късно след цветна снимка се оказа, че едната ми тръба е запушена, а точно към нея ми е по-активният яйчник и към него правихме инсеминации. Да не говорим, че имам и правена хистероскопия, в епикризата на която пише "матка с нормална форма", а на снимката ясно се вижда, че матката ми е седловидна  ooooh!

На нас ни препоръчват ИКСИ.Лекарката каза, че с резултатите на мъжа ми няма възможност за
инсеминация.

# 637
  • Italia

Аз също съм на мнение, че трябва да се направи,независимо къде и в кой е проблема. При първото ни ИКСИ не ми направиха, докторката ми каза,че след като сме с мъжки фактор,няма смисъл от това изследване. Обаче аз за втория опит ще настоявам за цветна снимка, а ако се наложи ще я направя при друг доктор в друга клиника. Успех! Simple Smile

# 638
Момичета, благодаря ви за отговорите.Успех на всички!

# 639
ето ме и мен-прясно трансферирана с 3 бр.снежинки.мили4ките се даржаха добре-2 размразени на 100% и едно малко по-слаби4ко,но пак хубаво.лигавицата ми (10.4 мм) според докторката е ок.след цялото тъпкане с естрофем,неоксид,витаминЕ,4аи малина и детелина и топли греики на корема,оставаше и да не реагира добре #Crazy #2gunfireнаправо и разказах играта на тая лигавица....аааамаха,много и се бях впрегнала hahahaта това е-сега стандартните шепи лекарства-утрогестан,дуфастон,естрофем,но-шпа,неофолик мета,медрол,неоксид и фраксипарин,штото съм много отворена и имам тромбофилии......ама карай,ще се тъп4а....те днес така ме натапкаха с успокоителни инжекциики и свещи4ки,4е си подремнах сладко 1 4ас след процедурата.вазмутих се,оба4е от ФОНДА!!!ми те не поемат зет!!!само пресни трансфери.аз какво сам виновна,4е полу4их хиперстимулация?!нали при тях вси4ки сме с проблеми,какав е 6анса една инвито процедура да мине като по у4ебник?!не дават пари за зет и това си е #2gunfire #2gunfire #2gunfireта похар4ихме още 525лв.за удоволствието да си приберем бебенцата на топли4ко.ще ги прежалим парите,само да се слу4ат нещата! Praynigмалко се отплеснах,ама .....емоция Joy

# 640

При мен беше по същия начин. Когато поисках ЦС, моята лекарка ми каза, че няма нужда и ще направим хидротубация. Резултатът беше напълно проходими тръби. Няколко месеца по-късно правих лапароскопия, на която едната тръба беше махната, защото беше абсолютно запушена!

# 641
  • гр. София
Да прибегнеш до услугите на АРТ и да не направиш ЦС = абсурд  Naughty

# 642
Аз не правих АРТ, но се доверих, че хидротубацията е достатъчна и надеждна. После даже спорих в другата клиника, че е абсурдно искането да се прави ЦС, защото видите ли, тръбите ми са супер!

# 643
  • София, Бургас
Момичета,някой правил ли е Имси в клиниката? Аз се насочих към Истанбул заради ембриолозите, но номерата от фонда почнаха да напредват и се чудя дали да не ем дам още един шанс на тукашните ембриолози. Последните 2 пъти забременявах за малко, но и те сгафиха като пуснаха яйцеклетките ми на инвитро, а при мм нещата не са розови. Та ми е интересно дали има някой забременял с Имси при тях?

# 644
  • София
Катето - нашия последен 4 -опит беше успешен с ИМСИ. Правихме и надраскването, ко-култивиране, хетчинг - абсолютно всичко което го има. Първия трансфер беше на пресни ембриони върнати на 4 ден - имах биохимична, след това ЗЕТ - ги върнаха пак на 4 ден - тогава се хванаха двечки, които после станаха трички. За съжаление всичко свърши зле след редукцията, но мисля че ИМСИ-то помогна, а и последния път казаха че спермограмата била много добра. Даже искаха да ги пуснат инвитро, но аз настоях за ИМСИ-то.
При мен лекарката назначи първо хидротубация нищо че бяхме с мъжки фактор - всичко беше ОК, след 3 години ме прати на ЦС - нещата още са ОК, дано и така да си останат.

Общи условия

Активация на акаунт